MAYIS- HAZİRAN(Mart-Nisanın Devamı) AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

selam kızlar bugün2.ci son aşılamamı oldum.dr eşimin tahlilli gördü 79milyon total sperm ama ileri hareketliler %15 çok umutlanma dedi .senağlama.ya madem öyle bu adam beni niye direk tüpbebeğe yönlendirmedi .benim için zaman kısıtlı zaten kahretsin.:roflol:.yani benim için şu an mucize gerkli canlarım benim için dua edin.

2008'in Anne Adayları

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??------HAMİLEEEEEEE
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği--HAMİLEEEEEE
HAZALIMMM--- ? Aşılama ---???----?????------HAMİLEEEEEE
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis---HAMİLEEEEEEE

Naz25-- 2. Micro---30 Nisan sonuç---Alman Hastanesi---Sperm Azlığı ve Hareketsizliği----HAMİLEEEEEE
Peluş35----- 2. Micro---- 26 Nisan---Jinemed -----Sebepsiz İnfertilite---- HAMİLEEEEEE
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite--- HAMİLEEEEEE
Elagülce-----1.Micro----26 Mayıs (sonuç)---Yeditepe üni. H.----Sebepsiz infertilite---HAMİLEEEEEE
Meralun-----1. Micro---- 3 Nisan-----Gürgan Clinic-----4. evre enometriozis + tübal faktör-----HAMİLEEEEEE
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??----HAMİLEEEEEE
Aktüel------? Micro----- 4 Haziran (sonuç)-----?????------????----HAMİLEEEEEE
Aysenur Amine Su--- 4. Micro--& Mayıs --Anatolia---????------HAMİLEEEEEE
Sece----1. Micro-----26 Mayıs(transfer)------Alman Hastanesi-----PCO---HAMİLEEEEEE
Seybay-----1.MİCRO-----29 Mayıs----Bursa Acıbadem H----Sperm azlığı ve hareketsizliği---HAMİLEEEEEE
Nestle76-----? Micro-----????-----kadiköy Acibadem Hastanesi----- nedensiz Inferlite----HAMİLEEEEEE

BonaDea - 4. Aşılama - DİNLENMEDE - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
Akdaş - 3.Aşılama - DİNLENMEDE - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği .
[/COLOR]
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - 27 MAYIS - İrenbe - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - DİNLENMEDE - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Türlü Türlü - 2.Micro - Haziran - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - DİNLENMEDE-- Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - DİNLENMEDE- 20 Mayıs - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? --
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - DİNLENMEDE- Memorial Hastanesi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama -DİNLENMEDE - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 3. Aşılama -???----Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı
Ze_nannn- 3. Aşılama -----DİNLENMEDE----Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji---
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo

Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--2. Aşılama--16 Haziran(sonuç)----İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Sebepsiz infertilite----Dualarınızı eksik etmeyin
Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Bidu---2. micro-----19 Nisan sonuç-----???--
İştar-- ? Aşılama---19 Nisan--- ???----Sperm azlığı ve hareketsizliği ve yumurtlama bozukluğu
Kayra06---3.Aşılama--- MAYIS---????---???---
Sevimli Hayalet--1. Micro--- DİNLENMEDE ----???---- Sperm azlığı---
Efsane------????-----HAZİRAN-----Anatolia----???????
Elif23---3. Aşılama--- 2 Haziran---smyrna art tüp bebek merkezi izmir --- PCO
Irmaknaz---1. Micro ----Haziran----Bursa Tüp Bebek M.---???????
Arzuhalim---3. Aşılama----3 Haziran----Salihli Özel Can H---Sebepsiz infertilite--
Pembiş---1. Aşılama----2 Mayıs---İzmir özel dr----PCO-----Dualarınızı eksik etmeyin
Pelly1----1. Micro--- 14 Haziran(sonuç)----Amerikan H.----PCO----Dualarınızı eksik etmeyin
Günışığı---1. Micro---15 Haziran(sonuç)----Ankara Güven Hastanesi---Rezervlerde azalma ve Sperm azlığı, hareketsizliği---Dualarınızı eksik etmeyin
BTRKLC-----2. Aşılama-----11 Haziran-----????-----????--Dualarınızı eksik etmeyin
_Aslı_-----1. Aşılama---- 25 Mayıs-----???---- PCO ve hareket azlığı
Adayadayı----1. Micro----Haziran sonu----Gürgan klinik-----????
Biozard-----1. Micro-----6 Haziran(sonuç)-----Dr.Pakize Tarzi Tüp Bebek Merkezi-----4.evre endometriozis+kapalı tüpler---Dualarınızı eksik etmeyin
Sibelbursa----1. Aşılama----4 Mayıs-----?????-----Sol tüp----Dualarınızı eksik etmeyin
Kelebek74----2. micro----26 Mayıs-------Memorial Hastanesi
Pa.pat.ya-----?? Aşılama----DİNLENMEDE---?????-----????---
Dırımkızı--- 2. Aşılama---Haziran----?????----yumurta bozukluğu ve sperm azlığı-hareketsizliği

