- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #12.221
Bugün yarin pikliycenKizlarrr yumurtlama olmuş mu sizce ?
Yarin tekrarlıcam bakalım koyulasacak mı siliklesecek miBugün yarin pikliycen
Sen degerlendir bu zamanlriYarin tekrarlıcam bakalım koyulasacak mı siliklesecek mi
Ben de o moddayım ya olmayacak heralde bizim de kaderimiz buymuş demeye başladım. 2.5 senedir bende de hiç hamilelik olmadı pko var ama her doktor en kolay gebelik elde ettiğimiz hastalık diyor ama bende tık yok yumurta büyüyor çatlıyor spermlerde sıkıntı yok ama olmuyor işte demekki olmaması gerekiyor. Ama ben o kadar üzülmüyorum artık ya kabullendim sanırım hayırlısı buymuş. Ama "Allah vermek istemeseydi istemeyi vermezdi" diye bi söz var bu söz benim tekrar dememi sağlıyor hep. Vermeyecek olsaydı bu kadar kalpten istemezdim sanırım. Zamanı var❤Canıım neler yaptın kaç embriyon oldu hayırlısıyla transferin ne zaman
Ya benim de aklımdan çıkmıyor ama olsun diye takibi bıraktım canım bu ay psikolojik olarak çok zorlanıyorum. kendimi çok kötü hissetmeye başladım artık bu kadar çabaya, duaya, emeğe rağmen 3 yıldır bir kere bile hamile kalamadım. çikolata kistinden dendi onu da hallettim 6 ay oldu normal denedim, bitkisel kürler denedim, aşılama yaptım yok yani bu kadar şeye olmuyorsa demek ki Rabbim istemiyor vardır bi bildiği. Hiç bir zaman olmayacağını düşünüyorum artık.. İnşallah bu ay pozitifi görürsün canım benim
Ayy kuzum hastene de ne işin var cannm hayiridr bende yoğunluktan hiç birşeyden haberim olamıyor ne ara gittin hastaneyr
Ben bugün disardayim pek müsait olamıyorum o yüzden yazmadım canım. Kızın nasıl oldu. Ne zaman cikacaksiniz hastaneden
Kuzummm , canımmm, aşkommCanıım neler yaptın kaç embriyon oldu hayırlısıyla transferin ne zaman
Ya benim de aklımdan çıkmıyor ama olsun diye takibi bıraktım canım bu ay psikolojik olarak çok zorlanıyorum. kendimi çok kötü hissetmeye başladım artık bu kadar çabaya, duaya, emeğe rağmen 3 yıldır bir kere bile hamile kalamadım. çikolata kistinden dendi onu da hallettim 6 ay oldu normal denedim, bitkisel kürler denedim, aşılama yaptım yok yani bu kadar şeye olmuyorsa demek ki Rabbim istemiyor vardır bi bildiği. Hiç bir zaman olmayacağını düşünüyorum artık.. İnşallah bu ay pozitifi görürsün canım benim
Canim sakin ol bakalim insallah cok uzatmadan kavusacaksin sende miniğine relax ol bak bu ayda ben öyleyim saldim kendimi hem kac aydir istiyosun ilk bebekmi bide degerlerine falan baktirdinmiMy_Moonlight06 canım merhaba ben regl oldum malesef. Çok şey söylemek istiyorum da sen de dahil yıllarca bekleyenler var biliyorum sizlere haksızlık etmemek için kendimi susturuyorum. Ama çok üzgünüm.. İçimdeki üzüntüyü artık bastıramıyorum. Ben artık şu saat itibariyle beklemekten de istemekten de vazgeçiyorum. Rabbim umarım sizin beklentilerinizi boşa çıkarmaz kızlar.
Bende almayi unuttum telaşeden yaaYarin tekrarlıcam bakalım koyulasacak mı siliklesecek mi
Derya canım belirtilerin nelerdiKızlar sonucum çıktı 17 adetime 3 gün var çok mu düşük
Bende hiç görmemiştim dün ki testimde gördüm ama çok az belli oluyo bende heyecanlanmadım değil yaniEki Görüntüle 3068956 Kızlar sabah prodoctor ve freely gebelik testleri yaptım. Prodoctor bembeyazFreely şimdi baktım böyle olmuş daha önce kuruma çizgisi görmemiştim ona bile heyecanlandım bak şimdi
Yaaa ne güzel meslek benimle de ilgilenir misin? Zor bir bölgede öğretmenim ben de vallahi bizim de düzenli terapiye ihtiyacımız varben 2 aydır testlerden gol yiyorum canım hevesimi kaçırdılar. Bu ay da denemeye devam. Git bir görüş bakalım neler diyecekler hayırlısı olsun inşallah
Canım tatil planı değilki bu günü belli olsun.. gebelik düşünmeyen biri girer o da hamile kalabilir.. senin de ne zaman olacağı belli olmaz ki zaten aylarca cok rahat çalışanlar var gebeyken.. sen dürüst olmak istiyorsun ama yani bu özel bişey bi yandan da paylaşmak zorunda değilsin
Canlarım hepinize teşekkürler tatlı mesajlarınızaAayyy psikolog buldum yaşasınkız biz nasıl kendimize gelicez söyle bize Allah rızası için inşallah güzel bir iş bulursun canım ❤❤
Hahahau kız ne diyelim naptin neler oldu anlat bacim
Bizi test batağından kurtar aşkoCanlarım hepinize teşekkürler tatlı mesajlarınızagörüşme olumlu geçti ama benim istediğim gibi değil part time istiyorlar benim isteğim tam zamanlı bir işti çok üzüldüm açıkçası ama net karar vermedim henüz biraz düşüneceğim
Hepinizle ilgilenirim tek tek ne demekkVenev kuzum zaten herkesin 1 psikoloğa 1 psikoloğun ise 2 psikoloğa ihtiyacı var inşallah allah gönlüne göre versin bebeğim en mutlu olacağım hamile adaylarından birisin
partalina_ aynen öyle ne yazık ki canım, zaten işimiz çocuk olduğu için siz de anne adayısınız diye başladı kurum müdürü anlayışlı biriydi ancak diğer kriter beni düşündüren bakalım kısmet artık hayırlısı olsun diyelim
Mucizemmm16 senin problemin ne canısı kendine gelmekten kastın nedir
Hayırlısı olsun canım inşallah en iyi kararı verirsin kendin için inşallahCanlarım hepinize teşekkürler tatlı mesajlarınızagörüşme olumlu geçti ama benim istediğim gibi değil part time istiyorlar benim isteğim tam zamanlı bir işti çok üzüldüm açıkçası ama net karar vermedim henüz biraz düşüneceğim
Hepinizle ilgilenirim tek tek ne demekkVenev kuzum zaten herkesin 1 psikoloğa 1 psikoloğun ise 2 psikoloğa ihtiyacı var inşallah allah gönlüne göre versin bebeğim en mutlu olacağım hamile adaylarından birisin
partalina_ aynen öyle ne yazık ki canım, zaten işimiz çocuk olduğu için siz de anne adayısınız diye başladı kurum müdürü anlayışlı biriydi ancak diğer kriter beni düşündüren bakalım kısmet artık hayırlısı olsun diyelim
Mucizemmm16 senin problemin ne canısı kendine gelmekten kastın nedir
Tedavi edilemeyen iki bağımlılık; kumar ve bhcg testi imişBizi test batağından kurtar aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?