- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.021
Sen bu ay müjdeyi verirsin o zaman bak kendini salan herkes o ay hamile kalıyorBenim eşim doktor canim. O kızıyor arada senin yüzünden açıklamayan infertilite olacak cok stres yapiyorsun diyor hakkaten de öyle bu ay saldim ister olsun ister olmasin evlatlik ediniriz dedik. Yaptim tüm kontrolleri hiçbir problem yok canim
Öyle kuzum zaten ama işte insan düşünmeden edemiyo ya aklına bi kez girdi mi inşallah sağlıkla çok bekletmeden olur bebişlerimizBende öyleyim ya ama bu ay dedim test yok ovulasyon bile yapmadim çünkü testler insanin moralini cok bozuyor ümitsizliğe kaptırıyor. Sebepsiz infertilitede hep stres kaynakli oluyor. Kafadan atanlar bak ne güzel gebe kaliyor acelemiz yok ki. Nasipte ne zaman varsa o zaman olur.
Aşılama bana göre de boş bilimsel olarak spermin hizi çok yüksek zatenBen aslında hemşireyim..kaç sene çalıştım..men biliyorum o olmaz bu olmaz..ama olmuyor.Valla bize doktor infertilite dedi..biraz bekle aşılama ederiz..ama ben kesin biliyorum aşilamayla bile kalmıcam...aşılamaya inanmıyorum..kalsam kendim kalırım..aşılama boş bana göre..
Yeniden başla o zaman. Bende kafamdan atamıyordum bu ay attim ne regl belirtisi bulabiliyorm ne de gebelik hic bisey yokÖyle kuzum zaten ama işte insan düşünmeden edemiyo ya aklına bi kez girdi mi inşallah sağlıkla çok bekletmeden olur bebişlerimiz❤ evet kendini dinlemediğin ve bebek yapmayı unuttuğun zaman oluyo keşke kafamızı sakinleştiricek bişey olsa ya ben örgü örüyodum onuda bıraktım
Aynen öyleAşılama bana göre de boş bilimsel olarak spermin hizi çok yüksek zaten
İnşallah veririm hepimiz veririzSen bu ay müjdeyi verirsin o zaman bak kendini salan herkes o ay hamile kalıyor
Sende kafandan atmaya çalış hic takip etme hattaAynen öyle
Ben testte çizgiyi görünce gitmeyi düşünüyorum şimdiye kadar hiç kan testi vermedim hcg için ama ciddi belirtilerle de gidilebilir tabi. Kanda negatifi görsem daha da üzülürmüşüm gibi geliyor.Ben testte pozitif çıkarsa doktora gideyim diyorum gizlice kan testine ilaç yazdırcam ayağınakan testine bu arada pozitifi görünce mi gitmeliyiz yoksa adet geçince mi ? Olmazsak (yine birşey soruyorum )
Bende yaş 34 boş bırakamam..mfk yöntemiyle bu ay ediyorum..3..2..3..2..hem ovulasyon testle bakıyorum..ben boş otursam..hiç çocuk olmaz.Her konuda benim işim kolay kolay alınmaz..hep zorluklar olmalıSende kafandan atmaya çalış hic takip etme hatta
Hayırlısı hakkımızda canımBen testte çizgiyi görünce gitmeyi düşünüyorum şimdiye kadar hiç kan testi vermedim hcg için ama ciddi belirtilerle de gidilebilir tabi. Kanda negatifi görsem daha da üzülürmüşüm gibi geliyor.
Bu yöntemi de dene bakalım inşallah işe yarar yaa. Sabret dua etBende yaş 34 boş bırakamam..mfk yöntemiyle bu ay ediyorum..3..2..3..2..hem ovulasyon testle bakıyorum..ben boş otursam..hiç çocuk olmaz.Her konuda benim işim kolay kolay alınmaz..hep zorluklar olmalı
3 2 3 2 yöntemi ne kuzumBende yaş 34 boş bırakamam..mfk yöntemiyle bu ay ediyorum..3..2..3..2..hem ovulasyon testle bakıyorum..ben boş otursam..hiç çocuk olmaz.Her konuda benim işim kolay kolay alınmaz..hep zorluklar olmalı
Bakıcam artık..İn şa Allah.Zaten hep kendime söz verdim..eğer hamile kalırsam..her kese söylicem neler etdim..ne kullandım diye.Her kes anne olsunBu yöntemi de dene bakalım inşallah işe yarar yaa. Sabret dua et
3 gün ilişki 2 gün boş.ve böyle devamlı olarak.3 2 3 2 yöntemi ne kuzum
Benimde aynı senin gibi oldu Ay in 19 da olmustum 10 gun lekelenmem oldu daha olmadim öyle kaldımMerhaba arkadaşlar,
Ben en son 15 nisanda beklediğim tarihten 5 gün önce adet oldum. 9 gün sürdü ama sadece lekelenme gördüm hiç kan görnedim. Günde bir kere falan çok az az geldi. Hatta ha bugün biter ha yarın biter diye diye 9 gün sürdü. 4. günümde sağlık ocağında kan vermiştim gebelik için negatif çıktı. Lekelenme kesildikten sonra 1 hafta falan göğüs ve bel ağrım devam etti. Sabahları mide yanması yaşıyorum (reflüm var ondan da olabilir) bu ay da cuma günü adet günümdü hala olmadım. Sizce geçen ayki lekelenmem adet midir gerçekten, kan testini erken vermiş olabilir miyim?
Denedim ama cok başarılı olmadım canım bakalım yineden denicem kafamdan atmam lazımYeniden başla o zaman. Bende kafamdan atamıyordum bu ay attim ne regl belirtisi bulabiliyorm ne de gebelik hic bisey yok
Hadi hayırlısı olsun. Ben çoktan elendimRainbowcolours kizlar ben adet oldum sanırım yani bilmiyorum olmus olabilir pembe geldi sabah acik renkte yani sokulurse adettir 1 2 gune anlarim bunu şuan birsey yok ama sasirdim tutmadi sanirim ya hissetmiyorum zaten 1 2 güne anlicam
Hadi ya kacirdim ben seni ozaman bende elenmis olabilirim ya lekelenmeler basladi suan birsey yok ama yarin yarindan sinra buraya yazicam kirmiziya donmedi donse tamam adetim diyicemde yerlesme olabilirmi ki ama hic sanmam dur bakalim eee haziran gurubu bizi bekler bakalm emin degilim daha neden tutmadi bu 2 gunde bir iliski oldu iste ala ala değişikHadi hayırlısı olsun. Ben çoktan elendim
Canım yanlış biliyorsun adet bitimi ilk gün ilişki sonra 3 gün sonra ilişki sonra 2 gğn sonra ilişki sonra 3 sonra ilişki böyle gidiyor3 gün ilişki 2 gün boş.ve böyle devamlı olarak.
Birde pcoslular 21.günü değerlendirecekCanım yanlış biliyorsun adet bitimi ilk gün ilişki sonra 3 gün sonra ilişki sonra 2 gğn sonra ilişki sonra 3 sonra ilişki böyle gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?