Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah sonucun ne oldu
Teşekkür ederim kardeşim. Kan testi için perşembeyi bekliyorum. Tabi öncesinde dayanamayıp dün erken gebelik testi yaptım sonucu paylaşayım. İnşallah ilaçların etkisi değildirMerhaba canım hayırlı olsun inşallah sonucun ne oldu
Baya erken bir test olmuş ama var gibi sanmıyorum ilaçla ilgisi yoktur diye düşünüyorum tabiki yine de kan sonucunu beklemekte fayda var net olarak daha iyi olur hayırlı olsun inşallahTeşekkür ederim kardeşim. Kan testi için perşembeyi bekliyorum. Tabi öncesinde dayanamayıp dün erken gebelik testi yaptım sonucu paylaşayım. İnşallah ilaçların etkisi değildir
Çok teşekkür ederim. Rabbim pozitif görmeyi herkese nasip etsin inşallah.Baya erken bir test olmuş ama var gibi sanmıyorum ilaçla ilgisi yoktur diye düşünüyorum tabiki yine de kan sonucunu beklemekte fayda var net olarak daha iyi olur hayırlı olsun inşallah![]()
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim. Rabbim pozitif görmeyi herkese nasip etsin inşallah.![]()
Yaa uzuldum canım rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallahBen elendim kızlar.. 2. test beta değeri düştü![]()
Kaçıncı Günundesin test gununmuydu canimBen elendim kızlar.. 2. test beta değeri düştü![]()
12. günümdü. İlk test 113 , ikinci test 63 çıkınca umutlar tükendi..Kaçıncı Günundesin test gununmuydu canim
Yaaa üzüldüm canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah12. günümdü. İlk test 113 , ikinci test 63 çıkınca umutlar tükendi..
İnşallah canım çok teşekkür ederimYaaa üzüldüm canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahen kısa zamanda nasip olur umarım