MAYIS- HAZİRAN(Mart-Nisanın Devamı) AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

benim de tedavim oldu bende kızarmak istiyorum ve sonra morarmak.benimde salihli can hastanesi.3 haziran sonuç.

2008'in Anne Adayları

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??------HAMİLEEEEEEE
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği--HAMİLEEEEEE
HAZALIMMM--- ? Aşılama ---???----?????------HAMİLEEEEEE
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis---HAMİLEEEEEEE

Naz25-- 2. Micro---30 Nisan sonuç---Alman Hastanesi---Sperm Azlığı ve Hareketsizliği----HAMİLEEEEEE
Peluş35----- 2. Micro---- 26 Nisan---Jinemed -----Sebepsiz İnfertilite---- HAMİLEEEEEE
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite--- HAMİLEEEEEE

BonaDea - 4. Aşılama - DİNLENMEDE - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
Akdaş - 3.Aşılama - DİNLENMEDE - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği .
[/COLOR]
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - 21 Mayıs(sonuç 2 Haziran) - İrenbe - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - DİNLENMEDE - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 2.Micro - MAYIS - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - DİNLENMEDE-- Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 2.Aşılama - 20 Mayıs - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? --
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - DİNLENMEDE- Memorial Hastanesi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama -DİNLENMEDE - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 3. Aşılama -???----Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı
Ze_nannn- 3. Aşılama ----- Mayıs----Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji---Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo

Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--2. Aşılama--[21 Mayıs----İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Sebepsiz infertilite
Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Bidu---2. micro-----19 Nisan sonuç-----???--
Aysenur Amine Su--- 4. Micro--& Mayıs --Anatolia---????
İştar-- ? Aşılama---19 Nisan--- ???----Sperm azlığı ve hareketsizliği ve yumurtlama bozukluğu
Kayra06---3.Aşılama--- MAYIS---????---???---
Sevimli Hayalet--1. Micro--- 11 Nisan ----???---- Sperm azlığı---Dualarınızı eksik etmeyin
Efsane------????-----HAZİRAN-----Anatolia----???????
Elif23---3. Aşılama--- 2 Haziran---smyrna art tüp bebek merkezi izmir --- PCO
Irmaknaz---1. Micro ----Haziran----Bursa Tüp Bebek M.---???????
Arzuhalim---2. Aşılama----3 Haziran SONUÇ----Salihli Özel Can H---Sebepsiz infertilite--Dualarınızı eksik etmeyin
Pembiş---1. Aşılama----2 Mayıs---İzmir özel dr----PCO-----Dualarınızı eksik etmeyin
Pelly1----1. Micro--- 14 Mayıs----Amerikan H.----PCO
Günışığı---1. Micro---2 Mayıs----Ankara Güven Hastanesi---Sperm azlığı, hareketsizliği
BTRKLC-----1. Aşılama-----14 Mayıs-----????-----??????
_Aslı_-----1. Aşılama---- 25 Mayıs-----???---- PCO ve hareket azlığı
Adayadayı----1. Micro----Haziran sonu----Gürgan klinik-----????
Biozard-----1. Micro-----2 Mayıs-----Dr.Pakize Tarzi Tüp Bebek Merkezi-----4.evre endometriozis+kapalı tüpler
Sibelbursa----1. Aşılama----4 Mayıs-----?????-----Sol tüp----Dualarınızı eksik etmeyin
Seybay-----1.MİCRO-----???Mayıs----Bursa Acıbadem H----Sperm azlığı ve hareketsizliği-
Kelebek74----2. micro----26 Mayıs-------Memorial Hastanesi
Pa.pat.ya-----?? Aşılama----26 Mayıs(sonuç)---?????-----????----Dualarınızı eksik etmeyin
Dırımkızı--- 2. Aşılama---Haziran----?????----yumurta bozukluğu ve sperm azlığı-hareketsizliği
Melekoğlum-----1. Aşılama----Haziran-----Süleymaniye Tüp bebek H.------Sebepsiz infertilite
Evrimmm----1. Aşılama ----26 Mayıs sonuç----Salihli Özel Can H.----PCO---Dualarınızı eksik etmeyin

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]

ARZUHALİM kızardın canım inşallah 15 gün sonra da morarırsın canım

yaaaaa KIZLAR YAA BU AY LİSTEDE NE KADAR ÇOK KIZARAN VAR İNŞALLAH TEK TEK MORARTACAĞIM HEPİNİZİ sırnaşık şey

kızlar ikinci aşılama için iğnelere başladım. sebepsiz infertilite. beni de ekleyin.

........................................................

