- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.201
Kuzum sanki bende görüyorum ya ama kesinlikle tekrarlanmalıKör olmayın diye filtreledim ama yok bence
Tabi bak ikimizde aynı gün olacaktık geciktik neden olmasın cuma kan testi veririzİnşallah canim. Böyle şeyler okudukça zaten umutlanıyorum. Hayırlısıysa olsun inşallah.
Ben beni umutlandırmıştım zatenSizi umutlandırmak için söylemiyorum ama ben gördüm o ince çizgiyiİnşallah en güzel şekilde tamamına erer
Sabah ilk idrarla yaparım artık napayım varsa azcık daha koyulaşır yoksa Şafak saymaya başlarızKuzum sanki bende görüyorum ya ama kesinlikle tekrarlanmalı
Evet gitti malesef ama ben biraz rahatladım gibi canim 8 gündür lekelenme vardı gebelik olmadığı halde çok şükür sevindim bile diyebilirimVar kuzum oldunmuki
Umut etmek güzeldir 🕊 bat ne zamandı ?Ben beni umutlandırmıştım zatenazcık söndürdüm ateşimi inşallah öyledir ya
Canim mart topiğindeYa bu bende de hiç yanıltmadı ama ben bile zor görüyorum azcık net göreydin iyiydi
Canım onun geç döllenmeydi ama benim öyle olma ihtimalim yokCanim mart topiğindePasha22 vardı adet gününe kadar bir hafta ovulasyon testi hep pozitif gösterdi adet günü kan verdi negatif ama sonradan pozitife döndü yanlış hatırlamıyorsam şimdi baya büyümüştür bebişi seninde hep koyu bence var birşeyler o testin yanılma payı pek yok
15 mayıs canımUmut etmek güzeldir 🕊 bat ne zamandı ?
Anladım azda kalmış inşallah kanda da çıkar güzel güzel ilerler.15 mayıs canım
Ama neden hep koyu çıkıyor ya bende merak ettim şimdiCanım onun geç döllenmeydi ama benim öyle olma ihtimalim yokadet olmayana kadar umudum var ama
Kuzum daha 5 gün varken, ilk idrar değilken çizgi görünüyor.. Evlatcık büyük ihtimal daha bugün başladı hormon salgılamaya15 mayıs canım
E at da bizde bakalimKızlar çizgi çıktı ama çooooookkkkkkk silik hatta silik ötesisiz göremezsiniz foto atsam o derece silik. Hatta silikliğin derecesi olsa 1/10 puan alır. Bence tırtıngen şıtrayze partalina_ @Rainbowcolours Childdevelopment @miresl @Mrs Electrical Engineer @Random3 S sultansultan90 Elif_edanur_61_61 unuttuğum varsa kusura bakmasın
Bal mısın sen? İnşallah öyledir canım dediğin gibi olsun ama hevesim kırılmadı değil yaniKuzum daha 5 gün varken, ilk idrar değilken çizgi görünüyor.. Evlatcık büyük ihtimal daha bugün başladı hormon salgılamayasanki biri kardeşini hisseti gibi geliyor bana
Var var bence deKör olmayın diye filtreledim ama yok bence
Var canım ben açtımHaziran ayı topigi var mı ben oraya transfer olayım yavaştan
Ben açtım canim senide oraya alalimbenim de haziran 6 adet günüm nereye dahil olmalıyım
At belki görürüz biz bakalım yarında yap koyulascakmi ben gidemedim kan vermeyeKızlar çizgi çıktı ama çooooookkkkkkk silik hatta silik ötesisiz göremezsiniz foto atsam o derece silik. Hatta silikliğin derecesi olsa 1/10 puan alır. Bence tırtıngen şıtrayze partalina_ @Rainbowcolours Childdevelopment @miresl @Mrs Electrical Engineer @Random3 S sultansultan90 Elif_edanur_61_61 unuttuğum varsa kusura bakmasın
ben de bir senedir deniyorum dün adetim bitti bugün döngümde 7.günüm 6 haziranda bekliyorum gelmesini ama genelde gecikir benim 8 haziran diyelim orayaBen açtım canim senide oraya alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?