- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.301
Ben sana dedim varr hissediyorum dediimEvet canım bilerek almadım yapmayayım diye tutamam kendimi biliyorum
Oooo maşallah çok güzel bir değer kese görünecek nerdeyseKuzum 1483 çıktı sonucum
Sağlıkla kucağına al inşallah belirtilerin nelerdiiKuzum 1483 çıktı sonucum
Bir bakışta gördümAl bebeğim kör ol
Hayırlısı bebeğim yaa ben de saldım artık bebe işi, Allah hayırlıysa en doğru zamanda verirYok ya sabah doktora yazdım progestanı bırakayım mı test negatif diye. Bırakmamı istedi kan testi istemedi
Son günlerde hissetmiştim ama aşılamanın umuduyla ilgili değil. Ben sürekli bu sonucu almaktan yoruldum. Yani anne olamayacaksam bu benim kaderimde yoksa bu istek içimden aklımdan gitsin istiyorum öyle dua ediyorum. Bu ay eşim çok ümitlenmişti ilk defa bence hamilesin falan dedi
Bu gün aşılama günü ile birlikte 14.gün canım. Progestanı bıraktım bi kaç güne gelir heralde regl
Ay valla tekrar umut bağlamıycam regl 10 gün gelmezse öyle test yaparım. Testi damlattıktan sonra başında ikinci çizgi kızaracak mı diye beklemek kadar üzücü bişey yok
14. Gün canım aşılama günü dahil
Öyle tabi aşko nasip de yokmuş bu ay. Bidahaki ay Allah kerim. Hiç bişey takip etmiycem artık bebe falan da aklımdan çıkarıyorum gelecekse gelir. Artık kendime aileme odaklanıcam biraz. Ders çalışmam lazım aşılama derdine düştüm bu ay hiç çalışmadım kpssye az kaldı ona yoğunluk vericem.
O zaman yarın sabahki testini at bizeKızlar çizgi çıktı ama çooooookkkkkkk silik hatta silik ötesisiz göremezsiniz foto atsam o derece silik. Hatta silikliğin derecesi olsa 1/10 puan alır. Bence tırtıngen şıtrayze @dceke @Rainbowcolours Childdevelopment @miresl @Mrs Electrical Engineer R Random3 @sultansultan90 @Elif_edanur_61_61 unuttuğum varsa kusura bakmasın
Canım ya o kadar silik ki anlatamam. Ben bile zor görüyorum çıplak gözleBir bakışta gördümhayırlı olsun canım bebiş gelmiş yerleşmiş anaciginin koynuna
Valla sen benden daha hamilesinBen sana dedim varr hissediyorum dediim
Ben çok rahat görüyorum valla canım hayalet çizgi var kesinlikleCanım ya o kadar silik ki anlatamam. Ben bile zor görüyorum çıplak gözleama inşallah dediğin gibidir
Hayırlısı olsun inşallah bakalım zaman ne gösterecek bende sevinsem mi üzülsem mi bilemedim testler pozitif kan negatifValla sen benden daha hamilesinsabah azcık koyulaşırsa umutlanırım. Hisset annem hisset böyle güzel güzel
Hoşgeldin çiçeğimBende geldim
Venevcim bize belirtilerini anlatir misin bata da kac gun varValla sen benden daha hamilesinsabah azcık koyulaşırsa umutlanırım. Hisset annem hisset böyle güzel güzel
Amin kuzum inşAllah. Benim hiç belirtim yoktu kuzum çok hafif göğüslerim de ağrı oldu onu da gecikmeme yoruyordum ama bebiştenmişSağlıkla kucağına al inşallah belirtilerin nelerdii
Amin canım inşAllah. Rabbim tez zamanda bu topikteki herkese nasip etsin inşAllah. Bu konularda çok acemiyim canım kan takibi yaptırmama gerek yok heralde daha dimi yada var mı kuzum ?Oooo maşallah çok güzel bir değer kese görünecek nerdeysesağlıkla ilerlesin ve doğsun inşallah canım
Kan takibi değil de gebelik takibine baslamalisin canım. En doğru bilgileri artık öyle alabilirsinAmin canım inşAllah. Rabbim tez zamanda bu topikteki herkese nasip etsin inşAllah. Bu konularda çok acemiyim canım kan takibi yaptırmama gerek yok heralde daha dimi yada var mı kuzum ?
Benimde böyleydi hemen kan verdim 2.56 çıktı bence bekle bı 2-4 gün tekrarl sonra koyulasirsa kan ver canim
Xoş buldum kuzumHoşgeldin çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?