Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlaaarr çok teşekkür ederimm... hepinize tek tek :) haftaya tek çalışıcam nasıl gidicem bilmiyorum.. kısmet bakalım.
gidersin cancanım,en kötü bir kereleğine cumartesi özele gidersin,uygun bir yere,koru hastanesinde bi doçent var(kendisiyle anılarımı sonra anlatırım sana özelden : (
onun akşam muayenesi de oluyordu,çok mecbur kalırsan ona gidersin,coşkundan biraz daha uygun,260 dı en son fiyatı,

e bu cumartesi göremem daha küçük, haftaya da nasip olursa yola çıkıcaz hafta içi halletmem lazım.. bavul falan hazırlama muhabbeti bir sürü iş olur.. coşkunun muayene 215 kuzu sgkli. ben bi bizim hanım doktora bakıyım randevusu varmıymış.. haftaya çarşamba iyi mi?

İlaçlar soğuk zincir ile satılması gerekiyor normalde, ama almadan önde sorarsın yine de. Dediğin gibi eve ulaşınca da dolaba koyarsın direk.

can09e hamilelik takvimi de pek yakışmış :)
canım sağoll senden de bekliyorum.. geçenkinde yapmadım listeye aldırmadım kendimi kalp atışı görelim ondan sonra dedik.. olan oldu şimdi olumlu düşünmek zamanıı 9 ay sağlıkla büyütüyorumm sağlıkla kucağıma alıyorummm hoommmmm

hadi ya coşkun neden 400 kalmış aklımda,acaba senin diğer testlerle toplam ödediğin mi öyleydi,aklım da 400 kalmış cancan
sanatoryumdaki hanım doktor mu

Menopur açılana kadar dolapta bekliyor kullanmaya başlayınca dışarıda tutuluyor. Ben serin ve karanlık olsun diye, konsolun içinde tutuyordum.
Fiyatlar çok fark ediyor diye okuyordum ben de.. tanıdık eczane olmadığı için, klinik bir hastane ile anlaşıyorsa böyle odaya servis yapılıyorsa o fiyatlar da uygun olacaktır bence. Odada ödemek de büyük konformuş :)

hadi ya coşkun neden 400 kalmış aklımda,acaba senin diğer testlerle toplam ödediğin mi öyleydi,aklım da 400 kalmış cancan
sanatoryumdaki hanım doktor mu
evet testlerle beraber olan tutar kuzum o.
hanım doktor sgkdaki beğendim burcu dediğim... yok sanatoryumdaki değil. oraya mecbur kalırsam görmeye giderim :)

Aynen canım.. kim nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın tabiki ama ben de senin gibi düşünüyorum. Kese, kalp atışı en önemli aşamalardan ilk ikisi tabiki, beklemek isteyen kendince haklıdır. Ama bence takvim var ya da yok diye bu süreçler farklı geçmeyecek. Yeter ki sağlıklı bir gebelik olsun, ister takvimli, ister takvimsiz :)

aynen öyle çok doğru dedinn :)

evet testlerle beraber olan tutar kuzum o.
hanım doktor sgkdaki beğendim burcu dediğim... yok sanatoryumdaki değil. oraya mecbur kalırsam görmeye giderim :)
valla etlik en mantıklısı da,haftaya yalnızım dediğin için gidemezsin diye düşündüm,olmadı mecbur kalırsan sanatoryum yine en uygunu,hem yakın hem uygun cancan

Günaydın kızlar bel ağrısıyla uyandım jeli yaparken ucuna bişeyler bulaştı peçeteye sildim toplu iğne başı kadar kırmızılık kahvelik var ayaklarım buz kesti paniklemiyorum zaten progesteron jel kullanıyorum yarında doktor kontrolü var inşallah artmazsa bugün dinlenerek geçireyim diyorum bide baktım SAT 10 Mayıs 2.adet dönemim gibi bişey yani bilemedim Allah’a emanet

toplu iğne başı kadar kırmızılığı görecek kadar inceleme kuzum,benim arkadaşımın avuç avuç kanaması oldu,çocuk doğdu bile,onlar mühim değil,artmadıkça sorun yok,yat dinlen,dua et,Allaha emanet yavrular

Maşallah maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah

Hamiş cetvelinde pek güzel olmuş
canım çok teşekkür ederim :)
can09e canom takvimin hayirli olsun nasil da yakismis
Ben bugun regl oldum bacilar. Listeden silinmeyi talep ediyorum
Yeni BAT 23 Temmuz

Bu ay yimirtlamada daha bi cok calismaliyiz canom sen ve esin takviye bisiler kullanmis miydiniz?
kuzum ben b12 plus d vit ve demir kullanmıştım.. son 1 aydır falan arada b12 plusa devam ediyordum..
geçmiş olsun kuzu öbür aya senden haber alıyoruzz inşallahh..
eşim de ekstra bir şey kullanmadı sporunu yapar kendine bakar.
evet dinlen canım Allaha emanet.. yarın da kontrolün varmış zaten.. Allah korusun
canım çok sağol darısı başınızaa amiin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…