Dualarınızı eksik etmeyin kızlar

saol cnm :)) dün oldum aşılamamı.

saol cnm :)) dün oldum aşılamamı.

Zenannn.... Canımmm..... a.s.
Hayırlı Uğurlu Olsun Aşılaman... Allah gönlüne göre versin... İnşallah bu denemede bebişin sana gelir... Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın tez zamanda yüzünü güldürsün... İnşallah müjdeli haberlerini alırız canımm.. kendine çok dikkat et... :1hug:a.s.

2008'in Anne Adayları

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??------HAMİLEEEEEEE
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği--HAMİLEEEEEE
HAZALIMMM--- ? Aşılama ---???----?????------HAMİLEEEEEE
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis---HAMİLEEEEEEE

Naz25-- 2. Micro---30 Nisan sonuç---Alman Hastanesi---Sperm Azlığı ve Hareketsizliği----HAMİLEEEEEE
Peluş35----- 2. Micro---- 26 Nisan---Jinemed -----Sebepsiz İnfertilite---- HAMİLEEEEEE
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite--- HAMİLEEEEEE

BonaDea - 4. Aşılama - DİNLENMEDE - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
Akdaş - 3.Aşılama - DİNLENMEDE - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği .
[/COLOR]
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - 21 Mayıs(sonuç 2 Haziran) - İrenbe - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - DİNLENMEDE - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 2.Micro - MAYIS - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - DİNLENMEDE-- Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 2.Aşılama - 20 Mayıs - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? --
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - DİNLENMEDE- Memorial Hastanesi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama -DİNLENMEDE - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 3. Aşılama -???----Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı
Ze_nannn- 3. Aşılama ----- Mayıs----Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji---Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo

Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--2. Aşılama--[21 Mayıs----İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Sebepsiz infertilite
Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Bidu---2. micro-----19 Nisan sonuç-----???--
Aysenur Amine Su--- 4. Micro--& Mayıs --Anatolia---????
İştar-- ? Aşılama---19 Nisan--- ???----Sperm azlığı ve hareketsizliği ve yumurtlama bozukluğu
Kayra06---3.Aşılama--- MAYIS---????---???---
Sevimli Hayalet--1. Micro--- 11 Nisan ----???---- Sperm azlığı---Dualarınızı eksik etmeyin
Efsane------????-----HAZİRAN-----Anatolia----???????
Elif23---3. Aşılama--- 2 Haziran---smyrna art tüp bebek merkezi izmir --- PCO
Irmaknaz---1. Micro ----Haziran----Bursa Tüp Bebek M.---???????
Arzuhalim---2. Aşılama----3 Haziran SONUÇ----Salihli Özel Can H---Sebepsiz infertilite--Dualarınızı eksik etmeyin
Pembiş---1. Aşılama----2 Mayıs---İzmir özel dr----PCO-----Dualarınızı eksik etmeyin
Pelly1----1. Micro--- 14 Mayıs----Amerikan H.----PCO
Günışığı---1. Micro---2 Mayıs----Ankara Güven Hastanesi---Sperm azlığı, hareketsizliği
BTRKLC-----1. Aşılama-----14 Mayıs-----????-----??????
_Aslı_-----1. Aşılama---- 25 Mayıs-----???---- PCO ve hareket azlığı
Adayadayı----1. Micro----Haziran sonu----Gürgan klinik-----????
Biozard-----1. Micro-----2 Mayıs-----Dr.Pakize Tarzi Tüp Bebek Merkezi-----4.evre endometriozis+kapalı tüpler
Sibelbursa----1. Aşılama----4 Mayıs-----?????-----Sol tüp----Dualarınızı eksik etmeyin
Seybay-----1.MİCRO-----???Mayıs----Bursa Acıbadem H----Sperm azlığı ve hareketsizliği-
Kelebek74----2. micro----26 Mayıs-------Memorial Hastanesi
Pa.pat.ya-----?? Aşılama----26 Mayıs(sonuç)---?????-----????----Dualarınızı eksik etmeyin
Dırımkızı--- 2. Aşılama---Haziran----?????----yumurta bozukluğu ve sperm azlığı-hareketsizliği
Melekoğlum-----1. Aşılama----Haziran-----Süleymaniye Tüp bebek H.------Sebepsiz infertilite
Evrimmm----1. Aşılama ----26 Mayıs sonuç----Salihli Özel Can H.----PCO---Dualarınızı eksik etmeyin
Nur krp-----2. Aşılama----Mayıs-----???------ Sebepsiz infertilite

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]

NUR KRP ekledim gelişmeleri anlat canım. hayırlı olur inşallah...

