- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.741
Inşallah seninledir bebişinAyy inşallah emin değilim içimden bi ses var diyo diğer ses sus başka bişeydir hastalancaksın diyo kendimi de cok dinledim bu ay
Hadi insallah kuzum bu aya güzel baslayalım beni olaylarda etiketleyin yavru her zaman giremiyorum öpüyorum hepiniziiiKlomen gibi bir ilaç ayni geçen seferdeki gibi
İnşallah bence test yapmak yanlış her ay yapıyoz çok yipraniyoz gün içinde 3kere yaptgmi biliyorum kafana hiç takma bekle sonra kan ver bidde illa alttan muayene ile baktır bebeğe bence benim öyle olmuştu inşallah vardırCanım resmen umut oldun bana şimdi. Allah razı olsun. İnşallah benimde öyle olmuştur.
Çok teşekkürler canım sağol. Şimdi bir daha gittiö lavaboya bir daha gelmedi. Ay çok heyecanlandım. Bu arada 22 mayıs bat 21 mayısta teste yapsam olur mu?Yok canım kötü bişey değil :) hani yumurtlama beklenenden erken olduysa diye dedim. Gebeliğin ilk 4 haftasına dair doktorların güzel videoları var. Banu Çiftçi de çok güzel anlatıyor bir izle istersen için rahat eder.
Yarin gidip özelde bi kan testi vermeyi düşünüyorum. Pazartesiyi bekleyemecegim canım. Düşündükçe stres yapıyorum. Stresten de gecikebilir. Ne olduğu çıksın da olmadı doktora giderim artık neden adet olmadim diyeİnşallah bence test yapmak yanlış her ay yapıyoz çok yipraniyoz gün içinde 3kere yaptgmi biliyorum kafana hiç takma bekle sonra kan ver bidde illa alttan muayene ile baktır bebeğe bence benim öyle olmuştu inşallah vardır
İnşallah canım bu ayda olmazsa daha vazgeçiyorum gibi pes etcem artık akıntım da beyaz gibi şeffaf gibi bi tuhaf cok takip ediyorum psikolojim elden gidiyeeaahhInşallah seninledir bebişinbende çok iyi hissettim var diye ve yanilmadim inşallah seninde hissin doğru çıkar
Evet çok haklisiniz. Dizi bile olsa çok anlamli msjlar veriliyor. haci ile savciiii ikilisi da muhteşem hakkini yememek gerekEvet işte onu bu hale getirenler utansın .. savcı ile ikisi muhteşem ikili değil mi hahahaha
Evet öyle minnoş kaşikÇok tatlıymış kaşık ya :) benim de almam lazımBu ay bende bu takviyeyi yapiyim. Sağol canım
Savciii ,vaktin varsa beni de ekleye bilirmisin buraya. SAT 21nisan,BAT 22nisanKlomen gibi bir ilaç ayni geçen seferdeki gibi
Benim akıntı yumurtlamadan sonra tamamen kesildi şimdi yeni yeni başladı.İnşallah canım bu ayda olmazsa daha vazgeçiyorum gibi pes etcem artık akıntım da beyaz gibi şeffaf gibi bi tuhaf cok takip ediyorum psikolojim elden gidiyeeaahh
Napayım bebiş günlerdir test yapıyorum olsaydı azcık erken çıkardı çizgi ya da koyulaşırdı ama yok öyle bir şey. Geç döllenme durumu da imkansız zaten. Geçen ayki gibi yumurtlamam oldu bu ayda 26. Gün yani bugün adet olmam gerekirdi ama sabah bence görürüm kırmızıları. Tabi ki görmek istemiyorum ama kahrolasıca testler umut bırakmadıBeklemeee adetiniii flniyiyim bende kuzucum geziyorum ediyorum kafa dagıtıyorum valla bu aya daha rahat basladım femara kullanıyorum çarşamba kontrolüm var reglimin bgn son günü
Hamiş hanım)) bir sorum olucakti,çatlamadan sonra akintiniz tam kesildi mi?adet gününe kadar kremsi, şeffaf akinti filan olmadi mi hiç? sivilce falan?Benim akıntı yumurtlamadan sonra tamamen kesildi şimdi yeni yeni başladı.
Benimde yumurtlamadan sonra kesilmişti dünden beri var dün biraz ağrım vardı onunla beraber bugünde devam ediyo ama öyle aşırıda değil ama rahatsız edip sürekli ıslak hissettiriyo değişik bişeyBenim akıntı yumurtlamadan sonra tamamen kesildi şimdi yeni yeni başladı.
Canım böyle bir durumda ilişkiye girmek riskli mi. Eşime söylemedim süpriz yaparım diye deÖyle mi, belki erken döllenmedir. Benim de duyduğum yumurtlamadan sonra 10-14 gün arasında olabileceği. İnşallah bebektirkaç aydır bekliyorsunuz ?
Ayyy evet o ıslaklik bende de oldu bugün,sabah biraz çok sinirlendim karnimin alt kismindan ağrı tutdu hiç geçmedi,ayni adet ağrısı gibi ,arabir belime vuruyor,gaz balonu gibi geziyorum evdeBenimde yumurtlamadan sonra kesilmişti dünden beri var dün biraz ağrım vardı onunla beraber bugünde devam ediyo ama öyle aşırıda değil ama rahatsız edip sürekli ıslak hissettiriyo değişik bişey
Hiç akıntım yoktu sadece adete 2 gün kala sarımsı kahvemsi şeffaf akıntı geldi testim positifti sonra gelmedi akıntı.Kan verdim 13 çıkmıştıHamiş hanım)) bir sorum olucakti,çatlamadan sonra akintiniz tam kesildi mi?adet gününe kadar kremsi, şeffaf akinti filan olmadi mi hiç? sivilce falan?
Selam kuzumKuzum naptın test fln yaptın mı ?Venev bebişim sende son durum ne kızzz haber verin bana eski tayfa napıyosunuzz @ad000 @miresl My_Moonlight06 @Niqu @iyilikperisi92 @Random3 H Hello Kity kuzum sen naptın yaptınmı test ? @Arianaa asko sen ne durumdaasınn kızlar özledim senii yazınnn
Islaklık bende olmadı ama geçen ay vardı ve regl gelmişti bir kaç gün sonraBenimde yumurtlamadan sonra kesilmişti dünden beri var dün biraz ağrım vardı onunla beraber bugünde devam ediyo ama öyle aşırıda değil ama rahatsız edip sürekli ıslak hissettiriyo değişik bişey
Folidays bitkisel diye onu tercih ettim canım içeriği temiz.Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?