- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 18
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.221
Buldum canım yazdımVar canım ben açtım
Ben gördüm amaaaaaa sabah tekrarla kizKör olmayın diye filtreledim ama yok bence
İnşallah en yakın zamanda kavuşursun bebisine ,ben de bir senedir deniyorum dün adetim bitti bugün döngümde 7.günüm 6 haziranda bekliyorum gelmesini ama genelde gecikir benim 8 haziran diyelim oraya
inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınnİnşallah en yakın zamanda kavuşursun bebisine ,
Kırılmasın hevesin duyar üzülür bakBal mısın sen? İnşallah öyledir canım dediğin gibi olsun ama hevesim kırılmadı değil yani
Canım bende gelicem ama bulamiyorumBen açtım canim senide oraya alalim
Canım bende gelicem ama bulamiyorum
Geldim geldimmGebeliğe Hazırlık - 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉
Bismillahirrahmanirrahim 🙏 Mayıs'ta elenenleri buraya alalım 😑♥️ Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin. ✨🤗 Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah 😍😍 Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim 🌺👌 Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi...www.kadinlarkulubu.com
Ya deme öyle deme kan ver bi de bakalım öyle karar verKızlar çizgi çıktı ama çooooookkkkkkk silik hatta silik ötesisiz göremezsiniz foto atsam o derece silik. Hatta silikliğin derecesi olsa 1/10 puan alır. Bence tırtıngen şıtrayze partalina_ Rainbowcolours Childdevelopment M Mavimiresl M Mrs Electrical Engineer @Random3 S sultansultan90 Elif_edanur_61_61 unuttuğum varsa kusura bakmasın
Aynen bizi anlamıyolar yada onların sabrı çok yüksekBen de valla sustum kimseye bişi demiyorum
İnşallah adet olmayız da pozitifi görürüz. Buna çok ihtiyacım varTabi bak ikimizde aynı gün olacaktık geciktik neden olmasın cuma kan testi veririz
Kuzu dün 11 gibi göründü benim kırmızı.. İstanbula gittik döndük eşim arkadaşlar falan hem hava aldik hem islerimizi hallettik.. cumartesi pazar biter benim regl pazrtsi ye randevu alsam gecmi olur acaba hsg filmi icin.. gece 11 gibi oldum bugün 1. Gün sayıyorum, gecen gun 8 gune yakin sürdüM Mavimiresl asko nerdesinnn girmedin bugün hiç naptın oldunmu test yaptınmı
Kuzum yaptnmi yeni test gecti senin batİnşallah adet olmayız da pozitifi görürüz. Buna çok ihtiyacım var
Canım bende gördüm sabah ilk idrarla yap daha belirgin olacak benceKör olmayın diye filtreledim ama yok bence
Sabah erkenden yap bize at canımYok kuzum yarına kadar olmazsam yarın yaparım eczaneden test aldım
Şimdi bunlara iyi bakın var mı bişi yokmu ben anlamadım ilk 3 dk da çıkan halı bu test artı Med sinirlerim bozulduuuuuuu
bana bu test bi degisik geldi bozuk gibi yaa tekrar lasana testini naptnS sultansultan90 kuzu sen yapmadinmi test daha bideVenev kizlar ve unuttugum kizlar yumurta takibi yapmak istemiyorum bu ay kafam karissin istemiyorm sizce yaptirsammi yaa
Aşkom bitanemmm napiyosnCanım bende gördüm sabah ilk idrarla yap daha belirgin olacak bence
Sabah erkenden yap bize at canım
Yok kuzum olmuyor. Normalde yumurtlama zamanımda akıntım olur zaten kupkuruyum. İnşallah canım ya hiçbirimiz de tedaviye gerek kalmazda hemen gelir bebişlerBugün duyduğum en güzel 2 haberden birisi bu :) umarım gebeliktendir kuzum ay hadi inşallah be. Hiç reglnin bub zamanlarında yumurtladığın oluyor muydu önceden ?
Canım senin regliyr daha çok var ama böyle olması normal. Birde yarın ilk idrarla dene nasil olsa test çokKör olmayın diye filtreledim ama yok bence
Canım sen hangi marka aldın o kadar pahalı olmaması lazım ya geçen ben eczane görmüştüm 30 TL yazıyordu üstünde. Yarın olmazsam ben de alacağım bakalım test yapar yapmaz haber verKızlar su erken gebeligi eczaden alayım dedim 82 tl verdim yaa trendde 5 tanesini 80-90 a alıyodum pufff verdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?