- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.221
İnşaAllahİnşallah canım benim benimde seninle duam güzel haber alıcaz inşallah ❤
E o kadar bekliyoruz sabırsızlanıyoruz üzülmemiz normal zaten insan üzülmedim desede üzülüyo ki aylardır kendimizi dinliyoruz burda acaba gebelik belirtisi mı diye bu beynimiz bizi delirtcek en sonValla bana öyle dedi kız bende anlamadım böyle bekleyip sonra sonuç çıkınca negatif görünce çok üzülüyor insan ya
Geç döllenme olabilir belkiKız öyle mi sence hala adet yok snacida sadece sağ kasığımda gelip gidiyo seyirme oluyo bende anlamadım ki Çarşamba kanda çıkmadı bişi hayırlısı ya
Yaa üzüldümEtti canım etmez mi 4 cm kist vardı. Kasım ayında yaşadım bunları aralıkta düşük yaptım. Şimdi tekrar deniyoruz
İnşallah hepimizYaa üzüldüminşallah sağlıkla bebeğinin haberini alır sağlıkla da kucağına alırsın canım ❤
Amin canım inşallahİnşallah hepimizAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Siyirmaya az kaldıE o kadar bekliyoruz sabırsızlanıyoruz üzülmemiz normal zaten insan üzülmedim desede üzülüyo ki aylardır kendimizi dinliyoruz burda acaba gebelik belirtisi mı diye bu beynimiz bizi delirtcek en son
İnşaAllah öyledir canimmm benimGeç döllenme olabilir belki
Tekrarla eğer koyulasirsa pozitif canım bence avr hadi hayırlısı olsun kaç dk da ciktiEki Görüntüle 3065162 Adetime 4 gün var daha pozitif sayılır mı?
Çok üzüldüm görünce rabbim en kısa zamanda versin mucizeni kistlerke benimde basimd ertte olduğu için kesin kist var dedim yokmuş çok şükür ins bebek vardır hayırlısı bir keresinde ameliyat edeceklerdi kist yüzünden başka doktora gittim iğne ile kurtardı beni 4 iğne ameliyattan kurtardiEtti canım etmez mi 4 cm kist vardı. Kasım ayında yaşadım bunları aralıkta düşük yaptım. Şimdi tekrar deniyoruz
Baya belirgin bi çizgi varEki Görüntüle 3065162 Adetime 4 gün var daha pozitif sayılır mı?
Hayırlısı olsun canım bazen gerçekten akışına birakinca oluyor bazı şeyler orasını düşünmemeye çalış yaz geldi havalar düzeldi at kendinii dışarıyaAyy ayyy ayyyyyyyy mavisimmmmmm mi gelmiş kimler gelmiş hoşgeldin kuzummmmmm
vallaha bu ay olmadı hayırlısı.. klomen tarzı bir tedavi olmuştu ama yumurtam devam büyümedi sonra doktor kontrolde etmedi... ben sonradan çatladigini düşünüyorum açıkçası ama ramazanda maaldef zaman olmadı değerlendirmeye
Şimdi yine başladım aynı haplara ama dozunu arttırdık günde 3 hap oldu.. artık bakalım ne olacak biraz sporda yapıyorum İnshaAllah faydası olur..
hic takmıyorum biliyor musun okadar rahatım ki.. kilo vermeye odakaliyim.. kafam rahat vallaha MashaAllah
Seen ne yaptın kuzum oğlanlar nasıl herşey yolunda İnshaAllah
3-4 dakikaTekrarla eğer koyulasirsa pozitif canım bence avr hadi hayırlısı olsun kaç dk da cikti
İnşallah canım. Evet insan en kötüsünü düşünüyor direkt ben kanser olduğumu falan düşünmüştümÇok üzüldüm görünce rabbim en kısa zamanda versin mucizeni kistlerke benimde basimd ertte olduğu için kesin kist var dedim yokmuş çok şükür ins bebek vardır hayırlısı bir keresinde ameliyat edeceklerdi kist yüzünden başka doktora gittim iğne ile kurtardı beni 4 iğne ameliyattan kurtardi
Cıktı mı sonucun canımİnşaAllahzaman geçmiyor
Kimyasal geçirdim canımCanım sen hamile degilmiydin geçen ayda sanki yazmıştin ben mi yanlış hatirliyorum
Evet bugün 15. Gün ve pik testim .Ben her ay kullanıyorum yanıltmadı beni hiç ama öylesine test yapmıyorum. Yumurta beyazı gibi bir akıntı gelmeye başladığı zaman ovulasyon yaklaştı demek o zaman test yapmaya başlıyorum. Bugün baya akıntım geldi mesela sabah test yaptım pozitif çıktı. Ovulasyon testi genelde çizgi hep çıkar ama sadece yumurtlamadan bir gün önce çok koyu çıkıyor. O gün yada ertesi gün değerlendirmek gerektiğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?