- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #8.441
Selam canım istanbuldaysan sonomedi öneririm. Ben geçtiğimiz aralıkta 900e çektirdim. Ağrısız acısız anestesiziz son teknoloji. Ama güncel fiyat Alman gerekebilir malum her gün her şey zamlanıyorKızlar iyi akşamlar rahim filmi ücretler ortalama nedir,doktor bu ay da tutmazsa bidahaki ay yapalım dedi..bizim maddi durum da biraz iyi değil kenara 3 5 bir şey ayırayım :/
Canım ben üniversite hastanesinde çekildim ücretsiz yakınında varsa ara direkt radyoloji bölümünden rahim filmi için randevu al. Ben regl bittikten 2 gün sonra oldum onu hesapla önceden ara pek sıra bulmak zor olabiliyor.Kızlar iyi akşamlar rahim filmi ücretler ortalama nedir,doktor bu ay da tutmazsa bidahaki ay yapalım dedi..bizim maddi durum da biraz iyi değil kenara 3 5 bir şey ayırayım :/
Yok kuzum yapmadım birdaha negatif olmustum ya bugün 16. Günüm iki gün daha beklicem regl gelir ztn gelmezse tekrarlarımTekrar test yaptın mı kuzum sen ? Bi de erken gebelik testi mi yaptın kaset mi
Birinci günü git kuzum en geç iki benim doktorum hep öle diyor regli oldugun zaman gel en geç iki derBirde kızlar size sorum var..bu gün adetimin birinci günü..bu günmü gıdım doktora? Genelde adetin 3 günü giderdim.Ama kızlar dedi tedavi olucaksa 1 günü gidilsin
Hadii yaa erken oldun sendeBeni sile bilirsin regl oldum(( randevumu değişe bilirsem..bu gün doktora gitmek istiyorum..gec olmadan.Allahdan hayırlısı.
Şimdi o kadarda gelmiyor..ondan düşünüyorum yarın gidimBirinci günü git kuzum en geç iki benim doktorum hep öle diyor regli oldugun zaman gel en geç iki der
Aynen erken oldu..Hadii yaa erken oldun sende
Haklısın kuzum vallahi psikolojimiz yerlerde ben hala olamadım ya hepiniz oldunuz 16. Günüm gelir heralde benim de bgn yarınAy benden de o kadar valla bıktım artık aylardır. Ben bu ay hiç bişe yapmayı düşünmüyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Dünden beri toparlayamadım. Birde bugünün anneler günü olması çok etkiledi aslında hiç kimseyi arayıp anneler gününü kutlamak istemedim herkes senin de olsun diye dua edince çok üzülüyorum. Eskiden hayırlısı olsun der geçiştirirdim ama artık öyle olmuyor...
Benim de aşılamanın 11. Günü başladı adetim ve uzun zamandır bu kadar yoğun kanamam olmuyordu çok fazla var. Sen niye böyle oldun ki bi muayeneye ni gitsen canım
Bugün randevunu al kuzum yarın sabah gitŞimdi o kadarda gelmiyor..ondan düşünüyorum yarın gidim
AynenBugün randevunu al kuzum yarın sabah git
Ben de çok üzülüyorum hüzün kaplıyor içimi hiç olmayacak mı diye. Kafam allak bullak. Allah yardımcımız olsun.Ay benden de o kadar valla bıktım artık aylardır. Ben bu ay hiç bişe yapmayı düşünmüyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Dünden beri toparlayamadım. Birde bugünün anneler günü olması çok etkiledi aslında hiç kimseyi arayıp anneler gününü kutlamak istemedim herkes senin de olsun diye dua edince çok üzülüyorum. Eskiden hayırlısı olsun der geçiştirirdim ama artık öyle olmuyor...
Benim de aşılamanın 11. Günü başladı adetim ve uzun zamandır bu kadar yoğun kanamam olmuyordu çok fazla var. Sen niye böyle oldun ki bi muayeneye ni gitsen canım
Hayır gitmedim artık doktor görmek istemiyorum bir süreTekrar gittinmi canım Peki doktora
E senin de erken gelmişAy benden de o kadar valla bıktım artık aylardır. Ben bu ay hiç bişe yapmayı düşünmüyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Dünden beri toparlayamadım. Birde bugünün anneler günü olması çok etkiledi aslında hiç kimseyi arayıp anneler gününü kutlamak istemedim herkes senin de olsun diye dua edince çok üzülüyorum. Eskiden hayırlısı olsun der geçiştirirdim ama artık öyle olmuyor...
Çok mu stres yapıyoruz anlamıyorum ki gerçekten niye böyle oluyor Allahım nasip etsin bizlere tez vakitte. Gene hüsran olma korkusu var.Yok kuzum yapmadım birdaha negatif olmustum ya bugün 16. Günüm iki gün daha beklicem regl gelir ztn gelmezse tekrarlarım
Ne kadardır deniyorsun kuzum bir sorun var mı sende veya eşinde
15 ay deniyoruz..sorun çıkmadı..AmH 1.36 çıktı..doktor iyi diyor..bilmiyorum artık.Sende problem ne?Ne kadardır deniyorsun kuzum bir sorun var mı sende veya eşinde
YumurtalardaTembellik var biraz dedi doktor kuzum hormon testi sonucunda bende de.15 ay deniyoruz..sorun çıkmadı..AmH 1.36 çıktı..doktor iyi diyor..bilmiyorum artık.Sende problem ne?
Kaç çıktı sende?YumurtalardaTembellik var biraz dedi doktor kuzum hormon testi sonucunda bende de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?