- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
- #9.201
InsAllah canim, teşekkür ederimMaşallah canım Allah’ın izniyle pıt pıt da duyarsınız dikkat et kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAllah canim, teşekkür ederimMaşallah canım Allah’ın izniyle pıt pıt da duyarsınız dikkat et kendine
Umarım 18 Temmuz’da minik mucizenin kalbinin sesini duyarsın, devamında da sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canımKan verme dedi artik doktorum, keseyi gördük şükür, 18 temmuz randevu, asıl macera bundan sonra başlıyor, insAllah saglikla bu sefer o pıt pıtları bende duyarım, sonuna kadar saglikla
Hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin❤Pıt pıtları duyduk Rabbim tamamına erdirsin inş
Çok şükür canım sağlıkla devam etsin şimdi için daha rahat etmiştirPıt pıtları duyduk Rabbim tamamına erdirsin inş
InsAllah denisgom, senin icin de son yarim saat, inaniyorum ya pozitif bu, lutfen güzel haberlerle gelUmarım 18 Temmuz’da minik mucizenin kalbinin sesini duyarsın, devamında da sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım
gözün aydın aminnnnnnnnnn masallahhhhh nice guzel haberlerinePıt pıtları duyduk Rabbim tamamına erdirsin inş
sagoasin canısı insalahboyle de oldu aminnnnnnSonucu güzel olacak inşallah bebişini alıp gitcen Evine amin
Salı günü çok güzel sağlıklı yumurtaların olucak inşallah canımsalı günü opuuuuuuuuuuuuuum var sali günü opummmmm var
Sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah canımKan verme dedi artik doktorum, keseyi gördük şükür, 18 temmuz randevu, asıl macera bundan sonra başlıyor, insAllah saglikla bu sefer o pıt pıtları bende duyarım, sonuna kadar saglikla
Gözünaydın canımPıt pıtları duyduk Rabbim tamamına erdirsin inş
InsAllah canim benimSağlıkla kucağına alıcaksın inşallah canım
Son 10 dakika :)InsAllah denisgom, senin icin de son yarim saat, inaniyorum ya pozitif bu, lutfen güzel haberlerle gel
Ne güzel canım hep böyle devam etsin ve sağlıkla kucağına al bebeğini :)Pıt pıtları duyduk Rabbim tamamına erdirsin inş
Valla sayfayi her dakika yeniliyorum,seçim sonucuna kitlenmis gibiyiz, her sey guzel olacakSon 10 dakika :)