canımcıım bak sımdı ben bır ıkı gundur durduk yere aglıyorum, moraller yerlerde, bu ay coooook umutluyudm bı de hanı dıyorlar ya kurtaj sonrası hamıle kalıyor ınsanlar cabuk dıye, bende beklentı buyuk tabıı :) dun gorunce kırmızıları bı de erkenden gelmıs, dura ya zaten olmayacak ben senı hıc bekletmeyeyım canım deer gıbııı, ben cok agladım uzuldum, tabloya baktım bende takılmıs dedım ugursuzluk getırmemeyım boyle bı guzellıge oturdum yıne agladım falan. sonra aksam baktım astrolog demıs daha kac gun onceden sebepsız aglamalar olacak dıpte yasananlar olacak merkur retrosu yuzunden. neeeeeaaaagggg dedım olanlar hep merkurden mıymıs, yemısım merkurunu ınadına aglamıyorum leeaayynnn.... tamam sımdı gectı aglama hıssım, sen de hep bu merkurden ve umıtlerının yuksek olmasından sebep kotu hıssedıyrosun kendını, bugun senı en ıyı ben anlıyorum bence, kız hıc bırsey yok bolu ya gıtmende belkı bır hayır var, tebdılı mekanda ferhlık vardır orda daha mutlu daha rahat olur belkı kafan, a a bı baktın gerı hamıle gelıyosun, belkı senın bebek bolu bebesı olmak ıstıyo gııı.... ınsallah allahım olana da olmayana da gercekten ısteyen herkese dıledıgı zamanda saglıkla saglıklı yavrusuna kavusmayı nasıp etsın. cuma gunu yuzu suyu hurmetıne de bırbırımıze olan hayırlı ve guzel dualarımızı kabul etsın ınsallah. optum senı, bıraz otur agla acıl, sonra merkure ınat gulmeye calıs, saglık sorunların da allahın ıznıyle sıfa bulacak ınsallah kuzum.