- 9 Aralık 2020
- 1.088
- 1.564
- 83
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.521
İyi yapmışsın.benim de maddi durumum iyi olsa hiç düşünmeden anestezili yapardımAnestezi şart digil tabi..ben artık normal muayinede rahatsız oluyorum..çok sinir..stres beni yıpratdı..ondan ben anestezi istedim
Var gibi canım yaHanimlar regle 4 _ 5 gun var az once ilk idrarimla yptim miratech diye bi marka var mi yoksa kndi çizgisi fln mi boyle bu markanin . Ilk 3 dk da oldu boyle. Suan cok daha bariz belli... son hali de en son
Hımm c kollu cihaz iyi olan demek bunlrı öğrenmem iyi oldu ya sıfır bilgiyle bodoslama gitmek istemiyorum. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa da iyi bi yere denk gelirim yapışıklık falan da olmasın aminVardır diye düşünüyorum canım hastaneleri arayıp o konuda bilgi al. Nerede yaptığının şöyle bi önemi var yapışıklık varsa ilaçlı sıvı basıncıyla yapışıklığı açıyorlar. C kollu cihaz ile cekilen görüntü daha iyi diye biliyorum cihazı da araştır eski cihazların görüntü kalitesi düşük galiba. Taş düşürmenin yanında sinek ısırığı kalır diyeyim. Taş düşürmedim ama çok çok sancılı olduğunu biliyorum. Bana doktor az dişini sık yapışıklık varsa da açalım dedi tamam o iş bende yeterki sorun varsa giderilsin dedim çok şükür bişey çıkmadı ve sadece adet sancısı gibi bi ağrım oldu
İyi yapmışsın.benim dYok yinede çok para .bana doktor dedi kendi yerimde yaptır kendim bakıcam .yoksa bu kadar vermek yazık..İyi yapmışsın.benim de maddi durumum iyi olsa hiç düşünmeden anestezili yapardım
Sen kaç yaşındaydın kuzumYa işte benim esimdede sorun yok..hiss ediyorum..aşılama edersem boşuna yapıcam..bence bende AMH değerlerinden ben kalamıyorum..yada takip olunmalı..ben mesela hiç bilmiyorum ne kadar büyüyor..yani ben etmedim hiç..İn şa Allah boşuna yapmış olmazsın
11 34 oluyor..sen?Sen kaç yaşındaydın kuzum
Bende youtubeden doktorların videolarını izleyerek öğrenmiştim canım bilinçli olunca daha iyi tabikiHımm c kollu cihaz iyi olan demek bunlrı öğrenmem iyi oldu ya sıfır bilgiyle bodoslama gitmek istemiyorum. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsa da iyi bi yere denk gelirim yapışıklık falan da olmasın amin
evet o oluyor kaç çıktı sizin benimde üst sınıra yakındıFsh iyi bende...ama E2 estradiol diğilmi acaba? O bende yüksek çıkmış
Canım kan vermeye gitsen mi acaba bencede bariz var kendi çizgisi değil kuruma çizgisi falan değil pembik pembik duruyo görüyoruzHanimlar regle 4 _ 5 gun var az once ilk idrarimla yptim miratech diye bi marka var mi yoksa kndi çizgisi fln mi boyle bu markanin . Ilk 3 dk da oldu boyle. Suan cok daha bariz belli... son hali de en son
Adet gunum geçsin vereyim diyorum canim. Kesin olsun hüsran olmasin. Cok teskkurler güzel enerjin içinCanım kan vermeye gitsen mi acaba bencede bariz var kendi çizgisi değil kuruma çizgisi falan değil pembik pembik duruyo görüyoruz
insallah kuzum benim. haber veririm mutlakaSelam canımm güzel haberler alırsın inşallahmutlaka bize de haber ver test yaparsan
Her zaman ❤☺ sabrına hayran kaldım şuan da haklisin aslında kendine dikkat et bu süre içinde ❤ ben olsam uçarak giderdim kan vermeye açın kapıları hamileyim galiba diyeAdet gunum geçsin vereyim diyorum canim. Kesin olsun hüsran olmasin. Cok teskkurler güzel enerjin için
143.3evet o oluyor kaç çıktı sizin benimde üst sınıra yakındı
Canım kimisi de kullanilan makineyle alakalı diyor yenileri gösteriyor eski olan ultrasonlarda gözükmüyor diyorlar valla bende bilmiyorum kiBilmiyorum ki doktorların kafası da farklıHangisi işini doğru yapıyor anlamıyoruz da Allaha emanetiz
adetken yapılan test dimi bu değer canım
İnşallah geç döllenmedir de adetin gelmez canım benimHaklısın kuzum vallahi psikolojimiz yerlerde ben hala olamadım ya hepiniz oldunuz 16. Günüm gelir heralde benim de bgn yarın
Amiiinnn canım benim valla artık kafayı yicem sen ne zamandır deniyorsun canımBen de çok üzülüyorum hüzün kaplıyor içimi hiç olmayacak mı diye. Kafam allak bullak. Allah yardımcımız olsun.
Evet canım 3 gün erken erken geldi benim ki de bir an önce geçsin inşallah biraz kendimize vakit ayıralım. Benim eşim bana çok fazla destek olmuyor. Ben memlekete geldim o evde adet olduğumu söyledim hadi ya falan dedi sonra brn çok üzüldüğmü ağladığımı anlayınca ben biliyordum zaten sen üzülme diye seslenmedim gibisinden konuştu üzülüyorum diye kızdı o böyle yapınca daha da çok üzülüyorum.Hayır gitmedim artık doktor görmek istemiyorum bir süre
E senin de erken gelmişaşılamadan sonra düzensizlik yaşayan çok olmuş, çok önemsemiyorum geçecek elbet. Bir süre hastaneye falan gitmek istemiyorum gerçekten.
Canım sen bi test yap artıkGünaydın canım kızlar
Haftanız çiçek gibi geçsin inşallah
Ben aşılamanın 13. Günündeyim hala gelen giden yok arada bir rahmime ve sol kasığıma iğne batar gibi kramplar giriyor memişlerimde de böyle değişik şeyler oluyor. Bide kalçamdan sol dizime doğru ağrı yayılıyor yahuben bunları hep ilaçların etkisi diye yorumluyorum sonradan çok üzülmiyim diye
kuzum ya gunlerdir giremiyorum. girsem mesaj yazamıyorum burada. neyse sükür duzeldi. dun regl olmam lazımdı olmadım ama gecen ay da 3 gun geciktim diye test yapmadım henuz bekliyorum.H Hello Kity kuzum nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor uzun süredir. Var mı gelişme sende
Ne kadar sende? Keksiz..kurabiyesiz çay içemiyorum..mecbur edicemadetken yapılan test dimi bu değer canım
havuç, ıspanak, mantar, kereviz bunları kullan birde karbonhidrattan uzak dur mümkün olduğunca benim o şekilde düştü biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?