mayis anneleri bebisleri ne zaman oturtmaya baslayacaksiniz

S.HAYAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
267
1
biz bugun fizik tedaviye gittik. hareket kontrolu icin. kizim 4 ay 18 gunluk ben simdiye kadar hic oturtmamistim buyukler hep 6 aydan sonra baslat dediler.
omurilik gelisimi icin erken oturtmak uuygun degil diye de duymustum
ama hemsire artik yavas yavas oturtmaya baslamalisin dedi. herhangi bir sorun olmazmis.
omuriliginede bir zarar vermez dedi.
sizler ne yapiyorsunuz bu konuda. yada doktorunuz ne dedi.

ben oturtuyorum canım ya. kuzum 4. ayını bitirdi. ama yatmaktan hiç hoşlanmıyor. ben iş yaparken yanlarına destek koyup oturtuyorum. canı filan yansa ağlar zaten, aksine çok hoşuna gidiyor:))

bende oturtuyorum cnm zaten artıkk bir iki sn desteksiz durabiliyolarr

selam arkadaşlar bende 2009 mayıs annesiyim siteye yeni üye oldum sizlerle tanışmak isterim benim oğlumda dört aylık ve bende kucağımda yavaş yavaş ve az bi süre oturtmaya başladım kısa süreli olduktan sonra bi zararı olacağını sanmıyorum..... görüşmek üzere....

canım aramıza hoşgeldin
2009 mayıs annelerine gel asıl sohbet orada

Doktorumuz destekli oturmaya 6 ayını doldurunca başlayacaksın şimdilik oto koltuğu hizasından biraz daha dik oto koltuğunda oturtabilirsin dedi.Desteklide olsa oturtma 6 ayımızı doldurmalıyız bunun için dedi.Nette biraz araştırma yaptım aynı şekilde 6 aydan itibaren yazıyor.

Bizim doktorumuzda 6.aydan destekli 7.ayda desteksiz oturtabilirsin dedi. Koltukta oturtmuyorum ama kucağımda falan sırtını kendime dayayıp oturtuyorum bende a.s

tesekkurler herkese arkadaslar. bende 6.ayi bitirince oturtmaya baslamayi dusunuyordum. tesekkur ederim

ben dogdugundan berı kucakta hafıf oturur pozısyonda tutuyorum 4.aydan berıde destekle oturtuyorum cok sevıyor 6.aydan sonrada desteksız kendı oturmaya baslayabılırmıs
dr kadır tugcunun bı yazısını okumustum yurt dısında dogumdan ıtıbaren oturur pozısyonda durabılıyomus vbızde drların oturtmayın demesınınsebebı boynunu korumak basını tutamadıkları ıcınmıss

hemen bı foto ekleyeyım

erkege bak maasALLAH. canim sadece sorun boyun olsa artik tutabiliyorlar. ama omuriligine zarari olur mu diye korkuyorum.
zaten hemsire de eger oturmaya alisirsa yatmak istemeyecek cok sevecek oturmayi dedi.
bende ara sira kucagimda oturtuyorum ama cok az.
insALLAH sorun olmaz

merabalar kızlar bende aranıza yeni katılanlardanım
oğlum 4 ay 12 günlük dr umuz bacağınızda ata biner gibi oturtabilirsiniz hem bu kalça içinde çok iyi olur dedi ayrıca ana kucağında oturmasındada bi sakınca yok dedi destekli oturmak içinse erken dedi sanırım 6. ayda başlayacağız ama yaramaz oturmak için çabalıyor :)

bende kucğımda oturur pozisyonda kısa sürelide olsa tutuyorum çünkü kızım yatmayı hiç sevmiyor kucak delisi dr.otokoltuğunu sormuştum bir zararı olmaz dedi ama bende destekli 6.ayı bittikten sonra oturtucam ,erken oturtursan kalçalı olur derlermiş:))) eskilerde böyle söylermiş artık nekadar doğruysa:)

ben dogdugundan beri hafif oturur pozisyonda tutuyorum kucagimda olsun,koltukta olsun...herhangi bi sakincasi yok..zaten kemikleri daha plastik gibi yumusakk bisicik olmaz..hatta yemek sandalyesine oturtucam yastiklarla destek vererek..

yaaa bende mama sandalyesı alcam alıssın ona oturmaya her yemek vaktı kucakta sofrada olmak ıstıyor velet

bende oturtuyorum.4. ayda oturtulabileceğini düşünmüştüm.doktora sorayım bende

X