- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.321
ne bilim kizzz sen soyle siz söyleyin ben cok heycanli ve akli karışıkım napcam ben ne yapim ben ?????
Bu cumada gittim Allah kabul etsin insallah. Takma adlarınızı saydım yine. Üç cuma gidilecekmiş bu cuma da insallah gidecegim. Olmazsa hepimiz hamile kalana kadarda giderim yeterki Rabbim kabul etsin dualarımızı. Evet arminin kardesişininde Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah. Hepinize iyi geceler şimdi geldik bahceden....Canım
Hepimiz için güzel bir yıl olacak.. farkında mısın kardeşinin ziyareti de bizleri çok olumlu etkiledi.. aslında ona teşekkür etmeliyiz ve tabiki E Efembahya da unutulmamalı :)
şimdi sıra sende ki şu ana kadar da gayet iyi gitti tedavin. Yumurta toplandıktan sonra da ilk kahramanlıklarını güzelce döllenip kaliteli embriyolar olarak yapacak senin minik mucizeler.. sonrası iyilik güzellik :)
Güzeldir güzeldir. Onlar birer kahraman olacaklar ben inanıyorumdimi yaaaa kesin tutucaktuttu amin aminnnnnnnnnn canimcim sağolasın insallah güzeldir yumurtalarim
Umarımm Arminimcanoo gec döllenme ise ultrada da cikmaz bencem hala ümit var
kizzz canee zaten heycanliyim boyle heveslenip cakilmasam iyidiroyle olmadi
Benim kontrolüm vardı, 13 Temmuz’a transfer günü verildibi heyecanlandım, ilaçların yanına yenileri eklendi, antibiyotik, prednol, progeston iğne hayırlısı olsun inşallah
Kızlaaar gördük kesemiziii inşallahh sağlıkla devam ediyoorrr..❤ yol için de 2 saat mola dedi molalarda 10 15 dk yürü wc dedi:)
Kızını?
Valla tüpçü doktorum 19 şubat dedi, aile hekimim 20 dedi, kadın doğum doktorum 21 dedi. Ortasını seçtim şekilli bi tarih diye ama seçimi bana bırakırlarsa niyetim 11 veya 14 Şubat. :))
@selozy 'nin muhtemel doğuracağı tarih de benim doğum tarihim.
Zeynepp nerdesiiinn ❤ pazartesiden beri girmemişinn burada mutluluğumuzu paylaştıkkk sen yoksuun:)
@mavitosbik07 sen kuzu sen nerdesin? ❤
İmom da güzel tercih olmuş canım, senin bu tatil biraz monoton geçecek ama olsun bebişin seninle ya varsın bu sene alkolsüz geçsin seneye acısını çıkarırsın tatlım
Kan verme dedi artik doktorum, keseyi gördük şükür, 18 temmuz randevu, asıl macera bundan sonra başlıyor, insAllah saglikla bu sefer o pıt pıtları bende duyarım, sonuna kadar saglikla
Pıt pıtları duydukRabbim tamamına erdirsin inş
Kızlar
Hamileyim.. değerler düşük 8. Gün 19 muş, 11. Gün 51 olmuş. Ama doktor düşük olmasına takılmadı katlandığı için.
oyyyy benim guzelim masallahhhhh isteeeee buuuuuuuuu şükürler olsun sende tastamam hamilesin cok sevindimmmmmmm canim benim rabbim kucagina almayi da nasip etsin darisi bizlerin basina
Cano son yarım saat bir stres yaptım, o 9. Gün silik gebelik testi ile ilgili.. hayatımda ilk kez 30. Gün olmuş Regl olmamışım bu iyi bir şey diyordum sabahtan beri ama son dakikalarla doğru biraz dengem bozuldu. ama değerleri öğrenince neden silik olduğunu da anladım. Doktor bir övdü bir övdü şöyle güzel embriyo, böyle güzel embriyo, 8. Gün değerine bak 19 :) umarım bundan sonra sağlıklı artar ve herşey yolunda gider..
Bihtercim, bak canım. Opu senin adet tarihini değiştirecek ve sana opu'dan hemen sonra adet söktürücü yazacaklar. Yani adet söktürücü kullanarak adet olmayı bekleyeceksin bi tanem.
Senin artık standart bi bat'ın yok. Sen yumurta kolisisin aptallık etme!
Panik Yöreoğlu
Ahshsjshs
Amiiiin, çok teşekkür ederimhadi inşallah hayırlısıyla bebeğıne kavustugun gunlerı de halay cekerek kutlarız burada
Sağol kuzuuum. İnşallahhh aminn cumartesi gidecez bakalım kısmetse o gün güzel haber veririmmcanımmm yeni başladım okumaya, gözünaydın, inşallah kalp atışını da duydugun gunlerı gorecegızz hayırlı yolculuklar
Öyle de oldu amiiinnnnyeni hamıleler olsun dıye totem mi yapıyor yoksa zeynep :)
İnşallah bebişim gelsin de içmeyim razıyım tatilin boş geçmesineha ha ha (erol taş gulusu) seneye de emzırecek olmazzzzz ha haaaa haaa (daha kotu bır erol taş gulusu+bır parca tavuk bacagı ısırma sahnesı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?