• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozgur06 Ozgur06 şase olan değil diğerini tavsiye etti sağolsun bende tablet olan dan aldım canım, prowomen şase şeklinde ikisindende günde 1 tane almaya başladım
ikisinin içindeki folik asit miktarı fazla gelebilir canım,yani bence ikisi bir arada kullanılmamalı

kızlarrrrrrrr günaydın günaydın ☀😃 bugun bebelerimin 3 günü🥰🙏🏼 hastaneden aradılar 8 ‘zide yoluna devam ediyormuş🙏🏼 4 tane orta kaliteli ve önden giden gunune gore gidenlerde varmış😅🙏🏼 5 güne gidiceklermiş doktorum zaten tedavinin n basinda 5 gün transferi istiyorum demişti. pazar günü arayip son durumlarina gore dondurma olucakmiş :dua: :KK76:😅

simdi 4 tane orta kaliteli olanlar kaliteleri boyle gidermi ? degisir mi ? bu tablo nasil? farzedelim bu sekilde gitti hepsi dondurulur mu ?
maşallah canım, inşallah 8 i de başarılı bir sekılde sınavlarını tamamlarlar ama zaten en onemlısı bır tane saglıklı bebe, o saglıklı bebeye de kavusmana cok az kaldı, masallah masallah masallah dıyorum bebelerıne

Ahh kuzumm yaa tühh geçmiş olsunn Allah şifa versin.. beterinden esirgesin.. dikkat et başın falan mı döndü?

Bugün çıkıyoruz biz de yolculuk var eh işte iyi gibiyim kuzu bebiş de iyi mi yarın görüyoruz inşallah❤

Valla canom ne olduğunu anlamadım ki. Bebise selam soyle ve iyi tatiller

ooo geçmiş olsun canımm, bunlar hep merkurun retrosundan, uyarıyor kazalarda artıs olabılır dıye, hep denk geldı bak, ınsallah acılen sıfa bulursun dınlenınce daha ıyı olursun, tekrar gecmıs olsun kuzum.

Çok sağol kuzum, insallah geçer bir an önce. Bugün prp yapmak istediler yoksa ameliyat falan dedi, düşüneyim dedim geldim eve. Merkure çok selam benden o zaman 🙈

Canım geçmiş olsun, ne kadar sürede iyileşiyor bu yırtık acaba. Ağrın sızın var mı iyi misin şimdi?

Teşekkür ederim canım, bu yırtık kendi halinde iyileşmiyormuş, ameliyat yada prp defi bakalım, iki doktora daha gidip netleştireceğiz artık.

Hayırlı yolculuklar. Ben bugün döndüm ankaraya. 1 haftadır antalya, memlekette düğünlere katıldık pazarda tatile çıkcam, adamla şöyle 1 ay evimizde kalamadık 😂
Sağol canım tşkler.. sizede şimdiden iyi tatiller iyi değrrlendir inşallah yum.a denk geliyodur 😁

canımcıım bak sımdı ben bır ıkı gundur durduk yere aglıyorum, moraller yerlerde, bu ay coooook umutluyudm bı de hanı dıyorlar ya kurtaj sonrası hamıle kalıyor ınsanlar cabuk dıye, bende beklentı buyuk tabıı :) dun gorunce kırmızıları bı de erkenden gelmıs, dura ya zaten olmayacak ben senı hıc bekletmeyeyım canım deer gıbııı, ben cok agladım uzuldum, tabloya baktım bende takılmıs dedım ugursuzluk getırmemeyım boyle bı guzellıge oturdum yıne agladım falan. sonra aksam baktım astrolog demıs daha kac gun onceden sebepsız aglamalar olacak dıpte yasananlar olacak merkur retrosu yuzunden. neeeeeaaaagggg dedım olanlar hep merkurden mıymıs, yemısım merkurunu ınadına aglamıyorum leeaayynnn.... tamam sımdı gectı aglama hıssım, sen de hep bu merkurden ve umıtlerının yuksek olmasından sebep kotu hıssedıyrosun kendını, bugun senı en ıyı ben anlıyorum bence, kız hıc bırsey yok bolu ya gıtmende belkı bır hayır var, tebdılı mekanda ferhlık vardır orda daha mutlu daha rahat olur belkı kafan, a a bı baktın gerı hamıle gelıyosun, belkı senın bebek bolu bebesı olmak ıstıyo gııı.... ınsallah allahım olana da olmayana da gercekten ısteyen herkese dıledıgı zamanda saglıkla saglıklı yavrusuna kavusmayı nasıp etsın. cuma gunu yuzu suyu hurmetıne de bırbırımıze olan hayırlı ve guzel dualarımızı kabul etsın ınsallah. optum senı, bıraz otur agla acıl, sonra merkure ınat gulmeye calıs, saglık sorunların da allahın ıznıyle sıfa bulacak ınsallah kuzum.
canım benim evet akşam çok kötüydüm ama inadına ağlamadım bende. Hatta oğlumun; anne duş alırken düşündüm bu konuşmayı yapmayı, artık ben büyüdüm (yaş 11) bende karar aldım site bahçesinde akşamlarıda istediğim kadar kalmak istiyorum kaçta eve çıkacağıma ben karar vereceğim vs vs devam eden:21:konuşmasına baya bi güldük :-)eşimle. Bu arada bizim kural akşam ezanına kadar ama arkadaşlarıyla oyuna doymuyor tabiki. Bolu bebesi olması biraz zor canım görümcemde kalacağız. Güzel duaların için amin Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında.:KK68:

Valla cok cabuk gectı ya ne cabuk bıttı :KK43:
Neyse bu defa üzülmüyorum.. yarın büyük gün ya onun heyecanı daha fazla:)
panic_attack panic_attack la görüşemedik gelemedi dönüşte bari görüşelim diye yazdım ama o da olamıyo çıktık aydından gerçekten nasip :)

canım benim evet akşam çok kötüydüm ama inadına ağlamadım bende. Hatta oğlumun; anne duş alırken düşündüm bu konuşmayı yapmayı, artık ben büyüdüm (yaş 11) bende karar aldım site bahçesinde akşamlarıda istediğim kadar kalmak istiyorum kaçta eve çıkacağıma ben karar vereceğim vs vs devam eden:21:konuşmasına baya bi güldük :-)eşimle. Bu arada bizim kural akşam ezanına kadar ama arkadaşlarıyla oyuna doymuyor tabiki. Bolu bebesi olması biraz zor canım görümcemde kalacağız. Güzel duaların için amin Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında.:KK68:

Tabii buyumus artık kararlarını kendı alır :) benımkı de allah bagsılarsa 10 yasında bızımkı bahceye cıkamıyor pek guvenılır degıl buralar, ama herseyde kendı kararı kendı vermek ıcın can atıyor, bız de musade edıyoruz. allah yollarını hayırlı ve acık etısn ınsallah. bolu bebesı kısmı kısmet canım, hıııccc bellı olmaz bu ısler :) :) :)

Back