- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.381
Hayırlısı artık canım bakalım ağrım olunca ümidi kesmiştim ama regl olmadan kesmemek lazım tabi
Hadi inşallahhBenn varimmm)))7si yumurtlama oldu 18-19u test yapmayi düşünüyorum)
Canın sağ olsun.negatif malesef
İşin kötü tarafı gidip testte alamıyorum oturduğumuz yere yakın tek eczane var geçen sefer 2 tane birden aldım diye şimdi gitsem kız diycekki bu karı manyak habire test aliyoİkinci çizginin çıkacağı yere odaklanmisim baska yere bakmıyorum galiba hayal goruyorum sadece efektle o da
9 ay hamileliğin getireceği sıkıntıları nasıl hissetmez, ağırlık, sık idrar, mide yanması, ödem vs:)Her zaman olmayabilir canım bebim bir arkadaşımın iki oğlundada hiç ama hiç belirtisi olmamış hemde 9 ay
Canım benim ovulasyonlar son dönemde hep koyu çıkmaya başladı o beni çok yanılttı hamile olduğumu düşündüm o yüzden e bir de belirti de aradım buldum hepAyy inşallah vardır inşalllahhhh❤❤ Bende yok diye hissediyorum bu zamana kadar kuruma çizgisi bile görmedim testlerde vicdansızlar testler hiç umut yok bende hiç te umudum yok çokta kendimi dinleyip kendimi aşırı gerdim ama ağrılar beni bir salmadı elimden gelse şu batan neyse çekip çıkartmak istiyorum
Benim burda yakınımda 5 tane eczane var sırayla gezdim gelemeye de devam ediyorumİşin kötü tarafı gidip testte alamıyorum oturduğumuz yere yakın tek eczane var geçen sefer 2 tane birden aldım diye şimdi gitsem kız diycekki bu karı manyak habire test aliyo
Cok tesekkür ederim canimGeçmiş olsun canımmm üzülme İnshaAllah herşey yoluna girecek..
Bebişleriniz de olacak İnshaAllah
İnşallah hepimiz gebeyizdir tek olmaz tek başına doğuramamCanım benim ovulasyonlar son dönemde hep koyu çıkmaya başladı o beni çok yanılttı hamile olduğumu düşündüm o yüzden e bir de belirti de aradım buldum hepinşallah sen hamilesindir canım
Teste gidip gelip bakiyorum ama değişen bisey yokGebe olcan tabikide
Yaa ne güzel keşke burda da olsaBenim burda yakınımda 5 tane eczane var sırayla gezdim gelemeye de devam ediyorum
Ahahahİşin kötü tarafı gidip testte alamıyorum oturduğumuz yere yakın tek eczane var geçen sefer 2 tane birden aldım diye şimdi gitsem kız diycekki bu karı manyak habire test aliyo
Daha erken bebeğim ondan cıkmıyodur bende dün yaptığım testi bu sabah zor attım çöpe kopamıyoruz da testlerdenTeste gidip gelip bakiyorum ama değişen bisey yok
İnşallah canım dolsun göbüşler boş kalmasınİnşallah hepimiz gebeyizdir tek olmaz tek başına doğuramambende işte aradığım için buluyorum tek gerçek kasık ağrım
Anca kurtarır bizi zatenAhahahinternetten toplu almamiz lazim bizim 100 lu falan
İnşallah canım benimİnşallah canım dolsun göbüşler boş kalmasın
Çıktı canım 56 çıktı. Suanki belirtim kasık ağrıları baş dönmesi ve miğde ağrısı. Yavaş yavaş büyüyoruz inşallah daha çok küçük başında yakaladimİyi akşamlar.Sizin tahlil sonucu çıktımi?sayfalari okudum ama kaçirdim sanırım))durumunuz nasıl?hangi belirtiler yaşiyorsunuz?
Ne zaman verdiniz acabaÇıktı canım 56 çıktı. Suanki belirtim kasık ağrıları baş dönmesi ve miğde ağrısı. Yavaş yavaş büyüyoruz inşallah daha çok küçük başında yakaladim
Hiçbiri yokmuş vallaha9 ay hamileliğin getireceği sıkıntıları nasıl hissetmez, ağırlık, sık idrar, mide yanması, ödem vs:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?