- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.301
Sürekli değil aslında ama açken zorluyo. Ve ben yiyemediğim için genelde açım zatenİlk aşarmen de olmuş, yalnız benim günlük hayatta bazı şeyleri bir şeyi isteme biçimim de aşerme gibi.. yarın bir gün aşersem anlamam herhalde..mide bulantısı sürekli mi var? Bir de belirtilerin kaybolması iyi bir şey aslında rahat rahat yaşarsın hamileliğini, mide bulantısı da geçince..
Ultra erken gebelik testi ama düşük ihtimal de olsa çıkmamış da olabilir tabiErken değilmi daha
mutlu son nihayetBiraz geç öğrendik ya doktor meşgul olduğu için. Son anlar çok stresliydi benim için.. kocamın da görümcemin de altıncı hissi çok kuvvetlidir. Bu transferden sonra sürekli hamile olduğumu düşünüyordular. Çocuğuma masallar diye, kendi hikayelerimizi anlatıp duruyordu karnıma karnıma :) olunca da çok mutlu olduk ama o zAten emin olduğu bir şey gerçekleştiği için çok rahattı.
Ailemizden 5-6 kişi biliyordu o gün sonuç alacağımızı. Geç öğrenince telefon trafiği başladı. Ki normalde hiç aramazlar baskı yapmamak için.. demek ki o geçen sürede ben hep onlara negatif oldu yazmışım, sessiz kalınca onlar harekete geçti :) sonuç belli oldu ama ilaçlar nasıl kullanılacak bundan sonra ne yapılacak diye netleştirmeye çalışırken; onlar aramaya başladı arka arkaya ve ben de hamileyim deyince kardeşim dahil herkesten neden haber vermiyorsun azarı yedim durduk yere :)
Şu an yeğenim hariç bilmesi gereken herkes biliyor. Eşimin yeğeni, kuşları beslerken, güneş batarken, bir çok zamanda Dilek dileyip duruyor.. yeni dileği kız olsunmuş, erkek olursa onunla oynamak istemeyebilirmiş :)
canoo gec döllenme ise ultrada da cikmaz bencem hala ümit varUltra erken gebelik testi ama düşük ihtimal de olsa çıkmamış da olabilir tabi
Olsun iyi iş çıkardılar, biraz zorluğu olcak.bu yumurtaliklari agrisindan canimdan bezdimmmmmmoturamıyor kalkamıyorum
Hadi maşallah. İyi tatiller canım.Kızlaaar gördük kesemiziii inşallahh sağlıkla devam ediyoorrr..❤ yol için de 2 saat mola dedi molalarda 10 15 dk yürü wc dedi:)
Sağol canım darısı başınaa☺❤Hadi maşallah. İyi tatiller canım.
Geriden geliyorum ve sonucunu çok merak etmeme rağmen son sayfaya bakmadım canım heyacanla okuyorum sayfaları Çookk sevindim gözünüz aydın herşey çok güzel ilerlesin inşallah.Kızlar
Hamileyim.. değerler düşük 8. Gün 19 muş, 11. Gün 51 olmuş. Ama doktor düşük olmasına takılmadı katlandığı için.
ben de bat verecekmiyimiliski miliski yoktur yumirta da olmayacak 24 temmuz bat. aaa niye oyle diyorum ki benimde adetimin gelmesi mönemli transfer babin da yaz beni beni bihterini panic_attack
assdfgBihtercim, bak canım. Opu senin adet tarihini değiştirecek ve sana opu'dan hemen sonra adet söktürücü yazacaklar. Yani adet söktürücü kullanarak adet olmayı bekleyeceksin bi tanem.
Senin artık standart bi bat'ın yok. Sen yumurta kolisisin aptallık etme!
Panik Yöreoğlu
Ahshsjshs
dimi yaaaa kesin tutucakOlsun iyi iş çıkardılar, biraz zorluğu olcak.
