Merhaba Bayanlar,
Benim düğünüm 30 Mayısta ama ne kınada çalınacak şarkılara karar verebildik nede düğüne sadece ilk dans parçamız belli okadar mesela ilk çıkarken
pasta kesilirken,nikahta kınada kınada ilk dansta benim bu konuda hiç bir fikrim yok gelin birlikte karar verelimmmm
sadece ilk dans müziğimiz belli bizim özdemir erdoğandan pervane diğerlerine bende karar veremedim bi türlü
sadece ilk dans müziğimiz belli bizim özdemir erdoğandan pervane diğerlerine bende karar veremedim bi türlü
Merhaba Bayanlar,
Benim düğünüm 30 Mayısta ama ne kınada çalınacak şarkılara karar verebildik nede düğüne sadece ilk dans parçamız belli okadar mesela ilk çıkarken
pasta kesilirken,nikahta kınada kınada ilk dansta benim bu konuda hiç bir fikrim yok gelin birlikte karar verelimmmm
Giriş müziği sezen aksunun su kutlama adlı melodısı cok hoşuma gıdıyoBence pasta muzıgı eskılerden olmalı, senden başka, olmaz olsun, kenan dogulu kandırdım falan gıbı
hemen dinleyeceğimmmpasta kesiminde nedense daha hareketli birşey olsa en azından o gerginliğimizi alır gibime geliyor :)
kesınlıkle aynı fıkırdeyımSen nereye gelın gıdıyosun hazırlıklar ne durumda canım?
Giriş müziği sezen aksunun su kutlama adlı melodısı cok hoşuma gıdıyoBence pasta muzıgı eskılerden olmalı, senden başka, olmaz olsun, kenan dogulu kandırdım falan gıbı
giriş şarkısını bullldummmmm dinlersin Enya_only time
Buaraada ilk defa dinledimmmm harikkaayyymışş
Merhaba Bayanlar,
Benim düğünümde 30 mayıstaBütün şarkıları ayarladık. Kınada dans müziğini nişanlıma söylemedim. sürprizim olacak. Gülben Ergenden teşekkür ederim
AAAA süperrrrr ama benimle paylaşşş noooluurrr pasta müziği giriş müziği falan ben hala kararsızımmm ama gülbenin o şarkısı çok güzel ama nedense gülben ergene karşı garip bi ruh halim var sesini duyduğum gibi kapatıyorum neden bilmiyorum
Ben Bursalıyım canım yine Bursada geliin olarak kalıcam hazırlıklar bitti çok şükürr düğünü bekliyoruz artık kaftanım kınalığım gelinliğim herşey bende tamamlandı evimde aynı şekilde çok şükürrr senin ne durumda ?
ben hala arayışlardayım kınam oluck sadece nikahtan evlenicem kınamda horon oluck çogu birde anara havaları seçmeler
daha sonra yeşim salkımın kına şarkııs var o kına yakılmadan ben hazırlanırken çalmasını istiyorum osnra candan erçetindende yuksek yuksek çalısın istiyorum daha sonraki müzikler
misket
kalenin bedenleri
halkalı şeker
kesik çayır
haydi yarım evlenelim
telgrafın telleri
çalkala yavrum
pınar başı
gamzeli yarım
sevval sam bahca duvarından aştım
roman
sizlerde neler var kızlar yazın fikir alış veririşi yapalım
Valla bende hala kararsızımmmm ama kına gecemde danstan sonra ilk açılış oyun havası asena - tatlı çiftetelli olucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?