Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 13 Mayıs'a randevu aldım bebiş olsada olmasada doktora gidecem yani ins adet olmam bebiş ollur da bende kontrole gitmiş olurim he eğer olmazsa bebiş bu sefer takibe alın dicem ne bilem ilk düşükten sonra basit kistlerke çok uğraştım baya bı sure sonra kızım oldu duzeldiydim geçen ay gene kist oluştu spirali çıkarınca birde yumurtlamayı kaçırmışım adetle gittimi kist bilmiyom ins bu ay bebiş gelirde bunca belirti boş çıkmaz

Benim dün kahverengiydi bu günde yine peçeteye gelmeye devam etti az öncede kırmızı geldi bi korktum doktora yazdım merak edecek bişey yok durur dedi ama bilmiyorum.

Veziir sizde kanama mı oldu
Evet canım aşılama esnasında biraz zorlandı doktorum rahim ağzı biraz dar dedi sonra dar değilmiş açı tersmiş falan dedi işte tampon falan yaptı dün den beri lekelenmem var

Teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için yarın herşey ortaya çıkar canım benim kan verince
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım heyecanla
Yetmistir sen hiç düşünme bunları kafan rahat olursa her şey daha da rayında gidecek inan
Ay inşallah ya Allah hayırlısıyla nasip etsin şimdi de beyaz akıntı başladı ya sabır diyorum
Beyaz akıntı bende hep oluyor reglye 10 gün kala başlıyor
Ama ilk hamileligimden biliyorum regl ve hamilelik belirtileri aynı ben sadece kasığımda elektrik çarpması hissediyordum ama regl günümde olmuştu o da
O yüzden bekleyip göreceğiz inşallah bu ay hayırlı sonuçları görürüz.

Canım yaptığın iki testi de atsana bakayım aynımıymış şuankiyle
Pozitif çıkan artımeddi eşimin bugün getirdiği negatif çıkan ise prodoctordu iftardan sonra bidaha almaya gittim artımedinkinden oda negatif gösterdi. Bugün oldu ama negatif göstermesin en üsteki test adetime 6 gün kala yaptım diğer ikisini de 4 gün kala yani bugün yaptım

Eklentiler

• D69C6868-954F-4C09-A592-13C353D4FADA.png
    622,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 070E079D-090D-4F87-87E5-AC625D99980E.jpeg
    211,8 KB · Görüntüleme: 58
Ya ben orayı kaçırmışım canım bir an önce geçer inşallah

Canım seninki muhtemelen kimyasal gebelik olmuş. Ortadakinde de hayali çizgi görüyorum çünkü. Değerin düşmüş olabilir regl tarihine kadar

Canım çok yorum var ya kötü şuan çok büyük yıkım oldu benim için içim içimi yiyo şuan

Keşke başka marka alsaymışım
Kesinlike sen hamilesin bak yazıyorum buraya yarın demiştin dersin . Seninki kıp kırmızı çıkmış benim 20 dakkada açık pembe olarak gözüktü . Sterse sokma kendini artık bi bebeğin var

Canım seninki muhtemelen kimyasal gebelik olmuş. Ortadakinde de hayali çizgi görüyorum çünkü. Değerin düşmüş olabilir regl tarihine kadar
Kesinlikle öyle oldu bende fark ettim ilk gün iki test yaptım ikiside pozitifti iki gün sonra ikisi de negatifti . Değerim düştüğü için olduğunu düşünmeye başladım. Elimde bitane kaset test var yapsam mı acaba onda net bilgi verirmi

A az

Bnde oldu cnm ya kuruma çizgisi yarın ilk idrarla deneyeyim bakalım
aynen kaç defa yanılttı beni bu erken gebelik testlerindeki kuruma cızgısı kızlar ben bir gebelik gezirdim silikte olsa gercekten ilk önce t cizgisi cıkıyor aklınızda bulunsun gercekten insan bir ümit diyor yok yok anacım hep kuruma cizgisi onlar ilk cıksın yeter inşallah

Tecrübelisin bakarmısın sence kuruma çizgisimi

Eklentiler

• 7E44E4D1-1D12-44AE-8FA7-AB0395F511A4.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 554205B8-FEF4-4E00-BACD-9B5D791EC5F2.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 58
İns kuzum cok teşekkür ederim önce çatlatma ama 2 ci deneme :)

Canım son
son adet tarihi 28 nisan 2 ay deneme beklenen adet tarihi 30 mayıs Beni de ekler misiniz tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…