- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.661
Yumurtlama olabilir canım sen yine de gün aşırı değerlendir inşallah tutarAmin teşekkür ederim her isteyene nasip olur inşallahbugün ovulasyon testi yaptım sabah pozitif çıktı. Şimdi sol tarafımda kasık ağırı hiss ediyorum. İlk defa oluyor acaba yumurtlama yüzünden mi oluyor
Benim de bugün çok kötü kaşık ağrı hiss ediyorum sol tarafta. Ovulasyon testi de yaptım sabah pozitif çıktı acaba ondan mıİyi günler,benim bat 21-22mayıs,17ci gün yumurta çatladı,dünden beri kasık agrilarim artdı sağ tarafda bacağima vuruyor,ani kramplar,batmalar oluyor .Sizde her hangi bir belirti varmi?
inşallah faydalı olur canım-Arwen- bende diofol a başladım.
Konu sahibi sanırım ceza aldı canım bi süredir yokArkadaşlar konu sahibi kim? Benide ekleyebilir mi?
Aynen öyle yapacam inşallah tutarYumurtlama olabilir canım sen yine de gün aşırı değerlendir inşallah tutar
1 gün ilişki bir gün boş diye gidiyor gün aşırı ama 2 günde bir de olur tabi.. hergun olmaz sperm kalmaz sıvı gelir sadece sıvı geldiği için sağlıklı spermler rahimdeki olanlar ölür yenileri geliyor diyeAynen öyle yapacam inşallah tutarama merak ettim gün aşırı derken günde bir kaç defa ilişkiye giren oluyor mu ? Doktorun dediğine göre 2 günde bir ilişkiye girmek daha sağlıklı olur sperm kalitesi ve sayısı açısından
3-4 güne belli olacak nasıl olsa dur bakalım yarın kaç test alacağımHayırlısı olsun canım ama ben nedense sende olduğunu düşünüyorum. Sanırım öyle olsun istiyorumBirde bel ağrısı gebelik başlangıcında olur zaten
Yumurtlama günü de mi gün aşırı değerlendiriyorsunuz. Ben 13. Gün yumurtlama gördüm, öncesinde değerlendirmiştik yumurtlamayı görünce tekrar değerlendirdik haliyle. Bugün de çatlama oldu. 3 gün üst üste denk geldi. Normalde 1-2 gün arayla değerlendiriyoruz yumurtlama öncesi ama yumurtlamayı yakalayınca ara veremedik.1 gün ilişki bir gün boş diye gidiyor gün aşırı ama 2 günde bir de olur tabi.. hergun olmaz sperm kalmaz sıvı gelir sadece sıvı geldiği için sağlıklı spermler rahimdeki olanlar ölür yenileri geliyor diye. Hergun yapmak iyi birşey değil tutmaz o zaman.
Kuzum spermler süper iyiyse sıkıntı olmazYumurtlama günü de mi gün aşırı değerlendiriyorsunuz. Ben 13. Gün yumurtlama gördüm, öncesinde değerlendirmiştik yumurtlamayı görünce tekrar değerlendirdik haliyle. Bugün de çatlama oldu. 3 gün üst üste denk geldi. Normalde 1-2 gün arayla değerlendiriyoruz yumurtlama öncesi ama yumurtlamayı yakalayınca ara veremedik.
Öyle umut edelim :) nasip artık bu ay bende akışına bırakıyorum.Kuzum spermler süper iyiyse sıkıntı olmaz
Eğer geç döllenme ise hemen çıkmaz ki zaten bence bekleyin 2 -3 gün sonra yine olmazsanız kan testi yapın belki idrarda yine çıkmaz felan riske atmayın kan gelmedikçe umut vardır bakın ben 4.gunum gecikme test yaptım negatif çıktı ama cuma kan testi yaptırcam herşey olabilir geç döllenme vs umut bitmezzzHayırlı gecelerCanımlar dün sabah negatifi gördüm geri uydum saat 1 gibi testte kuruma çizgisi vardı önemsemedim sonra bu gün su döktüm teste psikopat ben atmamıştım testi neyse çizgi biraz silindi ama ben görmek istediğimden mi bilmiyorum hala bi çizgi görüyorum. Ve bu gün normalde regl olmam gereken gün. Sanırım progestandan dolayı gecikecek biraz. Dün bıraktım progestanı bu arada. Aşılamanın bu gün 14. Günü bitti 15e girdim. Arada adet olacakmışım gibi ağrılar giriyor ama gelen giden yok akıntı da beyaz kremsi az az var. Bide bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntı oldu azcık. Ya herşeyin farkında olup da hala umut edip "acaba mı yaaa" deyip saf saf umut etmekte ben gibi hayalperest birinden beklenecek bir hareket
Canım aşılama oldum tek yumurta vardı geriden gelen yumurta yoktu. Geç döllenme ihtimali çok düşük. Ama Allahtan umut kesilmez tabiEğer geç döllenme ise hemen çıkmaz ki zaten bence bekleyin 2 -3 gün sonra yine olmazsanız kan testi yapın belki idrarda yine çıkmaz felan riske atmayın kan gelmedikçe umut vardır bakın ben 4.gunum gecikme test yaptım negatif çıktı ama cuma kan testi yaptırcam herşey olabilir geç döllenme vs umut bitmezzzinşallah hemilesinizdir inşallah hepimiz hamileyizdir
Canım sen hamile degilmiydin geçen ayda sanki yazmıştin ben mi yanlış hatirliyorumMerhaba hanımlar benim bat 28-29 Mayıs arası. Ovulasyon testiyle deniyorum bugün 13. Gün ve test henüz pik değil ama benim kasıklarımda batma ve akıntı durumu söz konusu. Ovulasyon Testleri yanıltır mı başına gelen oldu mu?
Anladım. Dün ilişkiye girdim yarın yine denerim inşallah bakalım. Zaten yumurta 24 le 36 saat içinde çıkıyormuş hayırlısı olsun1 gün ilişki bir gün boş diye gidiyor gün aşırı ama 2 günde bir de olur tabi.. hergun olmaz sperm kalmaz sıvı gelir sadece sıvı geldiği için sağlıklı spermler rahimdeki olanlar ölür yenileri geliyor diye. Hergun yapmak iyi birşey değil tutmaz o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?