[/FONT]
walla güzelim ben memnunum doktorumdan...muzaffer beye gidiyorum ben..hastanenin sahibi biliyosundur e epep tecrüeli bir doktor...zel hastasıyım aslında ama tahlillere falan cana gidiyom...aradada orda muayene ediyo....

şimdi benim durumum şöyle oldu bu ay....1,5 sene oldu ben tedaviye başlayalı...hep hap ve çatlatma iğnesi kullandım...bu ay son olarak hap kullanalım günde 3 tane 5 gün klomen kullandım...eğer olmazsa diye önümüzdeki ay iğneye geçecektik onun içinde şimdiden heyet raporu çıkarttı bana muızaffer bey....neyse..yumurta gelişimime baktı...geçen hafta cuma kontrole gittiğimde yani ayın 16 sıydı yumurtam 20mm olmuştu ,yarın yine gel bi bakayım,pazar günü çatlatma iğneni yaparız,19 mayıs pazartesi de aşılamanı yapaız dedi doktorum..ama cumartesi kontrole gittiğimde yumurtamın çatlamış olduğunu aynı gün hemen aşılamanı yapalım dedi...ben apar topar hazırlandım öğlen 2 de yapıldı aşılamam hastanede..yni beklenenden 2 gün önce,iğnesiz kendi çatladı...17 mayıs cumartesi oldu aşılamam...yarım saat dinlendirtti orda...evde yatmana gerek yok sadece ağır fiziksel aktiviteden kaçın dedi..pazartesi mutlaka ilişki dedi...salı günü de adetimin 21.günüydü yani aşılamamın 3.günü...progesteron ve beta hcg bakalım dedi..tamam hadi progesteronu her ay yaptırıyom ama hcg için çok erken gibi geldi bana.. aşılamanın 3.günü kanda gebeliğe baktırttı..anlamadım ama vardır mutlaka bi bildiği...neyse progesteron 6.33 çıktı beta hcg ise 0.100 çıktı...aradım doktoru...progesteron sınırda günde 2 defa bir hafta boyunca progestan verdi...beta hcg yi ise 5 gün sonra tekrar yapalım dedi...şimdi ise pazartesiyi bekliyorum...aşılamam hiç ağrısız oldu ama 2 gün sonra kasıklarımda kramplar bel ağrısı ve göğüslerde dolgunluk ve göğüs uçlarında acıma var çok fazla...oturup kalkarken sanki ani hareket etmişim gibi kramplar giriyor....eğer çatlatma iğnsi vurulsaydım ondan dicektim ama bu ay iğnesiz çatladı yumurtam...göğüslerim ayıptır sölemesi berbat şiş...dokunamıyorum...sütyen falan acıtıyor..şimdi sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum...biraz uzun oldu yazdıklarım ama aynı hastanede tedavi gördüğümüz için karşılaştırma yaparız diye düşündüm iyi olur....sende tedavi ve aşılamanı anlatırsan sevinirim....bu arada hangi kasabada oturuyosun???

Saol cnm bilmiyorum ama umarım bebişim gelir budefa

bende kısmetse bugün iğnelere başlıycam aşılama için haziran başı gibi olur eğer bir sorun olmazsa hayırlısı bakalım bu arada sol tüp tıkalı ...

Son düzenleme:
Kızlarr ben bu sayfayı yeni gördüm listeye herkesi mi yazıyosunuz kendimi yetim hissettim:1no2:

kızlar benimde bugün yumurtalarım toplandı 6 yumurta çıktı.Eğer kaliteli emrio oluşursa pazartesi tansferim var.Yarın öğrenicez sonucu.

bende morarmak istiyorumsenağlama elagülce---1.micro- sonuç 26 mayıs -sebepsiz infertilite-dualarınızı eksik etmeyin lütfen

