- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #13.061
Söküldü canım sökülürken benide söktü yemin ederim çok ağrılı söküldüBende hatrlamiorm işte bnm kasklrm hala agrio karnm agrio akintimda dünden beri arttı beyaz kremsi ve ıslaklık hissediorm sanki hep bilemiorm ya olmayablirdr gbide ümit işte. Rabbim nasip etsin hepmze aminnn . Senn ne durumda CNm sokuldunmu yoksa hala belrsizlik devammi ediyor
Olsun uyu ki bebişte büyüsünİnşallah canımBen doktor gününü bekliyorum. Hayatımın en uykulu günleri yaşıyorum
Himmm hayırlısı CNm olsun en azından sokuldun bir sorun yokmuş. Bende öle geç söküldüğümde ck ağrım olur sıcak tut karnını inşallah onmzdeki ay güzel hberler alirsinSöküldü canım sökülürken benide söktü yemin ederim çok ağrılı söküldü
İnşallah canım benim ❤Himmm hayırlısı CNm olsun en azından sokuldun bir sorun yokmuş. Bende öle geç söküldüğümde ck ağrım olur sıcak tut karnını inşallah onmzdeki ay güzel hberler alirsin
Aminnnnn CNm insaallahh Allah razı olsunİnşallah canım benim ❤inşallah sende bu ay bize bebiş haberini verirsin ❤❤❤
Daha iyiyim canım sol tarafımda ağrı çok sadece reglim normale döndü sonunda bu ay yumurtlamadım mı acaba diye düşünmeye başladım çok fazla kuruydum belkide kist yaptı o böyle sefil etti beni diye düşünüyorumMucizemmm16 cnm nasıl olduj
Keseyi gördükten sonra allahın izniyle sağlıkla devam eder canım inşallahCanım fırsatım olmadı. Doktora bi gideyim dedim sağlıklı mı nasıl emin olayım dedim. Ondan sonra yazayım demiştim
Yani ilk değer daha az çıkan bile var geç dollenmedir yüksek ihtimal önemli olan 2. Değer CNm inşallah güzel yükselir hayırlı olsunKızlar ben adet olmadım testte beta 165 çıktı neden düşük o kadar doktor 1000 altı olursa pazartesi tekrar bakcam dedi
İnşaallah çok teşekkür ederim canım ya adetten 3-4 gün önce test vermiştim negatif çıkmıştı zatenYani ilk değer daha az çıkan bile var geç dollenmedir yüksek ihtimal önemli olan 2. Değer CNm inşallah güzel yükselir hayırlı olsun
Yani ozmn geç döllenme olasılığı yüksek bence inşallah sağlıkla nasip olsun rica ederimİnşaallah çok teşekkür ederim canım ya adetten 3-4 gün önce test vermiştim negatif çıkmıştı zaten
İnşaallah canım benimYani ozmn geç döllenme olasılığı yüksek bence inşallah sağlıkla nasip olsun rica ederim
Amin çok teşekkür ederim allah her isteyene versin inşallahHayırlı olsun canımRabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşaAllah
Canım benim ya maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤Ben hamileyimİnşallah sağlıklı ilerler bu sefer 3 hafta 4 günlük hamileyim. Göğüsüm çok şişti başka belirtim yok. Adetime 2 gün var ama hiç kasık ağrım falan yok. Evde test yaptım silik çizgi çıktı hemen acile gittim kan verdim 2 saatte çıktı sonuç. Beta değeri 29.3 sizce iyi mi ?
Allah beni mutlu ettiği gibi herkese mutlu etsin allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin amin
Ben söylemem bileHiç böyle konularda kocama büyük laflar etmemsen de niye ettiysen topluca catladik sayende ahusus
Yazdım canım anlattımKeseyi gördükten sonra allahın izniyle sağlıkla devam eder canım inşallaholsun sen yaz kız batı yaklaşanlar var herkes birbirine soruyo bak
Hadi süper bekliyoruzzzzSSimdi konuştuk sabah alicak negatif çikarsa beni yer lafları ile göğüs ucu kararması nasıl oluyor kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?