- 13 Kasım 2008
- 2.441
- 0
- 42
- Konu Sahibi renkliatlas
mayıs ayında batı beklemeyenler buraya gelsin 18 mayıs bat ım ama inşallah gelmez..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar topiginiz hayirli olun nasilsiniz neler yapiyorsunuz???
marttan:84:dan bu yana adet olmadım bakalım bu ayın 22sınde adet olcam mıı???
ya bende yeni k onu actim burayi gormemistim. benim bekledigim tarih 10-13 nisan arasi .
aslinda beklemiyorum:) insallah gelmez test alsam zaten daha cikmaz diye dusunuyorum.
biran oncede gecsede su gunler ogrensek .
ay canım inşallah hayırlı haberler gelir benim umudum az olursa mucize gibi olacak ...takvime göre 4 mayıs yumurtlama ,dün den beride akıntım var yumutluyorum sanırım ama son ilişki 2 mayıs Allaha emanet benim işim....olursa olur testleri internetten aldım erken gebelik testi pazar günü yaparım bi tane :):44: ilişkiden 5 gün sonra bile belli oluyor diyo ama bakalım
bildigim kadariyla spermler 3-5 gun yasiyormus. bugunude degerlendir yinede. akinti varsa ihtimalde yuksek. o akinti spermlerin daha uzun sure yasamasina imkan veriyormus.
ben tutucam kendimi yapmicam test zaten olsada negatif cikar hassas test bulacagimi sanmiyoeum burda. ama istahim acildi gazim var, biraz umutlaniyorum iste. ayin 10 nu bekliyorum heyecanla az kaldi
nasıl yanii??? 2 aydır olmadın mıı
martta oldum canım nisanda olmadım kan testı idrar testı negatıf doktor 10 gun sonra ultasonda bakacak bakalım geç döllenmeden şüpheleniyor
Benim bat 20mayıs ama gelmesin artık
hadi hayırlısı inşallah hamilesindir...
teşekkür ederim tatlım br hamıle kalayım herkeze dua etcem ALLAhım aratmasın yaa hanı bazen diyoruz ya istenmeyen adet tarıhım dıye bence kızlar yerı geldımı adetınızı bile ararsınız şuan ben bır süredır adet görmuyorum ve çok kötü bir durum eksik hissediyorum kendımı