Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne bilim kizzz sen soyle siz söyleyin ben cok heycanli ve akli karışıkım napcam ben ne yapim ben ?????

Ahahshs deli.
Bence bir adet dönemi dinlen. 2. Adet döneminde başla ama İstanbul'da rahat değilsen, evine dönmek istiyosan uygun olması durumunda ilk adet döneminde başlamak istediğini de söyleyebilirsin.

Taze transfer yaptırma da psikolojik olarak ne zaman istersen o zaman başla transfer hazırlığına.

Bu cumada gittim Allah kabul etsin insallah. Takma adlarınızı saydım yine. Üç cuma gidilecekmiş bu cuma da insallah gidecegim. Olmazsa hepimiz hamile kalana kadarda giderim yeterki Rabbim kabul etsin dualarımızı. Evet arminin kardesişininde Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah. Hepinize iyi geceler şimdi geldik bahceden....

Benim kontrolüm vardı, 13 Temmuz’a transfer günü verildibi heyecanlandım, ilaçların yanına yenileri eklendi, antibiyotik, prednol, progeston iğnehayırlısı olsun inşallah

hadi inşallah hayırlısıyla bebeğıne kavustugun gunlerı de halay cekerek kutlarız burada

Kızlaaar gördük kesemiziii inşallahh sağlıkla devam ediyoorrr..❤ yol için de 2 saat mola dedi molalarda 10 15 dk yürü wc dedi:)

canımmm yeni başladım okumaya, gözünaydın, inşallah kalp atışını da duydugun gunlerı gorecegızz hayırlı yolculuklar

çok kız hissediyorum canım :) bu arada 14 şubat çok güzel bir tarih, 14 şubat doğumlu bir dostum var muhteşem güzel bir insan karakter olarak, ama tek kötü yani sevgililer günüyle aynı anda doğum gününün de aradan çıkartılması, doğum gunu ayrı bı kutlama gerektırıyor sankı bana gore :) saka bır yana hayırlı ve saglıklı olsun da gun cok da lülü, hepiciğinizin hayırlısıyla bebişlerinize kavuşması için duacıyım canıcağızım.

İmom da güzel tercih olmuş canım, senin bu tatil biraz monoton geçecek ama olsun bebişin seninle ya varsın bu sene alkolsüz geçsin seneye acısını çıkarırsın tatlım

ha ha ha (erol taş gulusu) seneye de emzırecek olmazzzzz ha haaaa haaa (daha kotu bır erol taş gulusu+bır parca tavuk bacagı ısırma sahnesı )

Kan verme dedi artik doktorum, keseyi gördük şükür, 18 temmuz randevu, asıl macera bundan sonra başlıyor, insAllah saglikla bu sefer o pıt pıtları bende duyarım, sonuna kadar saglikla

tabi ki duayacksın sağlıkla canım benim. allahım saglıklı bır gelısım versın yıgenıme ınsallah

Kızlar
Hamileyim.. değerler düşük 8. Gün 19 muş, 11. Gün 51 olmuş. Ama doktor düşük olmasına takılmadı katlandığı için.

ee biz biliyoduk zaten hamile olduğunu yavv, doktor da tescillemiş oldu artık senin de için rahat etmiştir gülüm, gozunaydın, allah gule oynaya saglıkla gecen bır hamılelık ve tatlıs bır yavru versın sana ınsallah

oyyyy benim guzelim masallahhhhh isteeeee buuuuuuuuu şükürler olsun sende tastamam hamilesin cok sevindimmmmmmm canim benim rabbim kucagina almayi da nasip etsin darisi bizlerin basina

bundan sonra sıra sende kuzum, senın de guzel haberlerını almak ıcın boyle dakıka dakıka sayacagız ınsallah

yavaş fakat emin adımlarla ilerliyor, çok heyecanlı olmasından ıyıdır bence gulum, akıllı ve mantıklı bır yavrun olacak o kesınlestı :)

Günaydınlar
Test sonucum tertemiz
Eylül de tüp bebek sonucu olumlu olur umarım

canım hayırlısı olsun ınsallah, kafanı tam olarak bosalttıgında eylulde en azından daha garantı olur tup bebekle hayalın. ınsallah saglıkla kavuz yavruna da ha bu ay ha bır dahakı ay, ıkı ay sana bır tatıl arası tanıdı allah bence. cunku sen de eylulde tup bebegı kafanda kabullenmıs ve kendını sankı o tarıhe odaklamıstın, ve oyle de olcak allahın ıznıyle.

ha ha yumurta koliisiiiii :)

canımmm yeni başladım okumaya, gözünaydın, inşallah kalp atışını da duydugun gunlerı gorecegızz hayırlı yolculuklar
Sağol kuzuuum. İnşallahhh aminn cumartesi gidecez bakalım kısmetse o gün güzel haber veririmm

yeni hamıleler olsun dıye totem mi yapıyor yoksa zeynep :)
Öyle de oldu amiiinnnn
ha ha ha (erol taş gulusu) seneye de emzırecek olmazzzzz ha haaaa haaa (daha kotu bır erol taş gulusu+bır parca tavuk bacagı ısırma sahnesı )
İnşallah bebişim gelsin de içmeyim razıyım tatilin boş geçmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…