Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah gayet belirgin bi çizgi var orda annesi ben burdayım diyor meleğin inşallah darısı başımıza aminnn

Arkadaşlar bu şeffaf akıntı dünden beri yine başladı resmen elle koparıyorum bugün daha yoğun kasıklarım ağrıyor normalmidir budurumu yaşayan varmı? Üşüttümmü acaba bilemedim
Ben akıntılarımla yumurtlama anlayamıyorum hiç.. sende normalde nasıl oluyor, anlayabiliyor musun? Ovulasyon testin yok mu test yapsan mı acaba? Ve ben iyisi değerlendirmek :)

Olumsuzluk yok cumartesi günü resmileşecek insallah. Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah
Evet canım umarım Cumartesi güzel haberi alırım. Şu saatten sonra iyi de hissetsem kötü de zAten sonuç belli. Değiştiremeyeceğimiz şeyler için kendimizi yıpratmamak en güzeli :)

Ben akıntılarımla yumurtlama anlayamıyorum hiç.. sende normalde nasıl oluyor, anlayabiliyor musun? Ovulasyon testin yok mu test yapsan mı acaba? Ve ben iyisi değerlendirmek :)
Test geldi ama tarihi geçmiş yollamışlar iade ettim bende. Bende anlamadım aşırı kasık ağrım var çift taraflı. Hiçbir zaman anlamadım şu işi

Test geldi ama tarihi geçmiş yollamışlar iade ettim bende. Bende anlamadım aşırı kasık ağrım var çift taraflı. Hiçbir zaman anlamadım şu işi
Ben o kasık ağrısından anlıyorum aslında. Bence kasık ağrın geçene kadar ki günleri mutlaka değerlendir canım

Ayy geliyor gelmekte olan!

Belli olmaz bu işler. Kimyasal diye düşünme. Sonradan katlayan çok tüp bebesi var. İyi düşünelim iyi olsun.

Off geçmek bilmez şimdi zaman.

Ayy geliyor gelmekte olan!

Belli olmaz bu işler. Kimyasal diye düşünme. Sonradan katlayan çok tüp bebesi var. İyi düşünelim iyi olsun.

Off geçmek bilmez şimdi zaman.
Benim embriyolar kahraman da rahimi görünce vidaları gevşiyor. Ya hiç tutunmuyor, ya da tutunsam mı tutunmasam mı arası epey düşünüyor.. tedavinin her aşamasında bir takılıyoruz. En son pozitif almaya geldik, onda da silik çıktı. Tam köftehor.. nasıl bir şey geliyor ben de bilmiyorum ki :)
En temizi kan testi. Bugün yapmasam kafam karışmayacaktı ama her transferden sonra 9. Gün adet başladığı için öğreneyim günü rahat geçireyim dedim. Embriyomun keyfi beni rahatlatmaktan yana olmadı, şüphede bırakmayı seçti. Eğer azıcık zahmet eder de sıkıca tutunur ve aramıza katılırsa, bu yaptıkları ona elektrik yol su olarak dönecek tabiki :)

Bulantı için ilaç kullanan kullanmış olanlar hangi ilacı kullandınız? Neler yaptınız bulantı için? kontrolde dr a da danışırız da ...

Benim tam olarak bi bulantım yok. Sadece bazen kendimi bi otobüsün arka koltuğunda yolculuk yapıyomuş gibi hissediyorum. Araba tutuyomuş gibi değişik :) Çubuk kraker ya da tuzlu bi peynir yediğimde geçiyo.
Gerekirse kus ama ilaç kullanma. Kaç haftalık oldun bakam sen?

Bugün 9.gün değil mi canım, adet de başlamadı henüz, o zaman sorun yok zannımca:)) Cumartesi sen, pazar günü ben :)

İşte bu. Azarla kız azarla.
Anasının kafasını karıştırıyo şimdiden boyuna posuna bakmadan utanmaz arlanmaz! Cık cık cık.. Zamane çocukları.

Bu sefer gol olursa ki bence gol, Coraspin'i bir Türk hekimle görüşüne kadar, özellikle ilk 3 ay hiç bırakma derim. Bence kan dolaşımına iyi geldi.

Cumartesi 6 oluyoruz teyzesi inş kalp atışını da duyarız o gün

Kızlar herkese merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere ovü testine göre 5 gün önce pikti devamında silikleşmeye başladı diğer günlerde. O günleri değerlendirdik bu arada bu sabahtan itibaren elim ayağım buz gibi 40 derecede olmamıza rağmen. Ve de adet olacak gbi ağrılarım var bu aydanda ümidi kesmelimiyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…