- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.541
Güvenilir canım ben memnunum inşallah sana da Uğur getirirBen de trendyoldan laboquick aldım 10lu 5 tane de gebelik vardı baya uyguna geldi. 10 tane bana yetiyor zaten 25-26 döngüm hemen bat geliyorilk kez aldım laboquick umarım güvenilirdir
Nice guzel yaslara kizlar seneye cogalmis olarak kutlamak nasip olsun insallahhNice yaşlara kuzum seninde 4 kişinin dogum günü bgn benim seninElif_edanur_61_61 ve Niqu hepimiz iyiki doğduk bebişlerle olsun yılımız
Nice guzel yaslara canimBugün benimde doğum günümAllah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah mutlu yıllar
Hadi sen de hayırlı güzel haberlerle gel canım benimKizlar hsg randevusu aldim pazartesi saat 15:30
Amin canımNice guzel yaslara kizlar seneye cogalmis olarak kutlamak nasip olsun insallahhNiqu Elif_edanur_61_61
İnşallah canım dün tahlil yaptırdım doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi bakalım reglin bitmesini bekliyorumGüvenilir canım ben memnunum inşallah sana da Uğur getirir
Bata kaç gün var ?Bunlar da efektli hâlleri
İnşallah kuzummmm bu ayda olmadı hayirlisiNice guzel yaslara kizlar seneye cogalmis olarak kutlamak nasip olsun insallahhNiqu Elif_edanur_61_61
Bende efektle ikinci çizgiyi arayan bi tek benim sanıyodum ama kuruma çizgisi bile bulamadımBunlar da efektli hâlleri
Bat 23 mayıs daha cok var 15. Günüm ama bugün sağ kasığımda batma ve hafiften adet olcam gibi ağrım var aşağıya doğru ama bişey yok yumurtlama sanırım yada erken mi olcam bilemiyorum sizde durumlar nasıl ?Bat 20 Mayıs olanlar herhangi bir belirtiniz var mı ? Ne durumdasınız ?
Ooo burda bunu çok yapan varBende efektle ikinci çizgiyi arayan bi tek benim sanıyodum ama kuruma çizgisi bile bulamadıminşallah vardır canım efektli olanlarda bende görüyorum inşallah bebişin seninledir ❤
3 gün geciktimBata kaç gün var ?
Benimde normalde bat 20 göğüs ağrısı bide adet olucam gibi bir ağrı ama başka bir şey yok..Bat 23 mayıs daha cok var 15. Günüm ama bugün sağ kasığımda batma ve hafiften adet olcam gibi ağrım var aşağıya doğru ama bişey yok yumurtlama sanırım yada erken mi olcam bilemiyorum sizde durumlar nasıl ?
2 gün sonra tekrar yap canım bir test3 gün geciktim
Regl olmazsam inşallah yapicam canım2 gün sonra tekrar yap canım bir test
Doğum gününüz kutlu olsun kızlar iyiki doğdunuz S sultansultan90Nice yaşlara kuzum seninde 4 kişinin dogum günü bgn benim seninElif_edanur_61_61 ve Niqu hepimiz iyiki doğduk bebişlerle olsun yılımız
Ben de seninle aynıyım bende test yaptım negatif çıktı geç döllenme olur belki bizimde ama ben göremedim çizgiyi efektte yapmadım hiç cuma yi bekliyorumOoo burda bunu çok yapan varustası olanlar var photoshop un inşallah vardır canım bugün gecikmenin 3. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?