- 21 Nisan 2022
- 280
- 240
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.881
Baya baya hamilesinnn tebrik ederimmmmKızlar merhaba,dün regl günümdü ama olmadım akşam hemen test yaptım ve yaptığım gibi koyu çıktı. Kimyasal olma ihtimal, var mı ? hemen doktora gitmek istemedim doktorum adetin 1 hafta geçerse gel demişti. kimyasal gebeliklerde silik mi çıkıyor benimki direk bu kadar net çıktı
Valla gebe olanın şak diye kıpkırmızı çıkıyor bizim gibi kör olana kadat Şaş bakmiyorlarAy nolcak bizim bu halimiz testlere banyo yaptırıyoruz efekt yapıyoruz falan tozuttuk iyicesanki çizgi var gibi ama kırmızılık dağılmış ya belli olmuyo çok bıcıbıcı yaptıktan sonraki halini de atsana canım
Canım kimyasal gebelik nereden aklına geldi neden kimyasal olsunki veya kimyasalsa bile cizginin silikligi ile alakası yokki Seninki bariz pozitif canım tebrik ederim belirtin var miydiKızlar merhaba,dün regl günümdü ama olmadım akşam hemen test yaptım ve yaptığım gibi koyu çıktı. Kimyasal olma ihtimal, var mı ? hemen doktora gitmek istemedim doktorum adetin 1 hafta geçerse gel demişti. kimyasal gebeliklerde silik mi çıkıyor benimki direk bu kadar net çıktı
teşekkür ederim canım, ya ne bileyim biraz zor bir süreçti bizimkisi daha başındaydık ama. 3 aydır istiyoruz 2,5 yıllık evliyiz bende bir sıkıntı yoktu. eşimde muayane oldu ne olur ne olmaz diye. onda sperm azlığı şekil bozukluğu çıktı. doktor 1 sene deneyelim olmazsa aşılama yaparız eğer oda olmazsa tüp bebek şansınız yüksek dedi. daha sonra baya araştırdım proxeed plus,keçiboynuzu özü,çiğ kabak,muz bitter çikolata ,çörekotu tarçın ve bal karışımı eşime hep takviyeler verdim bu şekilde daha kullanalı bir ay olmamıştı ki testim pozitif çıktı ve diz dirsek pozisyonunu denedik hep kafamda bu ay silmiştim olmaz diyordum yumurtlama gününü değerlendiremedik bir gün öncesini ve çatlama gününü değerlendirdik. belirti olarak regl olacağımm gibi aynıydı hala ağrım da var hafif ama. Kimyasalı neden hemen aklıma geldi çok araştırıp çok şeyler okuduğüum için hep korkuyorum ne bileyim çok dua ediyorum rabbim dualarımı kabul etsin.Canım kimyasal gebelik nereden aklına geldi neden kimyasal olsunki veya kimyasalsa bile cizginin silikligi ile alakası yokki Seninki bariz pozitif canım tebrik ederim belirtin var miydi
teşekkür ederim inşallah bir sorun çıkmazBaya baya hamilesinnn tebrik ederimmmm
Hele efektle çizgi aramamızValla gebe olanın şak diye kıpkırmızı çıkıyor bizim gibi kör olana kadat Şaş bakmiyorlar
Canım en buyuk şeyi başardınız Allah'ın izni ile gebe kalabildin hemde keseyi felan bile gorebilirsin çünkü testin çok güzel maşallah canım yumurtlama gununu de takip ettin mi canim sen ovulasyon testi ileteşekkür ederim canım, ya ne bileyim biraz zor bir süreçti bizimkisi daha başındaydık ama. 3 aydır istiyoruz 2,5 yıllık evliyiz bende bir sıkıntı yoktu. eşimde muayane oldu ne olur ne olmaz diye. onda sperm azlığı şekil bozukluğu çıktı. doktor 1 sene deneyelim olmazsa aşılama yaparız eğer oda olmazsa tüp bebek şansınız yüksek dedi. daha sonra baya araştırdım proxeed plus,keçiboynuzu özü,çiğ kabak,muz bitter çikolata ,çörekotu tarçın ve bal karışımı eşime hep takviyeler verdim bu şekilde daha kullanalı bir ay olmamıştı ki testim pozitif çıktı ve diz dirsek pozisyonunu denedik hep kafamda bu ay silmiştim olmaz diyordum yumurtlama gününü değerlendiremedik bir gün öncesini ve çatlama gününü değerlendirdik. belirti olarak regl olacağımm gibi aynıydı hala ağrım da var hafif ama. Kimyasalı neden hemen aklıma geldi çok araştırıp çok şeyler okuduğüum için hep korkuyorum ne bileyim çok dua ediyorum rabbim dualarımı kabul etsin.
