Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tecrübelisin bakarmısın sence kuruma çizgisimi
Bak bunların 3 ü de prodoctor adete 4-5 gün falan vardı ertesi gün yaptığım testler negatif çıktı. Erken gebelik alma niyetim yok artık. 2 gün daha sabret kaset testte çıkar artık

Eklentiler

• 98AB182F-A26D-4AED-86D5-4F68BCF5BDDC.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 64
Kız bu zaman nasi geccekkkkk bir an evvel öğreneyim de bir yol cizeyim kendime yav o değilde inofolic combi geçen ay 107 ye aldiydim 143 olmuş bı ayda anam usa edeyim dedim herşey tavan yaptı
Yok bacım geçmez bu zaman kız ben geçen ay onu 109a aldım bak yine fazla ödemişim

Canım son
son adet tarihi 28 nisan 2 ay deneme beklenen adet tarihi 30 mayıs Beni de ekler misiniz tesekkürler

Bugün adetimin 5. Günü şuan 100 tane Gebelik testi sipariş etmek istiyorum. Ovulasyon bitince her gün üst üste yapmak icin galiba kafayı yiyorum. Sizce israf mi

Bugün adetimin 5. Günü şuan 100 tane Gebelik testi sipariş etmek istiyorum. Ovulasyon bitince her gün üst üste yapmak icin galiba kafayı yiyorum. Sizce israf mi
Bence bu kadar test yapmak insanı daha çok strese sokar ve negatif çıktığında çok daha üzer. Ben bir yılda üç kere test yaptım hepsinde de günüm geçmişti ona rağmen negatifle karşılaşmak regl karşılaşmaya göre daha fazla üzmüştü

Doğru aylardır yapıyoruz da ne oluyor sanki ama bu kafadan cikmam lazim

Kızlarrrrr akşam akıntı gördüm hafifti. Acaba dedim geç yumurtlamamı oldu çünkü yumurtlamanın olduğu günlerde belirtim yoktu test kullanmadım bu ay bişey hissetmediğim için.Adete 5 gün kala yumurtlama olmuş mudur acaba hemen değerlendirdim şuan gögüs uçlarımda hafif hafif sızlama var dokununca. Acaba devam etmelimiyim değerlendirmeye.

Hoşgeldin

İlknaudan ahmike kalanlar da var elbet nasib meselesi, ne zamansa o zaman tutuyor..

Bat yazmamışsin canım onu yaz bir de ne zamandır bebiş beklediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…