- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 23
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.361
Beni de listeye alır mısın 7 aydır bekliyoruz SAT 18 Mayıs2022 BAT 18 Haziran 2022
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi 10.gün belki pazar günü bi evde kendim bakarım.. arada çok fena geliyor test perileri yaaDaha zamanı var, gümbür gümbür hissettirecekler kendilerini sen duuuurilaçlardan dolayı o şişkinlik kuzum. Kaç gün kaldı teste?
Valla pek çalışma falan düşünecek hal kalmadı bende. Daha çok bitkisel hayattayım. Bunları aşabilirsek belki o zaman![]()
Bende benndeeeeofff görmezmiyim Allahım bende aynı gtarifeden istiyomm![]()
Yaaa gözün aydın canım çok sevindimKızzlar sabahın köründe test yaptımmm![]()
Sen de olmasın diye çılgınca ugrasmissinkız her ay verdiğim doğum kontrol ignelerine paralara yaniyorum aldigim kondomlara yaniyorum bide 2 sefer ella almistim vah yazikkk ne ugras vermişim
![]()
Hahaha yemin ederim bende şimdi eşimle konuşuyordum ağrım var falan diye 15 dakikadır bana test yap diye baskı yapıyor 5 günde çıkmazki diyorum sende bence bekle adetini o zaman birdaha yap ben inanıyorum var bebişşşşKız ev test dolu almistim netten. Hatta sabah yaptim bisey cikmadi 9 gün var daha bata ama benim cicikler fora ciddi anlamda cok agri yapiyo korkmaya başladım hormonel baska biseylermi oluyo vucuduma
hahah aramızda elenenler vaar hayırlı olsunnn :)
Aaahahh sorma yaa ben hep diyorum eşime millet korunarak istemeden hamile kalıyor biz neden savaşıyoruz kiiAy bebek yapmak ne zor işmiş diger iki tanesi ne kolay olmustu![]()
Harikaaa bir test canım, tebrikler
Afedersin ama kıçımı yırtıyorum 9 aydır hamile kalayım diye benim uğraştığım zamanda millet doğuruyo doğuruyooooBende benndeeee
Çok teşekkür ederimhahah aramızda elenenler vaar hayırlı olsunnn :)
Yarın vericem inşaAllahHarikaaa bir test canım, tebriklerhemeen kan testine koşşş
kaç gün gecikti bu test çok nett maşallah kanda da değer yüksek çıkarÇok teşekkür ederim![]()
hala inanamıyorum
Valla böyle testler gördükçe enerji doluyorum bende kız bizim içinde bol bol dua et şuralar topik dolsun artıkın :) Sağlıkla sıhhatle kucağına alman nasip olsun kuzumÇok teşekkür ederim![]()
hala inanamıyorum
1 mayıs son adet tarihimdi adetim 2 gün geciktikaç gün gecikti bu test çok nett maşallah kanda da değer yüksek çıkar
Çok teşekkür ederim canım benim dua ediyorum herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben 5 aydır deniyorum ama gerçekten isteyince beklemek çok zorValla böyle testler gördükçe enerji doluyorum bende kız bizim içinde bol bol dua et şuralar topik dolsun artıkın :) Sağlıkla sıhhatle kucağına alman nasip olsun kuzum
Masallahhh hayırlı olsunn