evet birgebeningunlugu sayfasından almıştım ovülasyon testlerimi.Hamilelik testimden onun yolladığı hediye üründen yaptımCanım en buyuk şeyi başardınız Allah'ın izni ile gebe kalabildin hemde keseyi felan bile gorebilirsin çünkü testin çok güzel maşallah canım yumurtlama gununu de takip ettin mi canim sen ovulasyon testi ile
Maşallah canım kimyasal olmasa da silik cıkıyo benim bir kızım var onda da silik çıkmıştı ama sanırım senin testinin içindeki o kırmızı test boyası biraz fazla olduğu için daha net göstermiş sağlıkla kucağına al canım inşallahKızlar merhaba,dün regl günümdü ama olmadım akşam hemen test yaptım ve yaptığım gibi koyu çıktı. Kimyasal olma ihtimal, var mı ? hemen doktora gitmek istemedim doktorum adetin 1 hafta geçerse gel demişti. kimyasal gebeliklerde silik mi çıkıyor benimki direk bu kadar net çıktı
çok teşekkür ederim amin inşallah. Cmt gününe doktora randevu aldım adet gecikmemim 6.günü gideceğim. Tahminince kese görünmez şuan 3.haftanın içindeyim.Maşallah canım kimyasal olmasa da silik cıkıyo benim bir kızım var onda da silik çıkmıştı ama sanırım senin testinin içindeki o kırmızı test boyası biraz fazla olduğu için daha net göstermiş sağlıkla kucağına al canım inşallah❤
Sanırım kese 5. Haftanın içindeyken gözüküyo canım hayırlı güzel haberlerle inşallah ❤❤çok teşekkür ederim amin inşallah. Cmt gününe doktora randevu aldım adet gecikmemim 6.günü gideceğim. Tahminince kese görünmez şuan 3.haftanın içindeyim.
Hiç sorma ya efektle biraz cikiyor amaHele efektle çizgi aramamız
Evet bi umut 2. Çizgiyi görüyoruzHiç sorma ya efektle biraz cikiyor ama
Hiç böyle soru sorulmadi galiba bunu da sormaj lazımEvet bi umut 2. Çizgiyi görüyoruzacaba böyle efektle çizgiyi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı
Allah yardımcın olsunKuzummm bizim kına, düğün var kuzenimin yogunum biraz reglmde bitti degerlendirmelere basladik bugunyarin hsg cekilecek dua edin bana
Soruyorum o zamannHiç böyle soru sorulmadi galiba bunu da sormaj lazım
Ya kusura bakma cnm ben haber veremedim sana ben regli oldum pekte giremedim buraya o yuzden@Reyyanalmd @Beyazmelek11 @Fehva
@E L B A @Zeyno2734 @Mehmetugba @Gunzaman @vrllardanbirben @Feyzaakncc @dilara capgu @Bebisimolsunnf @Htc 35 @Manolyalar @Dua4614 @10760052marla @Aynuradana @bonnibel @Mavihali @Kisgunesim22 @orkide98 @busraa2619 @ezomanyaa @Afddy @kendimidurdaracakdegilim M Mucize bebek 1201 @Tiryakim @Rafiyeatilla @aysesngul @Cotto @orjinal19 @A R Y ADerin1111
Kızlar rica ediyorum son durumlarınızı bildirin..Bir çoğunuzu kaçkez etiketledim buraya girmenize rağmen cevab gelmedi..
Siz bana haber vermeyince listeyi güncelleyemiyorum, bu yüzden uzun zaman yazmayan olursa listeden silmem gerekiyor.. lütfen iki dakika da olsa geri dönüş yapın..
Bu ben. Doktorlarım çiçek gibi yumurtaların var dediYa hem Ovulasyon takip edenler hem de sağlık sorunu olmayanlar var mesela onların neden çocuk olması aylar alıyor. Tabi ki her şey Allahtan ama tıbbi yanını merak ediyorum. Gittiğiniz de doktorlarımız açıklama yapıyor mu ? Yani mesela o ayki yumurta ya da sperm kalitesi mi düşüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?