- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.281
Hadi hayırlısı kuzum çatlatma iğne olmamıstın dimi sen hiç ?Bana dedi adetin 4 günü başla kullanmaya..23 kesin yanıma gel dedi.
Canim o test pahalı ama yanilma payı hic yok sonradan cizgi falan da cikarmiyor ya var ya yok cok net yaniProdectör early daha hassas olanıymıs ole yazıyo vallahi bende anlamadım ya 82 tl beni mi kazıkladılar naptılar trendyolda o fiyata 5 tane erken gebelik alırdım
Başka bir doktorda olmuştum 2 ay..Hadi hayırlısı kuzum çatlatma iğne olmamıstın dimi sen hiç ?
O zaman o zamaaaaanYok kuzum olmuyor. Normalde yumurtlama zamanımda akıntım olur zaten kupkuruyum. İnşallah canım ya hiçbirimiz de tedaviye gerek kalmazda hemen gelir bebişler
İyi bosuna kazıklanmamısım sevindimCanim o test pahalı ama yanilma payı hic yok sonradan cizgi falan da cikarmiyor ya var ya yok cok net yani
Sabah yapsam ya yine böyle çıkarsa ciğerim yanar teste acırımOoo zengin testiya onu da harcamaya türek dayanmıyor.. ne zaman yapacaksın tekrar
İnşallah canım benim senin testler de pozitifti amaCanımcım var orada çizgi. Belirsiz ama var. Çnkü bat ına var daha. E ancak yükseliyor değerin. Kesin hamilesin bence. Ciddi söylüyorum. Akşamdan sabaha ne kadar belirginleşir çizgin bilemem ama 2 gün sonra gayet belirgin bir çizgin olacak eminim. Hcg seviyesi henüz çok başında sadece. O ovü lerden belli zatenVenev bence sürecin keyfini çıkar
Kuzu ben goremiyorum nerde test atsanaSabah yapsam ya yine böyle çıkarsa ciğerim yanar teste acırımyarın test alırım miratech denerim bi
Al bebeğim kör olKuzu ben goremiyorum nerde test atsana
Buldun askom bak simdi bana inanmiycan ama benimde cok cok silik bu sekil cikmisti predictor de bayramda akcakocadan aldim demiştim ya ama benim sidik biliyosun hep yalanci çizik cikartiyoKör olmayın diye filtreledim ama yok bence
Laboquik yokmu tekrarla bunu hangilerinden aldin gebelik testi.. bende eşime ayar cekiyordum yarin 3 gün ekşınsız git askim testini ver askim sana güveniyorum erkeğim kurt bakislim diyeAl bebeğim kör ol
Ahhahaaa biliyorum benim de yanardı ciğerim o yüzden sordumSabah yapsam ya yine böyle çıkarsa ciğerim yanar teste acırımyarın test alırım miratech denerim bi
Canım benim sadece ufak göğüslerimde sızlama vardı başka hiçbir belirtim olmadıGozun aydin surecin nasıldı belirtin falan var mıydı canım?
Şimdi erken gebeliklerden gidiyorum kaset teste erken daha ovulasyonlarla laboquick kaset test hediye gelmişti. Kuzum güvenmiyorum zaten bu kadar silikliğe.Buldun askom bak simdi bana inanmiycan ama benimde cok cok silik bu sekil cikmisti predictor de bayramda akcakocadan aldim demiştim ya ama benim sidik biliyosun hep yalanci çizik cikartiyobelki hcg az suan sende ondan boyle cikmis olabilrmiki ben senden umutluyum bu ay bari kizlar bir kacimiz guzel haber alalim yaa umudum sizsiniz
Miratech erken gebeligi sen onermistin bana ben cok memnun kaldim ondan ve yalanci cizgi cikarmiyorŞimdi erken gebeliklerden gidiyorum kaset teste erken daha ovulasyonlarla laboquick kaset test hediye gelmişti. Kuzum güvenmiyorum zaten bu kadar silikliğe.
Evet canım bilerek almadım yapmayayım diye tutamam kendimi biliyorumMiratech erken gebeligi sen onermistin bana ben cok memnun kaldim ondan ve yalanci cizgi cikarmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?