- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.061
Cokk cook hemde nasil. Yok ya nerem küçük ben artık cok istiyorum evlenince millet rahat bırakmıyorAyy çok küçüksün)))onlar terbiyesiz..ben olsam..hemen cevablarini veririm..nasıl terbiyesizlesmişler insanlar
Yok problem şükür..ama her gün değerlendirsem artık 3 2 yöntemi olmuyorSpermle ilgili problem yoksa her gün denemenin zarari yok bence de
Sen milleti boş ver..valla ben senin yaşında diyordumki bana evlen diye demeyin..benim eşime yazık diyordum..aç kalıcak)))Cokk cook hemde nasil. Yok ya nerem küçük ben artık cok istiyorum evlenince millet rahat bırakmıyor
Bana da öyle diyorlardi daha yemek yapmayı bilmiyorsun ama kocaya yapınca ayrı bir özenle yapılıyorSen milleti boş ver..valla ben senin yaşında diyordumki bana evlen diye demeyin..benim eşime yazık diyordum..aç kalıcak)))
Aman değerlendir ya sorun yoksa sen bencede birde spor yapmıyorsan yap onun da çok olumlu etkisi oluyormuşYok problem şükür..ama her gün değerlendirsem artık 3 2 yöntemi olmuyor
Yooo bunu ben kendime diyordum..kesinlikle evlenmek istemiyordum..okumak çalışmak..şimdide her şey oldu..çocuk kaldıBana da öyle diyorlardi daha yemek yapmayı bilmiyorsun ama kocaya yapınca ayrı bir özenle yapılıyor
Spor hiç yapmıyorum..bilmiyorum ki haraketleri)))yoksa ederim..kilom yok şükür..Aman değerlendir ya sorun yoksa sen bencede birde spor yapmıyorsan yap onun da çok olumlu etkisi oluyormuş
Okudum mesleğimi elime kaldim kocami da aldim elime herşey toz pembeydi bebek olmayana kadarYooo bunu ben kendime diyordum..kesinlikle evlenmek istemiyordum..okumak çalışmak..şimdide her şey oldu..çocuk kaldı
Kiz baksana internetten heryerde varSpor hiç yapmıyorum..bilmiyorum ki haraketleri)))yoksa ederim..kilom yok şükür..
Yaa öyle deme..Allah'a ağır gider..ciddiyim bak))O
Okudum mesleğimi elime kaldim kocami da aldim elime herşey toz pembeydi bebek olmayana kadar
Ya o kadar varki..hamilelik için bana lazımKiz baksana internetten heryerde var
Tövbe estağfurullah isyan değil haşa ama bu süreçler insani gerçekten cook yıpratıyorYaa öyle deme..Allah'a ağır gider..ciddiyim bak))
Bak kuzum yoruyor..her kesi yoruyor..kendine hep de..senden kötü durumda olanlar var..belki boyle sakin olursun))Tövbe estağfurullah isyan değil haşa ama bu süreçler insani gerçekten cook yıpratıyor
Hareket de lazim tabiYa o kadar varki..hamilelik için bana lazım
Allah olmayan herkese nasip etsin ya doğru diyorsun. Saldım bende bu ay zaten hiic takip etmedim biseyi adet günümden bile emin değilimBak kuzum yoruyor..her kesi yoruyor..kendine hep de..senden kötü durumda olanlar var..belki boyle sakin olursun))
Amin canım.İyi etsinAllah olmayan herkese nasip etsin ya doğru diyorsun. Saldım bende bu ay zaten hiic takip etmedim biseyi adet günümden bile emin değilim
Ev işi bu kadar)))Hareket de lazim tabi
Ev işinden de bıkıyor insanEv işi bu kadar)))
Benim ev zaten hotel..misafirler bize geliyor kalmayaEv işinden de bıkıyor insan
Yatılı müsafir cok yoruyor yaBenim ev zaten hotel..misafirler bize geliyor kalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?