• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında ki il dışı atamalara tercih yapmalı mıyım?

pamukseker83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
21
0
36
Edirne
arkadaşlar mrb ben şuan tekirdağ da görev yapıyorum nişanlım ise istanbulda haziranın 25 inde de nikahımız var.Buna bağlı olarak atama şansımı arttırmak için özür durumunu beklemeden isteğe bağlı mayıs ayındaki ildışı atamalarını tercih edeyimmi yoksa eş durumunu bekleyip eşimin bulunduğu ilçedeki daha ii okullara gitmek için beklemelimiyim bi türlü karar veremiyorum
ya eş durumunu beklerken il yada ilçe emrine verilip uygunsuz bi yere gitmek zorunda kalırsam sizce ne yapayım?

arkadaşlar mrb ben şuan tekirdağ da görev yapıyorum nişanlım ise istanbulda haziranın 25 inde de nikahımız var.Buna bağlı olarak atama şansımı arttırmak için özür durumunu beklemeden isteğe bağlı mayıs ayındaki ildışı atamalarını tercih edeyimmi yoksa eş durumunu bekleyip eşimin bulunduğu ilçedeki daha ii okullara gitmek için beklemelimiyim bi türlü karar veremiyorum
ya eş durumunu beklerken il yada ilçe emrine verilip uygunsuz bi yere gitmek zorunda kalırsam sizce ne yapayım?

bence mayıs atamalarında şansını dene,eşinin bulunduğu ilçede açık olan güzel okullar varsa kaçırma..biliyosun mayıs atamaları hem il içi hemde iller arası oluyor ve bütün iyi okullar doluyor..olmazsa eş durumunu denersin.ama özür grubu tayinleri başlayıncaya kadar emekli olanlar çıkabilir ve budefa başka iyi okullar açık görünür.. :44: zor bi karar,inşallah hayırlısı olur senin için. bende eş durumuyla geldim şimdiki okuluma,çok inceledim çok hesap yaptım.1.tercihim oldu,ilk yıl hiç memnun değildim,keşke 2.tercihim olsaydı diyorum..uzaklık değilde okuldaki huzur,ilişkiler,öğrenciler çok daha önemli sanki

kesinlikle mayıs il dışıları değerlendir istanbulda çok açık oluyor..muhakkak iyi biyerler vardır..iyi yerleri yazarsın olmazsa eş durumunu beklersin.. bende tekirdağ merkezde çalışıyorum ..

canım zaten yönetmeliğe göre özür atamasından önce yapılan il dışı atamaya başvurmazsan özür grubuna başvuramıyorsun. ildışı atamada gidersen zaten ne mutlu sana gidemezsen de özür grubuna başvuruyorsun. inşalllah istediğin yere gidersin

Back
X