mesajına çok sevindim ayrıca çok güzel anlatmışsın.ben hep cenk beyin adını duyuyordum.bende 3 ay önce ona gittim.o ay klomen başladık.adetin 5.günü günde 2 tane.5 gün içtim.pregnil alcaktım o ay ama birtürlü 5000 lik bulamadım.bütün eczanelere girdim izmire bile sordurdum yok yok.(iğneyi vurulmam gereken gün yazmıştı)neyse kısmet değilmiş dedik o ay kendimiz denedik.olmadı.ertesi ay klomen yine aynı şekilde başladık.bu sefer pregnili önceden aldım 4 kutu hazırladım bakarsın bulamam gene dedim.o ay 17 nisanda adetimin 18.günü aşılamam oldu.ama sonraki 14.gün adet oldum ve ağrılı pıhtılıydı.adetin 2.günü gittim bu sefer(bu ay yani)rapor çıkarttı.puregon iğne verdi 5 kutu.ama geçen atdan kistlerim vardı.6.günü pazartesi gel bi bakalım dedi.kistler küçüldüyse azaldıysa iğneye başlayacaktık.o gün geldi ve baktı gitmiş kistlerim 2 tane de çok küçük kalmış.tamam başlıyoruz iğneye dedi ve ilk iğnemi yaptı.3 günde bir ultrasona çağırdı.16 mayıs cuma günü bende orda son kontrolümü olmaya gittim.akşam 4,30 gibi.cumartesi son iğnemi oldum.yani 13 gün vuruldum ve pazar gece çatlatma iğnemi oldum.pazartesi tatildi zaten.salı günü gittim.hastane çok kalabalıktı.saat 2 gibi oldum aşılamayı.bu arada aşılamadan önce ultrasonda baktı çatlamayan bi tane vardı.neyse oldu aşılamam 15 dk yattım sonra kalkıp gittim.benim ilçem k.başı1 saat sürüyor hastaneye.zor oluyo kontrol şu bu derken hep yoldatız.ama aşılama sonrası yol bozuk olduğu için sıkıntılı bi yolculuk yaşıyorum ve inmiyorum bi daha salihliye.ertesi gün işe gittim ben ama kendimi çok yormamaya çalışıyorum.
cenk bey iyi biri ama tatil günleri hiç çağırmıyo hep hafta içi bi gün verdi bize.sen salihlide mi yaşıyorsun.
aynı hastaneden birini bulcağıma inanamazdım.geçen ay aşılama için 175 almışlardı bu ay 275 aldılar.bu fark bir anda fazzla geldi bana.senden kaç aldılar acaba?
bide benim aşılama 21.günüm de oldu.iğnelere geç başladık ya bide anca gelişti yumurtam.o yüzden adet düzenim de sarkmış oluyo böylece.
belirtiler:kasık ağrısı göğüs sızlama hassasiyet ama çok fazla değil.bu kadar.geçen ay aşı.sonrası çok akıntım olmuştu hem sarı kahverengiydi.bu ay o yok.ama şimdi hangisi normal.sende varmı mesela akıntı?

teşekkür ederim cevabın için..evet bende gerçekten aynı hastanede tedavi görüğü birini bulmak çok şaşırttı...ama bu iyi...hoşuma gitti desem yalan olmaz...köprübaşını biliyorum...demekki aynı gün ve saatlerde hastanedeydik ..ne kadar tuhaf dimi?? 16 mayıs cuma kontrolüm vardı benimde ve E2 tahlilim vardı...anlattığım gibi yumurta iğneden ve beklenenden önce çatladığı için aniden oldu aşılama...aslında 19 mayıs pazartesi olacaktı...neden seni tatil günleri çağırmıyo anlamadım...ama şöyle söliyim...ben cumartesi aşılama için hastanedeyken cenk beyin odası kapalıydı..yani hasta yoktu hiçç..demekki o çalışmıyor...belkide muzaffer bey hastanenin sahibi olduğu için beni rahatlıkla istediği zaman çağırıyor...hatta sana şunu söliyim bundan 6 önce gece aniden böbrek sancım tuttu hemen cana gittik ve muzaffer beyi aradık gitmeden..saolsun her rahatsızlığımda koşar gelir...branşı olmasa bile...belki özel hastası olduğum içinde böle davranıyor olabilir bilemeyiz ki...ben salihlide yaşıyorum...aslende buralıyım zaten...2 yıllık evliyim...kpss ye hazırlanıyorum...ingilizce öğretmeniyim..aşılama ücretini sormuşsun...daha önce doktor eşimden spermiogram istememişti...spem yıkama -aşılama hepsine 300 ytl bayıldık..sen karnenlemi gittin???bizim ssk ama karşılamıyor herlde..karşılasa bu kadar vermezdik..bayağı bir külfetli oluyor...

ben sana bişey sormak istiyorum..aşılama konusunda benden kıdemlisin...anlattığım gibi aşılamadan önce çatlatma iğnesi vurulmadım ben..forumdda takip ettiğim kadarıyla bendeki belirtiler çatlatma iğnesinin etkisi....ama ben iğne olmadığım halde böle...sence neden olabilir...geçen ay ve bu ay ki belirtilerini bana ayrıntılı olarak tekrar yazabilirmisin zahmet olmazsa sana....

msn ye giriyomusun.....bana msn adresini özelden msj atarmısın ..daha rahat konuşabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…