- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.241
Yok bebeğim 1 tane var predictor 2 tane istemiştim. Sırayla miratech artımed laboquick bebetime diye giderim heraldeCanım senin regliyr daha çok var ama böyle olması normal. Birde yarın ilk idrarla dene nasil olsa test çok
Predictor var tatlımKırılmasın hevesin duyar üzülür bakyarına bar mı testin?
Rahatla ve keyfine bak düzenli ilişkiniz varsa gerek yok takip etmene bence@sultansultan90 kuzu sen yapmadinmi test daha bideVenev kizlar ve unuttugum kizlar yumurta takibi yapmak istemiyorum bu ay kafam karissin istemiyorm sizce yaptirsammi yaa
Öyle yapacağım canım inşallah koyulaşırCanım bende gördüm sabah ilk idrarla yap daha belirgin olacak bence
Sabah erkenden yap bize at canım
Kana daha çok var canım bir adet geçsin bakalımYa deme öyle deme kan ver bi de bakalım öyle karar ver
Bugün yaptım canım da negatif maalesefKuzum yaptnmi yeni test gecti senin bat
İkisinde de çıkmış maşallah canım. Yanilttigini sanmam. Bende bugün artı Med yaptım bembeyazdıKızlar merhaba benim testlerim de bu şekilde inşAllah yanıltmıyordur bizi
İnşAllah kuzum kan sonucunu bekliyorumİkisinde de çıkmış maşallah canım. Yanilttigini sanmam. Bende bugün artı Med yaptım bembeyazdı
Ne zaman kan verdim canımİnşAllah kuzum kan sonucunu bekliyorum
Ooo zengin testiPredictor var tatlım
Bir buçuk saat oldu kuzumNe zaman kan verdim canım
O zaman testi tekrarla bakalımKana daha çok var canım bir adet geçsin bakalım
Cikti çıkacak öyleyse hadi güzel haberi bekliyoruzBir buçuk saat oldu kuzum
Ya ne güzel sonuçlar bunlarKızlar merhaba benim testlerim de bu şekilde inşAllah yanıltmıyordur bizi
İnşAllah çıkar çıkmaz haber vereceğim canımCikti çıkacak öyleyse hadi güzel haberi bekliyoruz
Bende geldimGebeliğe Hazırlık - 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉
Bismillahirrahmanirrahim 🙏 Mayıs'ta elenenleri buraya alalım 😑♥️ Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin. ✨🤗 Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah 😍😍 Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim 🌺👌 Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi...www.kadinlarkulubu.com
Çok teşekkürler kuzum Rabbim isteyene nasip etsin inşAllah. Güzel sonuçlarla geleyim bende Allah’ın izniyleYa ne güzel sonuçlar bunlar
Amin amin hadi inşallahÇok teşekkürler kuzum Rabbim isteyene nasip etsin inşAllah. Güzel sonuçlarla geleyim bende Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?