7+3 deyim çok bulantım yok iştahım acayip açıldı canım8 haftalik oldum bol mide bulantili günler yaşıyorum sizde durumlar nedir
Tebrik ederimBas tarihini iki gün geçince kan testi verdim 148
Çok teşekkür ederimTebrik ederim
Benimde 19 AğustosMerhaba arkadaşlarhepinize sağlıklı mutlu huzurlu doğumlar diliyorum şimdiden . Bende yeni aranıza katılanlardanım 19 Ağustos sad tarihim beş haftalık görünüyor şuan
Ah ne güzelBenimde 19 Ağustos
Oyyy yeniymiş baya saglikla gelsinBenim daha çok küçük ulturasonda görünmedi değerim 242 çok sancım var 2 gündür adet sancısı gibi geliyor gidiyor
Bende yarin ilk doktor kontrolüne gideceĝim bakalim bebek ne kadarlıkSat 07/08/2024 geçen perşembe doktora gittim kese 4+5 haftaya gel bebeği görürüz dedi ama sat a göre daha büyük gözükmesi lazımdı bakalım nisan annesi mi mayıs annesi mi olacağım bellisiz
Ya benim o haftalarda da vardı aman dikkat et ilk aylar kilo alma7+3 deyim çok bulantım yok iştahım acayip açıldı canım
Ağrı çok oluyorsa doktora söyle canim agrilari hafife alma sakinMerhabalar bende 9+3 oldum mide bulantılarım biraz azalmaya başladı iki gündür kasıklarıma aniden girip çıkan bir sancı var enfeksiyon var sanırım
merhaba canım ben de aynı durumdayım zofer verdi doktor etki ediyor baya doktoruna sorup kullanabilirsin istersenKızlar bana acil yardım edermisiniz çok kötü durumdayım gerçekten mide bulantısından su dahi içemiyorum doktor prillam verdi iki tane birden içiyorum banamısın demiyor 4 kilo verdim başka veya daha etkili son çare görüp verdikleri bir ilaç yok mu