Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli değil aslında ama açken zorluyo. Ve ben yiyemediğim için genelde açım zaten
Evett rahatım çok şükür,umarım böyle sürer.
Bakalım senden neler duyucaz dennis
Her embriyonun huyu suyu farklı oluyo bunlara akıl ermiyo biliyosuun

mutlu son nihayet önceki transferlerin de dua ederken içim de tuhaf bi huzun gibi bisi oluyordu. bu transferin de icimden bu sefer sevinç hissediyordum cok şükür deniz senin icin de mutlu olduk daha nice mutlu sonlarina, sonlariniza , ve sonuma

Kızlar
Hamileyim.. değerler düşük 8. Gün 19 muş, 11. Gün 51 olmuş. Ama doktor düşük olmasına takılmadı katlandığı için.
Geriden geliyorum ve sonucunu çok merak etmeme rağmen son sayfaya bakmadım canım heyacanla okuyorum sayfaları Çookk sevindim gözünüz aydın herşey çok güzel ilerlesin inşallah.

ben de bat verecekmiyim iliski miliski yoktur yumirta da olmayacak 24 temmuz bat. aaa niye oyle diyorum ki benimde adetimin gelmesi mönemli transfer babin da yaz beni beni bihterini panic_attack

Bihtercim, bak canım. Opu senin adet tarihini değiştirecek ve sana opu'dan hemen sonra adet söktürücü yazacaklar. Yani adet söktürücü kullanarak adet olmayı bekleyeceksin bi tanem.
Senin artık standart bi bat'ın yok. Sen yumurta kolisisin aptallık etme!

Panik Yöreoğlu

Ahshsjshs

assdfg son ignem olan catlama ignemi tam 23.00 da vurdum salı sabah 10 da opuuu ya hazirim. kizzzzz simdi catlamayi vurdugum gunun yanim bugününün ustune 14 gun sayip adet olmam gerekmez mi ?

Olsun iyi iş çıkardılar, biraz zorluğu olcak.
Umarım ilk ve son tedavidir armin
Bi daha bu sıkıntıları çekmiceksin çünkü tutacakk
dimi yaaaa kesin tutucak tuttu aminaminnnnnnnnnn canimcim sağolasıninsallah güzeldir yumurtalarim

Evet ben de merak ediyorum neler yaşayacağımı. Bende mide bulantısı bu tedavi başladığında çok oldu sanırım östrojen içerikli ilaç yaptı.. transferden sonra aynı dozda kullanmama rağmen kesildi. Hatta diyordum vücut kendini hamile sanıyor herhalde diye :)

Canım
Hepimiz için güzel bir yıl olacak.. farkında mısın kardeşinin ziyareti de bizleri çok olumlu etkiledi.. aslında ona teşekkür etmeliyiz ve tabiki E Efembahya da unutulmamalı :)
şimdi sıra sende ki şu ana kadar da gayet iyi gitti tedavin. Yumurta toplandıktan sonra da ilk kahramanlıklarını güzelce döllenip kaliteli embriyolar olarak yapacak senin minik mucizeler.. sonrası iyilik güzellik :)

bu yumurtaliklari agrisindan canimdan bezdimmmmmm oturamıyor kalkamıyorum
Hepsi aynı anda büyüyor ya yumurtalıklar zorlanıyor.. normal döngüde bir tanesi önde giderken bile ağrımız oluyor böyle nasıl olmasın.. neyse ki opu sonrası bir adet dönemi dinleneceksin. Üstüne transfer olunca hiç bitmiyor o ağrı.
Bu ay dondurulmuş olunca transfer sonrası dolgunluk hissini anladım. Diğerleri tazeyken zAten opu öncesi de o hisler olduğu için hiç anlamıyordum :)

Geriden geliyorum ve sonucunu çok merak etmeme rağmen son sayfaya bakmadım canım heyacanla okuyorum sayfaları Çookk sevindim gözünüz aydın herşey çok güzel ilerlesin inşallah.
Teşekkür ederim canım..umarım hepimiz için güzel bir yıl olacak. Burada beraberde hamilelik haberi almak gerçekten pozitif etkiliyor.. yoksa ben 9. Gün silik test ile biraz zorlanırdım bu süreçte..

assdfg son ignem olan catlama ignemi tam 23.00 da vurdum salı sabah 10 da opuuu ya hazirim. kizzzzz simdi catlamayi vurdugum gunun yanim bugününün ustune 14 gun sayip adet olmam gerekmez mi ?
Hadi bakalım.. Salı günü kısa bir uykudan sonra ilk güzel haberi olgun yumurtlarını öğrenerek alacaksın. Ben opu sonrası yarı uykulu yarı uyanık acayip komik şeyler anlatıyordum videolarım var :)

Ben çatlatma iğnesinden 16 gün sonra olduydum. Adet söktürücüye ve aslan pencesine rağmen. Ödüm koptuydu hatırlarsan geç adet olacam çocuğun burcu kayacak diye. :))
Kimisi bi hafta sonra oluyomuş kimi 10 gün sonra. Değişiyo yani. Ama sana iki hafta sonra olursun diceklerdir. Belli olmaz gari o işler.
İlk adetle mi başlamak istiyosun sen transfer hazırlığına?

insallah oyle olur. hemen yumurta kalitesini soyluyorlar mi ? ayni gunmu dolluyorlar ?

benim de kalbime öyle doguyor ama, dile getiremedim. insallah bana da vesile nasip olur ve bekleyen butun arkadaslarimiza da.

ne bilim kizzz sen soyle siz söyleyin ben cok heycanli ve akli karışıkım napcam ben ne yapim ben ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…