Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocası normal seviyelerde seyreden hormonlarıyla ne bilecekmiş canım çilekli turtanın ultrasona ne zaman giriceğini :/ hıh
Kız merak ediyo gidicek tabisi. Kızı da darladık ha :)
hee darlamayın zati üzülüyo hem daha minickler.. haftaya artık ne zaman gidecekse kalp atışını görecek gelecek çilekliii.. bak aile faciasına sebep olabilirsiniz uyarmadı demeyin :))

beni bak bi kızı neyi bunaltıyon sen. de hele bi baken. kocası karışıyomuş işte üzme daaa :)

😁 Sabretmek zorunda kalmasın. Merak etmesi daha mı iyi? Bence değil. Gereksiz stres. Gitsin gizlice görsün gelsin. Kocanın keyfine göre mi görecez çocuğu? Koca ne anlar yaa kese boyutundan, dış gebelikten, kanamalı bölgeden? Mantıklı olmak lazım. Hamile kadın ne istiyosa o, alla allaa! 🙄
Ben gitmesi taraftarıyım. Gerçekçi, tedbirli insanım ben, gönül eğleyemem. 😒 Git kız cilekliturta_33 cilekliturta_33 😆

😁 Sabretmek zorunda kalmasın. Merak etmesi daha mı iyi? Bence değil. Gereksiz stres. Gitsin gizlice görsün gelsin. Kocanın keyfine göre mi görecez çocuğu? Koca ne anlar yaa kese boyutundan, dış gebelikten, kanamalı bölgeden? Mantıklı olmak lazım. Hamile kadın ne istiyosa o, alla allaa! 🙄
Ben gitmesi taraftarıyım. Gerçekçi, tedbirli insanım ben, gönül eğleyemem. 😒 Git kız cilekliturta_33 cilekliturta_33 😆
Allah iyiliğinizi versin gızlaar kafamdan geçen iç seslerim benim bugün dedim eşime meraktan strese giriyorum böyle iyi mi yani 😅 hatta dedim ki iki tane transfer ikiz cepte diyelim ya ikiden biri de kendi içinde bölünüp üçüz falan olduysa 😱😱 kafamda deli sorularla bi haftayı beklerken Beni sizden başka anlayan yok 😒😟

Ngs yapıldı ya embriyolara cinsiyet kromozomlarını da bakılıyor gelen sonuçta yazıyordur ama tr de yasak diye söylenmiyor ama şu an hamile o yüzden söyleyebilir, ben ısrar ederek öğrenirdim kesin 🤗
Gelen sonuç bende de var canım mevcut yönetmelikler gereği bildirilememektedir yazıyor doktor ketum zati bilsede söylemez ben şimdi cinsiyetten çok kaç adet olduğunu merak ediyorum ❗❓‼️⁉️

Kizlar ustteki dun alttaki bugun bunun hangisi kontrol cizgisi sagdakiyse eger bugun pik mi yapmis?

2280924

Gelen sonuç bende de var canım mevcut yönetmelikler gereği bildirilememektedir yazıyor doktor ketum zati bilsede söylemez ben şimdi cinsiyetten çok kaç adet olduğunu merak ediyorum ❗❓‼⁉
Senin bi de iki embriyo transfer oldu. Çok haklısın merak etmekte turtacım ben bile senin adına merak ediyorum :)

istanbuldan merhabalarrrr😀🙋🏻‍♀️ fırsat olmadi girmeye dun. dun cok guldum cok agldim kavusmak ne guzel ne guzelllll. memorialde ki randevuma gitmedim. yarin fulya bahçeci ye gidecegim.opuyorum sizi okuyamadim msjlari💋🙋🏻‍♀️
Vatanına hoşgeldin kuzum yarın kaçta randevun?

Bakıcez.. Yaptırman gereken diğer tahlilleri de not aldın mı? :işsiz:
Eksiklerim olursa başka yerde yaptırırım söz çok geç kaldım randevuma o ne derse o tahliller alındı ben pek bişey diyemedim. Kistim de gitmemiş zaten :( çıksın tahliller atarım

Gelen sonuç bende de var canım mevcut yönetmelikler gereği bildirilememektedir yazıyor doktor ketum zati bilsede söylemez ben şimdi cinsiyetten çok kaç adet olduğunu merak ediyorum ❗❓‼️⁉️
Bence bolunmedi hiçbiri kardeş kardeş 2 tane devam ediyorlar. Sizin ailede veya eşinin ailede ikiz var mı?

Back