- 21 Temmuz 2021
- 757
- 3.047
- 63
- 27
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.381
Yaaa ben yine her gün 2 fincan içiyordum. Bende keseyim tamamen.Ben kahveyi tamamen kestim bu ay çay da çok açık. Bitki çayı hiç. Olabildiğince 0’a indirmek en iyisi bence
Ay alıyım bende , e vitamini.Kanda ne çıkıyor bilmiyorum, bakılmıyor bile olabilir.. sperm kalitesi için çok etkiliymiş, fazlasından zarar gelmez içsin ne kadar içerse kârdırbizimki hala ofluyor içerken dedim son 3 gün dayan yani bu kadarcık şeye
Canım batlarimiz arka arkaya belirtin var mı canim
Bugün gittim, yarın da gidicem kan vericem ptesi toplamaya hazırlık için, anestezi için görüşücem. Herşey yolunda 14-16mm arasında tüm yumuşlar. Zarları ince çok güzel dediAy alıyım bende , e vitamini.
Haklısın kuzum.
Aman icsinlerr yaa biz neler yapıyoruz
Ne zaman doktora gitceksin sen simdi
P Pulmicort_Combivent kızlar benimde bat 23 mayıs varmı belirtileriniz 15. Günüm merakla bekliyorumYok canım henüz bir belirti yok. Senin var mı belirti? Yumurtlama günlerini değerlendirdik ama bakalım kısmet19 mayıs sabahı bir test yaparım ben
Kahveyi nasıl kestiniz ben duramıyorum içmeden acayip bağımlılık yapmışBen kahveyi tamamen kestim bu ay çay da çok açık. Bitki çayı hiç. Olabildiğince 0’a indirmek en iyisi bence
Merhaba ben de ptesi günü film çektireceğim . Adetin 10. Günü olacak . Si kaçıncı günü çekindiniz ve hiç mi ilişki olmaması gerekiyor filmden önceTeşekkürler canım..iyiki yazdın.Sonrada kanama oluyormuş..yine bu ay boşa gidicek((
Bende adetin 4 günü çekildi..doktor dedi 10 gün içinde çekilmeli.Filmden sonra 3 gün çok az kan geldi..bitince ilişkiye devam etdimMerhaba ben de ptesi günü film çektireceğim . Adetin 10. Günü olacak . Si kaçıncı günü çekindiniz ve hiç mi ilişki olmaması gerekiyor filmden önce
Kanama varken çektirmiyoruz dedi. Araya da hafta sonu girince pazartesi 10. Günü oluyor öyle de kaldı . Öncesinde hiç ilşiki olmayacak yaniBende adetin 4 günü çekildi..doktor dedi 10 gün içinde çekilmeli.Filmden sonra 3 gün çok az kan geldi..bitince ilişkiye devam etdim
Amiiin canımmmm isnhaAllahHoşbuldum
Son adet tarihi : 4 mayıs
İnşallah hepimiz, tüm emek veren herkesin sonuçları çok güzel olur, Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Bende 11. Günde film öncesinde ilişki olabilir benim de bir iki gün tuvalette kahverengi akıntı geldi baya sonra bitti bir gün yapmadık sadece filmden sonra bu ay çektirdim bende hsgPazartesi günü rahim filmi çekinceğim .O gün adetimin 10. Günü olacak .
İlişkiye hiç mi girilmemesi gerekiyor? Film öncesinde . Rahimde incelik ve yapışıklıktan söz etti doktorum . 2 kürtaj olmuştım
Kizz Allah emi bende senin ismini arıyorum tabi hala listede olmazsın theozge yi ariyomm burdaaBat 31 mayıs
1.5 yıldır deniyoruz
Pcos var, yumurta olgunlaştırma çatlatma tedavisine başladık, gonal f iğne ve ovitrelle, inşallah olur Rabbimin izniyle
Kız HaziranAşkooom ban mı yaptilar sanaakuzu ben regl oldum sat 10 mayis bat 6 haziran
Hoşgeldin canımKızlar merhaba,
Yeni üyeyim ve ilk mesajımı buraya yazıyorum hepinize merhaba
Ben bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama gününde birliktelik olduktan sonra 9. Günümde evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
Dün yani yumurtlamanın 10. Gününde ise kandaki değer 5.25 çıktı.
Değer çok düşük ama beklenen regl günü 16 mayıs.
Acaba bebiş ihtimali var mı?
Aklımda bununla geziyorum. Bu konuda deneyimi olanlar benimle fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim
Hepinize sağlıklı gebelikler herkes bebişine sağlıkla kavuşur İnşallah
Hoşbuldummmm can bacımHoşgeldin canım❤
YaaaCanisimmmm nasılsın gulummmm.
Yok kuzum adet oldum hayırlısı bakalım..
Sen ne yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?