- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.581
Haklısın canım olabilir. Hayırlısı artık. Regl olmazsam tekrar rest yaparım artikKuzum ben de ilk fotona biraz efekt yaptım ama göremedim benim bundan daha belirgindi hatirlarsan nisanda ama adet oldum belki kimyasaldı bilemiyorum ama sen birkaç gün daha bekle en iyisi belki geç dollenmedir
Ben görüyorum sanki çok çok silik ama. Yumurtlamayi biliyor musunSabah yaptım bu testi kızlar. Sizce biseyler var mı. Efekt yapınca karartinca var gibi ama bilemiyorum. 5-10 dklik foto hepsi
Ben de ağrıda ogrtmenim hocam millet 8 9 nasi doğuruyor anlamıyorumAma adet dönemi yaklaştıkça yada kasıkta bir Ağrı'da hemen düşünüyoruz hamilemiyim diye ben bir köy okulda öğretmenlik yapıyorum Ağrı'da.velilerimle konuştum 5-6 tane çocukları var hatta 10 olan bile var tedavi yada birşey bilmiyorlar daha olmaz diye yaptık oldu diyorlar yani kafaları çok rahat regl günü takip etmiyorlar hiç 2 aylıkken öğreniyorlar tarlada çalışmaktan düşün ben mesela sürekli uygulamaya giriyorum bakıyorum kaç gün var kaç gün geçmiş diye sanki hiç anne olamayacakmisim gibi bir his geliyor
Onlar çok başka zaten canım. Olsa da olur olmasa da olur diye bakıyorlar 3 çocuktan sonraAma adet dönemi yaklaştıkça yada kasıkta bir Ağrı'da hemen düşünüyoruz hamilemiyim diye ben bir köy okulda öğretmenlik yapıyorum Ağrı'da.velilerimle konuştum 5-6 tane çocukları var hatta 10 olan bile var tedavi yada birşey bilmiyorlar daha olmaz diye yaptık oldu diyorlar yani kafaları çok rahat regl günü takip etmiyorlar hiç 2 aylıkken öğreniyorlar tarlada çalışmaktan düşün ben mesela sürekli uygulamaya giriyorum bakıyorum kaç gün var kaç gün geçmiş diye sanki hiç anne olamayacakmisim gibi bir his geliyor
Bilmiyorum canım. Takip yapmadım bu ay hiç. Hatta bebek denemesini de bırakalım dedik. Rastgele olduysa oldu bu ay.Ben görüyorum sanki çok çok silik ama. Yumurtlamayi biliyor musun
Benimde başıma geldi o benide gazla hastaneden yolladılarKızları bı çay koyun kendinize yada kahve bı rahatyalim yaa böyle çok gerildik hergun WC ye giderken Adet olmamışimdir insallah diye gitmekten geciktik belkide yada hamile kalmak istediğiniz için bu belirtiler pskolojik de olabilir aslında oluruna bırakalım adetiniz geciksin öyle yapalım testleri herşey beyinde bitiyormus. Hastaneye gitmiştim sağ kasığımda ağrı var hamilemiyim diye gaz çıktı mesela daha öncedenhadi çay yada kahvenizi alın arkamiza yaslanalim bı rahatlayalim
Bende bu ay tamamen kafamdan attım bir de çok yoğundu bu ay şehirdisi bayram oruç felan derken doğru düzgün değerlendiremedik yani yumurtlama döneminde köye gittik eşim başka yerde ben başka yerde kaldım eğer bebek varsa yeminle mucize felandirBilmiyorum canım. Takip yapmadım bu ay hiç. Hatta bebek denemesini de bırakalım dedik. Rastgele olduysa oldu bu ay.
Aynı bende öyle canım. Olursa mucize kesinlikle. İnşallah vardır tabiBende bu ay tamamen kafamdan attım bir de çok yoğundu bu ay şehirdisi bayram oruç felan derken doğru düzgün değerlendiremedik yani yumurtlama döneminde köye gittik eşim başka yerde ben başka yerde kaldım eğer bebek varsa yeminle mucize felandir
Sonunda bakırköy gözüküyo bana sankiÇılgın seniyapma bekle bekle bizim gecikti de noldu
Çatlama da gördüm o da 2 gün üstünden geçince değerlendirdik ama kafamizda bebek için diye olmadı yani tutuysa o zaman tutmuştur diye tahmin ediyorumAynı bende öyle canım. Olursa mucize kesinlikle. İnşallah vardır tabi
Rabbim ol dedikten sonra adetten 1 gün önce bile olur. Yani nasip bu işler. Hiç belli olmaz.Çatlama da gördüm o da 2 gün üstünden geçince değerlendirdik ama kafamizda bebek için diye olmadı yani tutuysa o zaman tutmuştur diye tahmin ediyorum
Hemen çıktıysa var kuzumArkadaşlar yardımcıolursanız sevinirimDün adetime 6gun vardı öğlen wc de fark ettim ki kanamam başlamış erken olduğumu düşündüm umursamadim ki şu saat oldu hala tık yok adet gala devamı gelmedi ağrı sizi sancı hiç biri yok sadece baş ağrısı var ve dayanamadım Test yaptım
Aynen öyle sağlıklı bir şekilde olsun artıkRabbim ol dedikten sonra adetten 1 gün önce bile olur. Yani nasip bu işler. Hiç belli olmaz.
Çok bariz var kuzum büyük ihtimalle geç döllenme oldu senin. Hadi güzel bir kan testi bekliyoruz sendenBunlar da efektli hâlleri
Çok bariz var kuzum büyük ihtimalle geç döllenme oldu senin. Hadi güzel bir kan testi bekliyoruz senBunlar da efektli hâlleri
Canım birkaç gün daha beklerim muhtemelen. Varsa da net çizgi görmeden kan için gitmek istemiyorum.Çok bariz var kuzum büyük ihtimalle geç döllenme oldu senin. Hadi güzel bir kan testi bekliyoruz senden
Kuzum bu ay da son çatlama olcakmıs femera verdi bu sefer bu ay da olmazsa asılama ddiÜzülme kuzum ya lutfen hem yakindir hissediyorum bidahaki ay asilama vs deniycez biseyler
Resmen görünüyor canım. İnşallah kanda da çıkar. Hayırlı olsunArkadaşlar yardımcıolursanız sevinirimDün adetime 6gun vardı öğlen wc de fark ettim ki kanamam başlamış erken olduğumu düşündüm umursamadim ki şu saat oldu hala tık yok adet gala devamı gelmedi ağrı sizi sancı hiç biri yok sadece baş ağrısı var ve dayanamadım Test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?