- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.761
Bende rahim film çektircm ama çok korkuyorum birde yumurtlama haftasına gircm sonrası sıkıntı olur mu bilgi verirseniz sevinirim öncesi agrı kesici içtiniz miHayır yalnış anladın..adet bitiminden 4 günü.İlişki konusunda bir söz demedi bana
Tabi baby eklerimm birazdanSavciii ,vaktin varsa beni de ekleye bilirmisin buraya. SAT 21nisan,BAT 22nisan
Evet çok haklisiniz. Dizi bile olsa çok anlamli msjlar veriliyor. haci ile savciiii ikilisi da muhteşem hakkini yememek gereksen artik eskisi gibi beni sevmiyorsun savciii
Kizz bende öyle girmesini yoksa etiektlerdimmm tabi beybisiiHadi insallah kuzum bu aya güzel baslayalım beni olaylarda etiketleyin yavru her zaman giremiyorum öpüyorum hepiniziii
Bende de bu ay ilk kez var normalde böyle hissetmem değişik geldi belkide erken olurum ondan böyleIslaklık bende olmadı ama geçen ay vardı ve regl gelmişti bir kaç gün sonra
Herkesin ki farklı olur ya takılma akıntılara.Bende de bu ay ilk kez var normalde böyle hissetmem değişik geldi belkide erken olurum ondan böyle
Ne kadar geçmişti adetin canım benim daha 1 hafta var bende sinirlenince benimde oluyo o alt kısımdaki ağrı çok kötü bende ya böyle iç alt kısımdan aşağıya doğru baskı varAyyy evet o ıslaklik bende de oldu bugün,sabah biraz çok sinirlendim karnimin alt kismindan ağrı tutdu hiç geçmedi,ayni adet ağrısı gibi ,arabir belime vuruyor,gaz balonu gibi geziyorum evde
Herkesin ki farklı olur ya takılma akıntılara.
Rahim film sonucu ne zman cıkıyor acaba birde yumurtmalama günü haftasındaym cekildikten sonra sıkıntı olur muBende 11. Günde film öncesinde ilişki olabilir benim de bir iki gün tuvalette kahverengi akıntı geldi baya sonra bitti bir gün yapmadık sadece filmden sonra bu ay çektirdim bende hsg
Gelmesin regl niye çağırıyorsunGelse şu adette kurtulsam şu belirsizlik ve hastalık haline gelen vücut dinleme olayından ya çok darlanıyorum artık
Sen biraz erkenden gitsen öyle olmaz..mesela ben adet bitiminden 4 gününde gitdim..sonra 3 gün kanama oldu ve kan bitdikden 2 gün sonra yumurtalamayı gördüm..Ben anestezi olarak çektirdim..ama kızlar burda anestezis çektirmişler..benim hiç ufacık bile ağrıya sabrım yok.Bende rahim film çektircm ama çok korkuyorum birde yumurtlama haftasına gircm sonrası sıkıntı olur mu bilgi verirseniz sevinirim öncesi agrı kesici içtiniz mi
Mecburen randevu öyle verdiler devlette çektiricem . Öncesinde peki agrı kesici flan kullandiniz mi . Açıkcası bilmıyorm endişeliyim birasdaSen biraz erkenden gitsen öyle olmaz..mesela ben adet bitiminden 4 gününde gitdim..sonra 3 gün kanama oldu ve kan bitdikden 2 gün sonra yumurtalamayı gördüm..Ben anestezi olarak çektirdim..ama kızlar burda anestezis çektirmişler..benim hiç ufacık bile ağrıya sabrım yok.
Ben anestezi olduğum için..ilaç içmedim.Ben özelde çektirdim..devlette nasıl oluyor bilmiyorum canımMecburen randevu öyle verdiler devlette çektiricem . Öncesinde peki agrı kesici flan kullandiniz mi . Açıkcası bilmıyorm endişeliyim birasda
Ben adet günüm gecikmeden yapmıyorum ama belirtilerin artarsa yapabilirsin canım.Çok teşekkürler canım sağol. Şimdi bir daha gittiö lavaboya bir daha gelmedi. Ay çok heyecanlandım. Bu arada 22 mayıs bat 21 mayısta teste yapsam olur mu?
Teşekkürler canım bu lekelenme sonrası ilişki yaşamak risk mi ? Ama baya azdı lekelenme daha da olmadj belki kendi kendime heves ettimBen adet günüm gecikmeden yapmıyorum ama belirtilerin artarsa yapabilirsin canım.
Çok teşekkür ederim cvp için peki sonuc hemen söylendi miBen anestezi olduğum için..ilaç içmedim.Ben özelde çektirdim..devlette nasıl oluyor bilmiyorum canım
Tabi 2 ya 3 saate cevab verdiler bize..zaten doktor kendisi baktığı için onunlada konuşmuştuk.Rica ederimÇok teşekkür ederim cvp için peki sonuc hemen söylendi mi
Canım belirtilerin nelerdi test yaptın mı?Çok teşekkürler canım sağol. Şimdi bir daha gittiö lavaboya bir daha gelmedi. Ay çok heyecanlandım. Bu arada 22 mayıs bat 21 mayısta teste yapsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?