- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 44
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #9.021
evet ben de varımflx var zeynep var almasy dvtb suvesu north efembahya hadii inşallahhh hepiniz sıralanınnn kızlaaaarrr
maşallahKızlar
Sabah test yaptım, erken gebelik testiydi ve silik çizgi çıktı. transferden sonra 9. Gün olduğu için bu kadar silik olması kimyasal olabileceğini düşündürüyor Cumartesi kesin sonucu alacağız zaten.
gelecek gelecek az kaldı canımmevet ben de varım
inşallah kuzum dua et benim içingelecek gelecek az kaldı canımm
Ben akıntılarımla yumurtlama anlayamıyorum hiç.. sende normalde nasıl oluyor, anlayabiliyor musun? Ovulasyon testin yok mu test yapsan mı acaba? Ve ben iyisi değerlendirmek :)Arkadaşlar bu şeffaf akıntı dünden beri yine başladı resmen elle koparıyorum bugün daha yoğun kasıklarım ağrıyor normalmidir budurumu yaşayan varmı? Üşüttümmü acaba bilemedim
Beklemek kesinlikle daha rahat ama test yapmak da ayrı bir heyecan.. umarım bir gizli hamile de sensindir ve ultra erken gebelik testi ile erkenden görürsün :)Ben hep adet olmayı bekledim ya kuzum, bu defa test yapacağım ben dedennisgo gibi:))
Evet canım umarım Cumartesi güzel haberi alırım. Şu saatten sonra iyi de hissetsem kötü de zAten sonuç belli. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için kendimizi yıpratmamak en güzeli :)Olumsuzluk yok cumartesi günü resmileşecek insallah. Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah
Test geldi ama tarihi geçmiş yollamışlar iade ettim bende. Bende anlamadım aşırı kasık ağrım var çift taraflı. Hiçbir zaman anlamadım şu işiBen akıntılarımla yumurtlama anlayamıyorum hiç.. sende normalde nasıl oluyor, anlayabiliyor musun? Ovulasyon testin yok mu test yapsan mı acaba? Ve ben iyisi değerlendirmek :)
Umarım kuzum yaaaBeklemek kesinlikle daha rahat ama test yapmak da ayrı bir heyecan.. umarım bir gizli hamile de sensindir ve ultra erken gebelik testi ile erkenden görürsün :)
Umarım canım Cumartesi kan testinden sonra güzel haberi alırım. Bu ay da bir önceki ay gibi arka arkaya hamilelik haberleri alalım :)maşallahgayet belirgin bi çizgi var orda annesi ben burdayım diyor meleğin inşallah darısı başımıza aminnn
Ben o kasık ağrısından anlıyorum aslında. Bence kasık ağrın geçene kadar ki günleri mutlaka değerlendir canımTest geldi ama tarihi geçmiş yollamışlar iade ettim bende. Bende anlamadım aşırı kasık ağrım var çift taraflı. Hiçbir zaman anlamadım şu işi
Umarım Cumartesi günü alacak güzel bir haberim vardır. Sen nasılsın? İstanbul nasıl ?dennisgo canısı testini gordummmmmmm hamilesinnnnnnnnnnn guzel bir cizgi icini ferah tut masallahhhhh sende tamamsin
Kızlar
Sabah test yaptım, erken gebelik testiydi ve silik çizgi çıktı. transferden sonra 9. Gün olduğu için bu kadar silik olması kimyasal olabileceğini düşündürüyor Cumartesi kesin sonucu alacağız zaten.
Benim embriyolar kahraman da rahimi görünce vidaları gevşiyor. Ya hiç tutunmuyor, ya da tutunsam mı tutunmasam mı arası epey düşünüyor.. tedavinin her aşamasında bir takılıyoruz. En son pozitif almaya geldik, onda da silik çıktı. Tam köftehor.. nasıl bir şey geliyor ben de bilmiyorum ki :)Ayy geliyor gelmekte olan!
Belli olmaz bu işler. Kimyasal diye düşünme. Sonradan katlayan çok tüp bebesi var. İyi düşünelim iyi olsun.
Off geçmek bilmez şimdi zaman.
Bulantı için ilaç kullanan kullanmış olanlar hangi ilacı kullandınız? Neler yaptınız bulantı için?kontrolde dr a da danışırız da ...
Bugün 9.gün değil mi canım, adet de başlamadı henüz, o zaman sorun yok zannımca:)) Cumartesi sen, pazar günü ben :)Benim embriyolar kahraman da rahimi görünce vidaları gevşiyor. Ya hiç tutunmuyor, ya da tutunsam mı tutunmasam mı arası epey düşünüyor.. tedavinin her aşamasında bir takılıyoruz. En son pozitif almaya geldik, onda da silik çıktı. Tam köftehor.. nasıl bir şey geliyor ben de bilmiyorum ki :)
En temizi kan testi. Bugün yapmasam kafam karışmayacaktı ama her transferden sonra 9. Gün adet başladığı için öğreneyim günü rahat geçireyim dedim. Embriyomun keyfi beni rahatlatmaktan yana olmadı, şüphede bırakmayı seçti. Eğer azıcık zahmet eder de sıkıca tutunur ve aramıza katılırsa, bu yaptıkları ona elektrik yol su olarak dönecek tabiki :)
Benim embriyolar kahraman da rahimi görünce vidaları gevşiyor. Ya hiç tutunmuyor, ya da tutunsam mı tutunmasam mı arası epey düşünüyor.. tedavinin her aşamasında bir takılıyoruz. En son pozitif almaya geldik, onda da silik çıktı. Tam köftehor.. nasıl bir şey geliyor ben de bilmiyorum ki :)
En temizi kan testi. Bugün yapmasam kafam karışmayacaktı ama her transferden sonra 9. Gün adet başladığı için öğreneyim günü rahat geçireyim dedim. Embriyomun keyfi beni rahatlatmaktan yana olmadı, şüphede bırakmayı seçti. Eğer azıcık zahmet eder de sıkıca tutunur ve aramıza katılırsa, bu yaptıkları ona elektrik yol su olarak dönecek tabiki :)
Cumartesi 6 oluyoruz teyzesiBenim tam olarak bi bulantım yok. Sadece bazen kendimi bi otobüsün arka koltuğunda yolculuk yapıyomuş gibi hissediyorum. Araba tutuyomuş gibi değişik :) Çubuk kraker ya da tuzlu bi peynir yediğimde geçiyo.
Gerekirse kus ama ilaç kullanma. Kaç haftalık oldun bakam sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?