- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #12.261
Testlerden nefret ediyorum hele bir umutla yapılıp bembeyaz çıkanlardanCanim benim testim de aynen öyle oldu,hatta bugün yaptigim 2-3saat sonra pembe çizgi belirdi
Bende saat 1de test yaptim,saat 4de baktim pembe çizgi çıkmış , gerçekten neyin içine düşdük yaa biz
Aynen öyle maalesef tabi kısmet istediğimiz zamanda olsaydı ohooooSeneye 2.dönem i doğum izni ile yaza bağlamaktan dolayımı bu aylar önemli öğretmenim
İnşallah bebeğin seninledir canım benimEvet yıkanınca gidiyor yıkadım gitmediAma bu saatler sonra çıktı ve bu marka testi ilk kez yaptım pek güvenilir bulmadım açıkcası. Olsaydı prodoctorda kesin çıkardı yarın regl günüm çünkü 5 olan değeri bişe algılıyor o.
İnşallah canım senin deİnşallah bebeğin seninledir canım benim❤ bende hiç bir teste güvenmiyorum boş yere para saçıyoz testcileri zengin ettik
İnşallah canım kısmet ❤İnşallah canım senin deTecrübelerime göre en güvenilir labaquick kaset neyse onu gösteriyor
Hayır daha farklı batma hissi gibi bacağıma vuruyor ağrısı regli de böyle agri hissetmiyorumKasik ağrınız adet ağrısı gibi miydi acaba
İnşallah canım kısmet ❤nette satılıyo dimi sadece
Hee anladım canımcım teşekkür ederim ❤Ben o markanın ovülasyonunu alıyorum yanında geliyor canım
Sağlıkla kucağına al canım inşallah test yaptın mı ❤❤
Evet çok çok çok silik bir çizgiSağlıkla kucağına al canım inşallah test yaptın mı ❤❤
Yaa minnak şey maşallahEvet çok çok çok silik bir çizgi
Rica ederim canım g.gidiyordan alıyorum bu arada 30 ovülasyon+2 gebelikHee anladım canımcım teşekkür ederim ❤
Klomen cok dökmemişti letu biraz dökülmeye basladı ama femarada bildigin elime geliyor saçlarım bugün gittim dökülmeye karsı şampuan aldımBenim de aşırı dökülüyor. Psikolojim bozuldu resmen. bende femara kullanmıştım.
Tamam canım haber edeceğim :)Yaa minnak şey maşallah❤ inşallah bebeğin seninledir haber ver bizede çatlarız meraktan ❤ canım sağlıkla da kucağına al inşallah çok sevindim ❤❤
Dayanır dayanır kimin bebişi onlarYaaa sen onu bıraksan da o seni bırakmıyor aklına düşünce işteolsun yine de kendi sakince denemek insanı daha az strese sokuyor ben de heyecanlıyım ctesi için bakalım cüceler 2 gün daha dayanabilecek mi
Yok yoookk bana da hızlı geçtiDayanır dayanır kimin bebişi onlarvalla zaman daha hızlı geçiyormuş beklemeyince kuzum. Sana geçmiyordur ama şimdi
Yaz temizliği mi yoksa?Yok yoookk bana da hızlı geçtibitirmem gereken işler var bitiremedim yaa bir tek yarınım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?