- 7 Şubat 2008
- 2.461
- 170
HADİ BAKALIM HAYIRLISI KIZLAR İNŞALLAH HEPİMİZ TEKER TEKER MORARIRIZ YAZIN DA HAMİŞ HAMİŞ GEZERİZ DİMİİİİİİİİİ:))))))
amin canım inşallah o günleri gömek hepimize nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HADİ BAKALIM HAYIRLISI KIZLAR İNŞALLAH HEPİMİZ TEKER TEKER MORARIRIZ YAZIN DA HAMİŞ HAMİŞ GEZERİZ DİMİİİİİİİİİ:))))))
salihli can a gidiyorum ben, sen hiç duydun mu canım, sen merkezdemisin? ben kasabada çalışıyorum dr a gitmek için 1 saat yol gidiyorum çok zor oluyor benim için ama bütün bunlara değer değil mi
Can hastanesini biliyorum ben tatlım bizde 1 sene oldu buraya geleli ben aslen balıkesirliyim manisa merkezdeyim eşim manisa özel sekiz eylül hastanesinde dr o yüzden buraya transferle geldik.evet dediğin gibi herşeye değer onlar bende izmire gidiyorum tedaviye ama olacak o kadar.nazlı bebişlerimizi allah bize en kısa zamanda versin inşallahh seninde tedavinde başarılar dilerim canım.a.s.
neden erteledıler cnm transferını
mrb arkadaslar benım transferım bugundu ama cuma gunune erteledıler.kafam o kadar karısıkkı.doktorumla konustum fakat yınede sankı ıcım rahat degıl.ınsallah cuma gunu hayırlı haber gelır ve transferım yapılır.hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah.
kızlar mrhaba ben bugun memorıala semra hanıma gıttım muayene oldum.acaıpppp kalabalıktı hastane sankı tr bu sorunu yasıo moralım cok bozuldu.kuzının dedıgı gıbı 2 dr muayene ettı benı.hem semra hn hem baska bı dr.tuplerde sıvı bırıkmesınden suphelendı,hsg fılmı ıstedı.oysakı cok sevnmstm bu fılmden yırttım dıye:) aranızda cektıren var mı hıc,cok agrılı oluyor mu,anestezıyle yaptran var mı ve son olarak tup bebek merkeznde deıl de normal hastanelerde de cekıolar sızce guvenılır olur mu kızlar cektıreyımmı burda ozel bı hastaneye
sonra eger sıvı varsa cıdden laparaskopı yaparız dedı sonra da yenı bır deneme,yanı darkcım tam tarıh bellı dııl ama lıstede bnm hastaneyı memorıal olarak duzletebılrsn
opuorum hepınızı allah yardmcmz olsun hepımzn
sevimli hayalet meraba canım sana bir şey sormak istiyorum 3 gün bekleyiptemi transferini ertelediler yoksa 5 günmü nedenine gelince bazı embriyolar eğer 5. gün transfer edilirse hamile kalma şansın yükseliyormuş bazılarıda 3 gün yeterli olmuyormuş bu seferki tarnsferimi benimde 5 gün yapcaklar onun için canını sıkma bitanem inşallah herşey gönlünce olur