- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.321
Beklemekten başka çaremiz yok maalesef. Hayırlı haberler alalım inşallahHayırlısı olsun inşallah bakalım zaman ne gösterecek bende sevinsem mi üzülsem mi bilemedim testler pozitif kan negatif
Yarın sabah test yapayım ona göre derim canımVenevcim bize belirtilerini anlatir misin bata da kac gun var
E var canım baya belli hayırlı uğurlu olsun inşallah
Doktora gitmek için erken mi gitmeliymiyim canımKan takibi değil de gebelik takibine baslamalisin canım. En doğru bilgileri artık öyle alabilirsin
Git tabi canım. Tam olarak ne durumdasın net olarak görmelisin.Doktora gitmek için erken mi gitmeliymiyim canım
Tamam kuzum Allah razı olsunGit tabi canım. Tam olarak ne durumdasın net olarak görmelisin.
Bende o yuzden beklemek istiyorum 7 ay önce de bu sekilde silik cizgi ile gitmistim sonra kimyasala döndü bu sefer öyle olmasin diye bekleyecegim insallahBenimde böyleydi hemen kan verdim 2.56 çıktı bence bekle bı 2-4 gün tekrarl sonra koyulasirsa kan ver canim
Kızlar merhaba benim testlerim de bu şekilde inşAllah yanıltmıyordur bizi
Hayırlı uğurlu olsunKızlar merhaba benim testlerim de bu şekilde inşAllah yanıltmıyordur bizi
Evet öyleymiş canım hastaneye gittim mecburen teşekkürler yanıtın içinCanım hormon testlerini sağlık ocağı yapmıyor maalesef hastaneye gidip yaptırman lazım. Bahsettiğin ilaç ile ilgili bilgim yok
Herhangi bi yan etkisi iştah açma gibi bişey oldu mu peki? Ben 1 haftadır kullanıyorumBana da doktorum diofol vermişti 2 aydır kullanıyorum
Ya de de sen inşallah vardırYarın sabah test yapayım ona göre derim canım
Yok hiç bir yan etkisini hissetmedimEvet öyleymiş canım hastaneye gittim mecburen teşekkürler yanıtın için
Herhangi bi yan etkisi iştah açma gibi bişey oldu mu peki? Ben 1 haftadır kullanıyorum
Adetin geçti mi canım baya değerin yüksek çıkmış maşallahAmin kuzum inşAllah. Benim hiç belirtim yoktu kuzum çok hafif göğüslerim de ağrı oldu onu da gecikmeme yoruyordum ama bebiştenmiş
Benim de böyle olduğu olmuştu aynı gün lekelenmem başladı bikaç gün içinde de regl oldum. Acele etme bikaç gün sonra tekrar test yap çizgi koyulaşırsa kan ver canım inşallah gönlündeki senin olsun
10 nisan sat 5 Mayıs bat canım. Amin inşAllah Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllahHayırlı uğurlu olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bat ve sat tarihleriniz nelerdi acaba ?
Evet canım 5 gün geçtiAdetin geçti mi canım baya değerin yüksek çıkmış maşallah
Şimdi gelmeyen bebeler düşünsünHayırlısı bebeğim yaa ben de saldım artık bebe işi, Allah hayırlıysa en doğru zamanda verirbenimki ilişkiden sonra e diyor ayaklarını kaldırmayacak mıyız? Yok dedim bıraktım o işleri, amuda da kalksam olmayacak nasılsa ben de yazı kafam rahat, kendime yoğunlaşarak geçirmek istiyorum.
O zaman yarın sabahki testini at bizeşöyle görünen çift çizgilisinden
SelamlarCanim mart topiğindePasha22 vardı adet gününe kadar bir hafta ovulasyon testi hep pozitif gösterdi adet günü kan verdi negatif ama sonradan pozitife döndü yanlış hatırlamıyorsam şimdi baya büyümüştür bebişi seninde hep koyu bence var birşeyler o testin yanılma payı pek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?