• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ve Haziran gelinleri düğününüzde çalınacak şarkılara karar verdinizmi?

emossh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
278
52
73
34
Merhaba Bayanlar,
Benim düğünüm 30 Mayısta ama ne kınada çalınacak şarkılara karar verebildik nede düğüne sadece ilk dans parçamız belli okadar mesela ilk çıkarken
pasta kesilirken,nikahta kınada kınada ilk dansta benim bu konuda hiç bir fikrim yok gelin birlikte karar verelimmmm :16:

Merhaba Bayanlar,
Benim düğünüm 30 Mayısta ama ne kınada çalınacak şarkılara karar verebildik nede düğüne sadece ilk dans parçamız belli okadar mesela ilk çıkarken
pasta kesilirken,nikahta kınada kınada ilk dansta benim bu konuda hiç bir fikrim yok gelin birlikte karar verelimmmm :16:

sadece ilk dans müziğimiz belli bizim özdemir erdoğandan pervane diğerlerine bende karar veremedim bi türlü :19:

sadece ilk dans müziğimiz belli bizim özdemir erdoğandan pervane diğerlerine bende karar veremedim bi türlü :19:

Aslında önemli konularrr araştırıyorumm fakat hiç birşey çıkmıyor bi kuzenimin düğünde pasta keserken waka waka çaldı buarada bizimde ilk dans şarkımız irem derici kalbimin tek sahibine :16:

Merhaba Bayanlar,

Giriş müziği sezen aksunun su kutlama adlı melodısı cok hoşuma gıdıyo:16: Bence pasta muzıgı eskılerden olmalı, senden başka, olmaz olsun, kenan dogulu kandırdım falan gıbı :8:

Giriş müziği sezen aksunun su kutlama adlı melodısı cok hoşuma gıdıyo:16: Bence pasta muzıgı eskılerden olmalı, senden başka, olmaz olsun, kenan dogulu kandırdım falan gıbı :8:

hemen dinleyeceğimmm :16: pasta kesiminde nedense daha hareketli birşey olsa en azından o gerginliğimizi alır gibime geliyor :)

kesınlıkle aynı fıkırdeyım:16: Sen nereye gelın gıdıyosun hazırlıklar ne durumda canım?:12::12:

Ben Bursalıyım canım yine Bursada geliin olarak kalıcam hazırlıklar bitti çok şükürr düğünü bekliyoruz artık kaftanım kınalığım gelinliğim herşey bende tamamlandı evimde aynı şekilde çok şükürrr senin ne durumda ?

Merhaba Bayanlar,

Benim düğünümde 30 mayısta :1:Bütün şarkıları ayarladık. Kınada dans müziğini nişanlıma söylemedim. sürprizim olacak. Gülben Ergenden teşekkür ederim :3:

Benim düğünümde 30 mayısta :1:Bütün şarkıları ayarladık. Kınada dans müziğini nişanlıma söylemedim. sürprizim olacak. Gülben Ergenden teşekkür ederim :3:

AAAA süperrrrr ama benimle paylaşşş noooluurrr pasta müziği giriş müziği falan ben hala kararsızımmm ama gülbenin o şarkısı çok güzel ama nedense gülben ergene karşı garip bi ruh halim var sesini duyduğum gibi kapatıyorum neden bilmiyorum :(

AAAA süperrrrr ama benimle paylaşşş noooluurrr pasta müziği giriş müziği falan ben hala kararsızımmm ama gülbenin o şarkısı çok güzel ama nedense gülben ergene karşı garip bi ruh halim var sesini duyduğum gibi kapatıyorum neden bilmiyorum :(

Bizim bu pazar önce nikah akşama da düğün olacak.
Nikahta giriş müziğimiz: Can Atilla-Rumeli Hisarı'nın Yapılışı.
Düğünde giriş müziğimiz: Yann Tiersen -j'y suis jamais alle.
Dans parçamız: Enrique Iglesias ve Whitney Houston - Could I Have This Kiss Forever
Pasta Müziğimiz de: Bond-Victory

Ben Bursalıyım canım yine Bursada geliin olarak kalıcam hazırlıklar bitti çok şükürr düğünü bekliyoruz artık kaftanım kınalığım gelinliğim herşey bende tamamlandı evimde aynı şekilde çok şükürrr senin ne durumda ?

hadiii gözün aydınn..çok büyük rahatlık olsa gerekk..gerçi heyecan faktörü de var..

ben hala arayışlardayım kınam oluck sadece nikahtan evlenicem kınamda horon oluck çogu birde anara havaları seçmeler
daha sonra yeşim salkımın kına şarkııs var o kına yakılmadan ben hazırlanırken çalmasını istiyorum osnra candan erçetindende yuksek yuksek çalısın istiyorum daha sonraki müzikler
misket
kalenin bedenleri
halkalı şeker
kesik çayır
haydi yarım evlenelim
telgrafın telleri
çalkala yavrum
pınar başı
gamzeli yarım
sevval sam bahca duvarından aştım
roman
sizlerde neler var kızlar yazın fikir alış veririşi yapalım

ben hala arayışlardayım kınam oluck sadece nikahtan evlenicem kınamda horon oluck çogu birde anara havaları seçmeler
daha sonra yeşim salkımın kına şarkııs var o kına yakılmadan ben hazırlanırken çalmasını istiyorum osnra candan erçetindende yuksek yuksek çalısın istiyorum daha sonraki müzikler
misket
kalenin bedenleri
halkalı şeker
kesik çayır
haydi yarım evlenelim
telgrafın telleri
çalkala yavrum
pınar başı
gamzeli yarım
sevval sam bahca duvarından aştım
roman
sizlerde neler var kızlar yazın fikir alış veririşi yapalım

Valla bende hala kararsızımmmm ama kına gecemde danstan sonra ilk açılış oyun havası asena - tatlı çiftetelli olucakk :16:

Back