• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Rabisscyln

Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
4.368
2.659
48
Kızlar 22.23.24 nisan menogon iğnesi vuruldum
22.28 arası femara kullandım
28 de kontrole gittim 6 yumurtan oluşmuş dedi
28.29.30.1.2 arası femara kullandım
28.29.30 menogon vuruldum tekrar

3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum.Bugün 4.günüm ve beklemedeyim.

Gelin birlikte bekleyelim durumlarımızı birbirimizle paylaşalım kimler olumlu sonuç alacak sevincimizi paylaşalımmm

KHENA KHENA :anneadayı:
marbling817 marbling817 :anneadayı:

Son düzenleme:
Bende femara kullandim 27 nisanda ovitrelle çatlatma ığnesi oldum şuan beklemekteyim hiçbir gebelik belirtim yok hafta içi test yapicam inş pozitif çıkar...Seninde hayırlı olsun canım inş hamilesindir

Bende femara kullandim 27 nisanda ovitrelle çatlatma ığnesi oldum şuan beklemekteyim hiçbir gebelik belirtim yok hafta içi test yapicam inş pozitif çıkar...Seninde hayırlı olsun canım inş hamilesindir
Femara klomenden daha etkili diyorlar kaç yumurtan olmuştu senin.

İnşallah hamişimdir sizlerde dahil

CİDDEN Mİ ÇIKAR MI OZAMAAN. bebeğim hiç belirtim yok ya hiç bişey hemde :KK43:
Bence çıkar 11.günde bile öğrenenler var sen iğne vurulduktan sonra hergünü değerlendirdin mi ?

Varsa testin kan damlstarak yap daha kesin sonuç alırsın

kan damlatmak mı o ne kız :)
Ya 28 i iğne vuruldum.
20,31,3, değerlendirdim.
Rabisscyln Rabisscyln
Kız öyle olurmu hiç doktorun demedimi gün aşırı ilişki felan diye.

Ben iğneyi vurulduğum günden itibaren 3 gün gün aşırı ilişkiye girdim bugün zaten 4.günüm

Kız öyle olurmu hiç doktorun demedimi gün aşırı ilişki felan diye.

Ben iğneyi vurulduğum günden itibaren 3 gün gün aşırı ilişkiye girdim bugün zaten 4.günüm

Dedi ama yapamadık Çünkü psikolojik olarak etkileniyor eşim ...
offf bu ayda foss desene şimdi ağlıcam

Dedi ama yapamadık Çünkü psikolojik olarak etkileniyor eşim ...
offf bu ayda foss desene şimdi ağlıcam
Belli olmaz ne zaman tuttuğu vallahi eşinde bi alemmiş :D inşallah hamilesindir doktorlar gün aşırı ilişki diyor iğneden sonra

Belli olmaz ne zaman tuttuğu vallahi eşinde bi alemmiş :KK70: inşallah hamilesindir doktorlar gün aşırı ilişki diyor iğneden sonra

Ya normalde herkeyerde hergün yapmak ister ama adama bugün yapmamız lazım dediği al boşalamıyor. Cidden artık bu işe canım ok sıkılıyor.

Ya normalde herkeyerde hergün yapmak ister ama adama bugün yapmamız lazım dediği al boşalamıyor. Cidden artık bu işe canım ok sıkılıyor.
Ahahahhh ilahi eşine keçiboynuzu alıp 7.7 taneyi kırıp 1 bardak suyda kaynat ılık şekilde içir sabah akşam aç karnına işe yarıyor spermi çoğaltıyor güçlendiriyor

Benim tek yumurtam oluştu femara nin farkı kaliteli yumurta büyütmesi klomen daha çok yumurta yapıyor ama sağlıklı olmuyo diye biliyorum
Ben klomen kullandığımda 3 yumurtam olmuştu femarada 6 yumurta oldu kontrolden sonrada devam ettim belki 8.9 bile olmuştur.

Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah.

Bende kasık batmaları oluyor sırayla sende de oldumu

Ben klomen kullandığımda 3 yumurtam olmuştu femarada 6 yumurta oldu kontrolden sonrada devam ettim belki 8.9 bile olmuştur.

Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah.

Bende kasık batmaları oluyor sırayla sende de oldumu
Yok canım ya hiç bir belirti yok napicam bilmiyorum iyimi düşüneyim kötümü anlamadım

Back