- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.341
Yaaa öncelikle doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsunKızlar günaydın benimki bugün doğum günümde kırmızıları getiriyor sanırım bacaklarıma agrı girdi doğum günü hediyem kırmızılar geliyorrrrrr
CimcikkBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesinpartalina_ R Random3 Childdevelopment Rainbowcolours M Mavimiresl Elif_edanur_61_61 S sultansultan90 Veziir G Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
Yalan yok ben göremedimBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesinpartalina_ R Random3 Childdevelopment Rainbowcolours M Mavimiresl Elif_edanur_61_61 S sultansultan90 Veziir G Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
Erken kuzum erken bat günümü bekleyeceğim güvenmiyorum testlere dünden azcık daha koyu ama olsunCimcikkben gördüm bence sen kan ver artık
predictorde bu şekilde hayalet çıkabiliyo 2 kere yaşamış biri olarak ya kan vermeni yada başka marka testle denemeni öneririm inşallah bebek vardırBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesinpartalina_ R Random3 Childdevelopment Rainbowcolours M Mavimiresl Elif_edanur_61_61 S sultansultan90 Veziir G Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
Dur bakalım kimler göremeyecekYalan yok ben göremedim
Ben geçen ay prodoctor da 3 testte gördüm hem de bariz belli. Güvenmiyorum artık testlere sadece dün yaptığıma göre azcık daha belirginpredictorde bu şekilde hayalet çıkabiliyo 2 kere yaşamış biri olarak ya kan vermeni yada başka marka testle denemeni öneririm inşallah bebek vardır
Sagol kuzucum 30 olduk vallahi yok yok geliyor anlıyorum suan şiddetli girdi bacaklarıma bakayım gelirse ogleden sonra doktora gideyimYaaa öncelikle doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsundur bakalım daha görmeden karamsarlığa girmiyoruz
Sen de aldın test yapmadın mı? Doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla mutlulukla huzurla bu sene olmazsa bir dahaki sene evladınla eşinle birlikte inşallahKızlar günaydın benimki bugün doğum günümde kırmızıları getiriyor sanırım bacaklarıma agrı girdi doğum günü hediyem kırmızılar geliyorrrrrr
Ayy maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar merhaba benim testlerim de bu şekilde inşAllah yanıltmıyordur bizi
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen zamanda herkese nasip etsin inşAllahAyy maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Yeni uyanmış mahmur gözlerimle bile gördüm benBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesinpartalina_ R Random3 Childdevelopment Rainbowcolours M Mavimiresl Elif_edanur_61_61 S sultansultan90 Veziir G Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
Benim de öyle valla 4 gün var bugün. Geçen ay 4 gün kala adet olmuştum. Her an gelcek gibi hissediyorum yineSagol kuzucum 30 olduk vallahi yok yok geliyor anlıyorum suan şiddetli girdi bacaklarıma bakayım gelirse ogleden sonra doktora gideyim
Günaydın gözünü seveyimYeni uyanmış mahmur gözlerimle bile gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?