Melekoğlum-----1. Aşılama----Haziran-----Süleymaniye Tüp bebek H.------Sebepsiz infertilite
Evrimmm----2. Aşılama ----Haziran----Salihli Özel Can H.----PCO---
Nur krp-----1. Micro----?????-----???------ Sebepsiz infertilite---Dualarınızı eksik etmeyin-
Vuslat2008-----1. Aşılama----Haziran-----????----Tek tüp tıkalı----Dualarınızı eksik etmeyin
Elalı-----2. Aşılama----HAZİRAN------Marmara Üni.----Sağ kanalda incelme--Dualarınızı eksik etmeyin
Semafatih---- 3.aşılama------ 28 mayıs------?????----sebepsiz infertilite----Dualarınızı eksik etmeyin
Çimeği-----3. Aşılama----DİNLENMEDE-----???----PCO,çift taraflı varikosel
Alaren----2. micro ----28 Mayıs-----Adana başkent hast------?????
Hulya35-----2.micro -------Haziran-----Kent hastanesi-------??????????

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]

SEYBAY VE NESTLE76 sırnaşık şeysırnaşık şey
TEBRİKLER KIZLAR ALLAH KUCĞINIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN

ELALICIM canım o ağrılar normal. düşünme bunları canım. olumlu düşün

BTRKLC HAYIRLISI OLSUN CANIM

Son düzenleme:
2008'in Anne Adayları

[SEYBAY VE NESTLE76 sırnaşık şeysırnaşık şey
TEBRİKLER KIZLAR ALLAH KUCĞINIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN

ELALICIM canım o ağrılar normal. düşünme bunları canım. olumlu düşün

canım çok sağol....hayırlısı olur inşallah..doğdunu da bir görebilsek...40 hafta sürecek uzun ve endişesi bitmeyen maraton başladı...allah herkesi iyi haberlerle sevindirsin dilerim...

beni listeden silebilirsiniz sonuç negatif.dondurulmuşlarla deniycez ama ne zaman bilmiyorum.

selam kızlar bugün2.ci son aşılamamı oldum.dr eşimin tahlilli gördü 79milyon total sperm ama ileri hareketliler %15 çok umutlanma dedi .senağlama.ya madem öyle bu adam beni niye direk tüpbebeğe yönlendirmedi .benim için zaman kısıtlı zaten kahretsin.:roflol:.yani benim için şu an mucize gerkli canlarım benim için dua edin.
Aşılaman hayırlı olsun. Seninki mucizelik bir durum değil ki canım ya. %15 hızlı hareketli sperm varmış. Bu gayet iyi bir oran. Eğer bu %0 olsaydı o zaman bir mucize gerekliydi. Şimdi şansın normal bir ilişkide olduğu gibi %15-20. Dilerim 15 gün sonra müjdeyi verirsin bize.

Seybay ve Nestle, tebrik ederim kızlar. İnşallah sağlıklı bir hamillik dönemi geçirip kucağınıza alırsınız

arkadaşlar merhaba bende 30 mayısta ilk aşılamamı oldum.bizdeki sorun morfoloji ve ileri hareket hızı azlığı var.dün 11.günümdü dayanamayıp test yaptırdım sonuç 18,1 pozitif ama değer çok mu düşük birde birkaç gün sonra testi tekrarlasam mı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

gaye 30mayısta aşılama olduysan eğer Dün senin tam 12.gununmuş ....
aşılama olduğun ilk günü de sayacaksın yani 11 Değil 12.gununde Test yapmışsın normaldede 12.gunde çatlatma iğnesi etkisi ancak gider.. ve kantesti yapılabilir. benım doktorum hep 12.gunde istemişti Kan testini..
12.gunde Sonuç Doğru çıkar ama Sen yarın bidaha test yaptır
Hatta doktorunla bi görüşsene...

Aşılaman hayırlı olsun. Seninki mucizelik bir durum değil ki canım ya. %15 hızlı hareketli sperm varmış. Bu gayet iyi bir oran. Eğer bu %0 olsaydı o zaman bir mucize gerekliydi. Şimdi şansın normal bir ilişkide olduğu gibi %15-20. Dilerim 15 gün sonra müjdeyi verirsin bize.

ya ne bileyim dr sonuç kağıdı görünce direk mucize dedi valla direk moralimi alt üst etti.bonadea umarım dedğin gibi 15 gün sonra müjde veririm.:içelim:

ya ne bileyim dr sonuç kağıdı görünce direk mucize dedi valla direk moralimi alt üst etti.bonadea umarım dedğin gibi 15 gün sonra müjde veririm.:içelim:

Bizim doktor, son 2 aşılamada hızlı hareketli %0 çıkmasına rağmen "mucize" falan demedi.
Hem sen boşver doktorun dediğini, beni dinle, sıkma canını. :icecream:Kendine bir dondurma ısmarla ve 15 gün sonra müjdeyi veren kadar gülümse :)

bende yarın ikinci aşılamamı yaptıracam. Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde. Çok heyeceanlı bir şekilde beklemekteyim. Heyecanımı azaltmak için formu okuyorum ve çok faydalanıyorum. Herkese iyi şanslar Yarında Cuma inşallah bizim için hayırlı olur

selam kızlar.iğnelere devam ediyorum.sağ yumurtalığımda daha önceki kontrolde ileri uyarılma olmuştu.bidaha gittim salı günü küçülmüş.yarın yine gidicem.sanırım haftaya aşılamam olur.
yarın karne günü.öğrencilerime karnelerini verip hastaneye ...e2 tahlili falan yapılacak...
umnarım bu sefer her şey yolunda gider de allahım şu listede morarırım...sizleri de unutmuyorum dualarımda...inşallah hepimiz mutlulukların en güzelini tadarız...

akdascım canım ; benim sebepsiz infertiliteyi morfoloji bozukluğu olarak değiştirirmisin. sınırdaymış değerimiz ancak morfoloji geçen gün yaptırdığımız testte kötü çıktı. bizim sorun da morfoloji galiba. jeyyar aleti de almıştım. naniknanik ama morfoloji berbat , bu durumda nasıl olacak bilmiyorum. :sm_confused: Allah yardımcımız olsun. Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar. a.s.

arakadaşlar 12. gün tahlilimi yaptırdım..allahıma şükür 195 çıktı..biliyorsunuz 10.gün 65 çıkmıştı...doktorum "gebeliğiniz hayırlı olsun" dedi...valla garip bi duygu..hiçbir belirti olmayınca insan inanamıyor..ama benim doktor hep temkinlidir...1 temmuzda kalp atışı ve kese tespiti için ultrason var...1 temmuzda gebelik halen devam ediyorsa 7 haftalık gebe sayılacakmışım...yani şu anda yaklaşık 1 aylık hamile kabul ediliyorum...rabbim hayırlısı ise tüm bekleyenlere kucaklarına almayı nasip etsin...9 aylık maraton devam ediyor..insan pozitife bile bir kuşkuyla bakıyor...bakalım tamamına erecek mi diye...dualarım sizinle...sizde dualarınızı eksik etmeyin...

Hayırlı olsun nestle 76 allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benimde yarın yumurtalarım toplanacak inşallah herşey iyi olur rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür.

bugün dr a gittim kızlar.her şey yolunda gidiyor şimdilik.hayırlısıyla haftaya çarşamba 18 haziran benim 3.aşılamam olcak.pzartesi çatlatma iğnem olcak.hayırlısı inşallah.

akdascım canım ; benim sebepsiz infertiliteyi morfoloji bozukluğu olarak değiştirirmisin. sınırdaymış değerimiz ancak morfoloji geçen gün yaptırdığımız testte kötü çıktı. bizim sorun da morfoloji galiba. jeyyar aleti de almıştım. naniknanik ama morfoloji berbat , bu durumda nasıl olacak bilmiyorum. :sm_confused: Allah yardımcımız olsun. Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar. a.s.

canım bizimde sebepsiz infertilite gibi görünüyor.ama yapılan testler bi iyiy bi kötü çıkıyor.yani sanki bizde de belli gibi.ama iyi olduğu dönemde de olmayınca insan köşeye sıkışıp kalıyor.yani her şey alın yazısı.oacaksa zaten rabbim bi sebeple nasip edecek bize...şutarafagitti

Hayırlı olsun nestle 76 allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benimde yarın yumurtalarım toplanacak inşallah herşey iyi olur rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür.

kelebekçim allah yardımcın olsun.inşallah her şey yolunda gider yumoşların kaliteli olur ve bebiş olarak sana tutunur...

arzucum hadi hayırlısı olsun inşallah...benimde yarın kontrolüm var...atık iğneler bittimi yoksa devam ediyomusun....kaç yumurtan oluştu bu ay???ne kadar büyüklükleri ???

Akdascım beni listeden silebilirmisin, sonucum negatifff...
Listedeki diğer arkadaşlara bol şans diliyorum... İnşallah sizlerin yüzü güler.....

Merhaba
Benim toplama 12 Haziranda oldu.Transferde 14 Haziranda yapildi.Test sonucum 27 Haziranda yapilacak.Insallah bu sefer olumlu olur hersey ve Allah tamamina erdirir benide diiger isteyn ve bekleyen herkes gibi .Dua edin

Merhaba
Benim toplama 12 Haziranda oldu.Transferde 14 Haziranda yapildi.Test sonucum 27 Haziranda yapilacak.Insallah bu sefer olumlu olur hersey ve Allah tamamina erdirir benide diiger isteyn ve bekleyen herkes gibi .Dua edin

slm hülya35 hayırlı sonuçlanır inşallah hamişliğin dualarımız seninle
:dance:

X