- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 33
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.661
Bir de çiğ kabak çekirdeğini öneriyorlar erkek için. Birgebeningünlüğü sayfasında görmüştüm.Doğrudur ya doktorlara da çok güven olmuyor.eczaneye gidip sormak lazım aslında. Fiyatlar da maşallahhh yanii
Yine bekledğimden az yükselmiş, orda iki doktor var ikisinin fiyatı da farklı. Biri erkek biri kadındı. Kadının fiyatı daha uygundu bir onu da sor istersen canım. Ben kadına çektirmiştim sonuçta kullanılan alet vs herşey aynı diye düşünerek
ben bilmiyordum hep çok sıcak duş alırım ben eşim allahtan sevmez dikkat edelim o zaman teşekkür ederim.Eş için de kadın için de çok sıcak duş önerilmiyor yumurtlama döneminde. 4 aydır çok dikkat ettim bu ay saldım ben kaynar yıkanmıyorum ama çok da dikkat etmiyorum. Bunaldım baya.
Ay aklima geldi yineHahahah dimiiii keşke evde kutuya doldurabilsekSopayı sokuyor o neyse bide bastırıyor karnımın altına o fena acıyor.
Rica ederimben bilmiyordum hep çok sıcak duş alırım ben eşim allahtan sevmez dikkat edelim o zaman teşekkür ederim.
En az 4-5 sene gericekilmeyle korundu eşim diyoki resmen eziyet cekmisim zaten olmuyomus bebekHee iyi dedin yok zevk suyu hamile bırakıyor yaa normaliyle kalabildik sankide doktorlar baska korkuttu burdakiler ayri korkuttu geri cekilme yok korunma yontemi degil dendi eeee simdi korunmadimsa noldu adetim gelmeyince panik olurdum simdi cocuk istemiorm diye yok kolay degilmis 2 gunde bir iliski bak düşün nasil tutmaz ya hehehehhehehe
Kiz uygun yine buraya göre 1800 dedi bana
Yaa üzüldümKuzum ocak ayinda kaybim var kurtaj oldum kalbi durmuş.. ilkinde bende öyleydim ama simdi beklemek en garantisi diye düşünüyorum.. Rabbim seni de tez zamanda sevindirsin insallah
ikinci fotoda sanki var gibi yarın ilk idrarla tekrar deneyin isterseniz inşallah bebeğiniz sizinledir.Eki Görüntüle 3062439 kizlar sizce var mı ayy elim ayağım birbirine girdi sanki çok hafif bir çizgi var. 2 idrarla yaptim inşallah bebeğim benimledir
Daha yeni hafif beyazımsı kahverengi akıntım geldi adet mıdır ki bu test yanıltıcı olabilir miikinci fotoda sanki var gibi yarın ilk idrarla tekrar deneyin isterseniz inşallah bebeğiniz sizinledir.
Aynen yaa korkuttular bizi iliski sonrasi hemen wcye giderdik yok duşa temizlersin orayi aman icine kacmasin hepsi içime kacti da nolduEn az 4-5 sene gericekilmeyle korundu eşim diyoki resmen eziyet cekmisim zaten olmuyomus bebek
bazı testler yanıltıcı olabiliyormuş burda daha önce okumuştum ama kahverengi akıntı yerleşmeden kaynaklıda olabiliyor siz umudunuzu kaybetmeyin güzelce dinlenin bence bugünDaha yeni hafif beyazımsı kahverengi akıntım geldi adet mıdır ki bu test yanıltıcı olabilir mi
Etiket yapamıyorumYaz bide etiket yap kuzu bizi
Keske biseyler olsada olmuyor isteAynen yaa korkuttular bizi iliski sonrasi hemen wcye giderdik yok duşa temizlersin orayi aman icine kacmasin hepsi içime kacti da noldu
Tmm canim takip ederim seni guzel haberler verEtiket yapamıyorum
Yok hiç içmiyorum..ben Azeri olduğum için..biz kahveyi çok sevmeriz..ama bu hazır kahveleri severim..onu bile içmiyorum..yeterki diyorum çocuk olsunKahve hiç mi içmiyorsunuz. Bende başlarda dikkat ettim sonra bu kadar kısıtlamalar beni son derece strese soktu. Doktorlar 1 fincan türk kahvesi için sıkıntı değil diyorlar ama tabi içmiyorsanız ne güzel.
Bir sıcak duş bir kahve olayı beni strese sokuyor.
Tamam canımTmm canim takip ederim seni guzel haberler ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?