- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.661
Hahahah barış yaaa alem çocuk ..Kesinliklee,severek bayilarakk izlediğim tek dizibazen Bariş gibi keçileri kaçirdigim da dizinin jeneriğini açıp aynen barış gibi evin ortasinda deliler gibi dönüyorum
Kuzum naptın test fln yaptın mı ?Ahhh bırak ya çok sevinemedim zaten lekelenme başladı regl oluyorum galiba. Ama testi görsen bayağı net oldu sonradan. Su tuttum gitmedi de. Hayırlısı olsun be
Kız bende ulastım en son ddim bal karısımları olmadı eş paketini kullanın dedi işte onu sipariş verdimSiz kime yazdınız? Ben directe yazdım..cevab gelmedi.Nasıl ulaşa bilirim
Sende benim gibi çekildin..bu arada resimlerin güzelKuzum naptın test fln yaptın mı ?Venev bebişim sende son durum ne kızzz haber verin bana eski tayfa napıyosunuzz A ad000 M Mavimiresl My_Moonlight06 Niqu iyilikperisi92 R Random3 H Hello Kity kuzum sen naptın yaptınmı test ? Arianaa asko sen ne durumdaasınn kızlar özledim senii yazınnn
Sagol askoo bgn iyi gezdim tozdum vallaSende benim gibi çekildin..bu arada resimlerin güzel
Sen nasıl ulaştın? Ben yazdım..bana hemen eş paketi yazdılar..Bakıyorum o kadar ilaç var..acaba alırsam..yalnış alırım..boşuna para veririm sonraKız bende ulastım en son ddim bal karısımları olmadı eş paketini kullanın dedi işte onu sipariş verdim
Bugün test yaptım ama negatif canım. Bat gününü de sayarsam bugün gecikmenin 7. Günü. Geç döllenme olduysa muhtemel ilişki üzerinden 9 gün geçti. Onun haricinde uzun zamandır bu kadar gecikmem olmamıştı.Kuzum naptın test fln yaptın mı ?Venev bebişim sende son durum ne kızzz haber verin bana eski tayfa napıyosunuzz A ad000 M Mavimiresl My_Moonlight06 Niqu iyilikperisi92 R Random3 H Hello Kity kuzum sen naptın yaptınmı test ? Arianaa asko sen ne durumdaasınn kızlar özledim senii yazınnn
İyi etdin..bende çok gezdim..rahatladım resmen))ama işte enişte gelicek Azerbaycan'dan bu gün ve yarın evde temizlik yapıyor..bayramda yapmadımSagol askoo bgn iyi gezdim tozdum vallaiyi geldi psikolojim cok bozulmustu
Kıızz gezmelere doyamadın maşallahKuzum naptın test fln yaptın mı ?Venev bebişim sende son durum ne kızzz haber verin bana eski tayfa napıyosunuzz A ad000 M Mavimiresl My_Moonlight06 Niqu iyilikperisi92 R Random3 H Hello Kity kuzum sen naptın yaptınmı test ? Arianaa asko sen ne durumdaasınn kızlar özledim senii yazınnn
İnşallah düzelir canım bi an önce kıyamam oda çok kötü mahvediyo insanı hele o fitil böbreklerimi cok ağrıtmıştı ben o fitilleri en son kullandığım ayda kimyasal gebelik geçirmiştim enfeksiyon vardı idrarımı tutamaz hale gelmiştim kanlıydı gittim cok fazla sabun kullanmamak gerekiyo banyoda şu aşırı naylon içeren pedler bide idrarı tutmamak gerekiyo cok fazla benim hala ara ara kanlı idrarım oluyo sonra kayboluyo geçiyo sonra yeniden en son doktora gittim antibiyotik cok ağır geldi yarıda bıraktım bi dahada gitmedim doktoraTeşekkür ederim hala da enfeksiyondan kurtulabilmiş değilim de neyse kronikleşti bende sanırım kendimi bildim bileli bar antibiyotik ve fitil veriyorlar her seferinde daha da flora bozulup artıyor lanet şeyÇok geçmiş olsun saba da canım inşallah öyle bir şey değildir
Evet yaa seri katilde olsa hareketlerini seviyorumHahahah barış yaaa alem çocuk ..
Ayyyy tadı damağımda kaldı yaaaa hiç bir dizi kesmez beni şimdi.. birde siyah beyaz aşk da böyleydim oda benim favorim avlu tadı var mahkumda avluda çok güzeldi bana göre
Kuzucum ztn ürünlerinde orda var eş paketi diyor onu alcaksın direk 1 aylık eş paketini deneyin bakalımSen nasıl ulaştın? Ben yazdım..bana hemen eş paketi yazdılar..Bakıyorum o kadar ilaç var..acaba alırsam..yalnış alırım..boşuna para veririm sonra
Aklım hala gezemedigim yerlerdeKıızz gezmelere doyamadın maşallahvalla canım benim siyah akıntım bugün sabah kesilmişti ayıptır söylemesi gündüz 4 gibi ilişki oldu tekrar az bi kanamam olmuş kafalar karışık anlayacağın
Vücut ısısıyla nasıl anlıyoruz acabası bende öyle yapmak istiyorum rica etsem söyleyebilir misinizSonrakı adetim ise 21-22 mayıs,bu kadar çabuk inanmiyorum çıksın,1haftayi da zar zor sabr edelimadetime 2gün kala vucut ısısı ölçümü yapicam o daha net
Hadi inşaallah,dua edersiniz bizahmet,gebelerin duasi çabuk kabul oluyor
İzle
Ooo bayagı gecikmiş kuzum ya geç döllenmedir ins bekle bakalım 2 gün daha olmazsan kan ver bence ins bebiştirBugün test yaptım ama negatif canım. Bat gününü de sayarsam bugün gecikmenin 7. Günü. Geç döllenme olduysa muhtemel ilişki üzerinden 9 gün geçti. Onun haricinde uzun zamandır bu kadar gecikmem olmamıştı.
1450 TL yazılmış..bir tek benmi kullanıcam? Sen ne durumdasın? Ben bu ay doktorumu değiştim..dediklerini kullanıyorum..23 yine çağırmış..bu ay böyle denicemKuzucum ztn ürünlerinde orda var eş paketi diyor onu alcaksın direk 1 aylık eş paketini deneyin bakalım
Yumurtlamadan sonra 10 gün ve adete 5-6 gün kala canımmiraclebeyb canım sen adetin kaçıncı günü kan vermiştin 2 küsü çıkan vardı ya onu
Evet kuzum bir aylık eş paketi diyor o pakette ilaçlardan ikişer tane var eşinle birlikte kullancaksanız ikiniz bir ama sen bu ay iyi vitaminler yazdırdın doktora diye hatırlıyorm1450 TL yazılmış..bir tek benmi kullanıcam? Sen ne durumdasın? Ben bu ay doktorumu değiştim..dediklerini kullanıyorum..23 yine çağırmış..bu ay böyle denicem
Değerlendirmelere devam canım dün güzel bir pik yakaladımKuzum naptın test fln yaptın mı ?Venev bebişim sende son durum ne kızzz haber verin bana eski tayfa napıyosunuzz A ad000 M Mavimiresl My_Moonlight06 Niqu iyilikperisi92 R Random3 H Hello Kity kuzum sen naptın yaptınmı test ? Arianaa asko sen ne durumdaasınn kızlar özledim senii yazınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?