Umarım ilk ve son tedavidir armin
Bi daha bu sıkıntıları çekmiceksin çünkü tutacakk
Evet ben de merak ediyorum neler yaşayacağımı. Bende mide bulantısı bu tedavi başladığında çok oldu sanırım östrojen içerikli ilaç yaptı.. transferden sonra aynı dozda kullanmama rağmen kesildi. Hatta diyordum vücut kendini hamile sanıyor herhalde diye :)Sürekli değil aslında ama açken zorluyo. Ve ben yiyemediğim için genelde açım zaten
Evett rahatım çok şükür,umarım böyle sürer.
Bakalım senden neler duyucaz dennis
Her embriyonun huyu suyu farklı oluyo bunlara akıl ermiyo biliyosuun
Canımmutlu son nihayetönceki transferlerin de dua ederken içim de tuhaf bi huzun gibi bisi oluyordu. bu transferin de icimden bu sefer sevinç hissediyordum cok şükür deniz senin icin de mutlu olduk daha nice mutlu sonlarina, sonlariniza , ve sonuma
Hepsi aynı anda büyüyor ya yumurtalıklar zorlanıyor.. normal döngüde bir tanesi önde giderken bile ağrımız oluyor böyle nasıl olmasın.. neyse ki opu sonrası bir adet dönemi dinleneceksin. Üstüne transfer olunca hiç bitmiyor o ağrı.bu yumurtaliklari agrisindan canimdan bezdimmmmmmoturamıyor kalkamıyorum
Teşekkür ederim canım..umarım hepimiz için güzel bir yıl olacak. Burada beraberde hamilelik haberi almak gerçekten pozitif etkiliyor.. yoksa ben 9. Gün silik test ile biraz zorlanırdım bu süreçte..Geriden geliyorum ve sonucunu çok merak etmeme rağmen son sayfaya bakmadım canım heyacanla okuyorum sayfaları Çookk sevindim gözünüz aydın herşey çok güzel ilerlesin inşallah.
Hadi bakalım.. Salı günü kısa bir uykudan sonra ilk güzel haberi olgun yumurtlarını öğrenerek alacaksın. Ben opu sonrası yarı uykulu yarı uyanık acayip komik şeyler anlatıyordum videolarım var :)assdfgson ignem olan catlama ignemi tam 23.00 da vurdum salı sabah 10 da opuuu ya hazirim. kizzzzz simdi catlamayi vurdugum gunun yanim bugününün ustune 14 gun sayip adet olmam gerekmez mi ?
assdfgson ignem olan catlama ignemi tam 23.00 da vurdum salı sabah 10 da opuuu ya hazirim. kizzzzz simdi catlamayi vurdugum gunun yanim bugününün ustune 14 gun sayip adet olmam gerekmez mi ?
insallah oyle olur. hemen yumurta kalitesini soyluyorlar mi ? ayni gunmu dolluyorlar ?Canım
Hepimiz için güzel bir yıl olacak.. farkında mısın kardeşinin ziyareti de bizleri çok olumlu etkiledi.. aslında ona teşekkür etmeliyiz ve tabiki E Efembahya da unutulmamalı :)
şimdi sıra sende ki şu ana kadar da gayet iyi gitti tedavin. Yumurta toplandıktan sonra da ilk kahramanlıklarını güzelce döllenip kaliteli embriyolar olarak yapacak senin minik mucizeler.. sonrası iyilik güzellik :)
ne bilim kizzz sen soyle siz söyleyin ben cok heycanli ve akli karışıkım napcam ben ne yapim ben ?????Ben çatlatma iğnesinden 16 gün sonra olduydum. Adet söktürücüye ve aslan pencesine rağmen. Ödüm koptuydu hatırlarsan geç adet olacam çocuğun burcu kayacak diye. :))
Kimisi bi hafta sonra oluyomuş kimi 10 gün sonra. Değişiyo yani. Ama sana iki hafta sonra olursun diceklerdir. Belli olmaz gari o işler.
İlk adetle mi başlamak istiyosun sen transfer hazırlığına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?