- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
Canım iyi ki kullanmisin bende önümüzdeki ay kullanacam bu ay olmadi galiba gebelik çünkü hiç birşey hissetmiyorumCnm klomen ben de cok erken yumrtalama yapti ya normalde 13 14. Gun yumrtalama oluyordu bugun 9. Gun pik oldukullanmasa miydim ya kist yapmaz insallh Yusra-61
Canım riskli bir gebelik demekki yat dinlen benim kuzenim de kese dışında kanaması var ve tuvalet dışında kalkmıyor oda 7. Haftada... Doktor kalp atisindan sonra duzelebili demiş ama onun rahimde yer yer kistler varmış o kanama yapmışKizlar böyle olup düzelen var mı acaba ne yapicagimi bilemedim
Cnm zaten ben yumurtlamayi hissettm yaptm testi. Baktm o da pik. Degerlendirecm ama bu sefer iki gune bir yapacm. Normalde 4 gun deneyip birakiordm. Bu sefer de boyle deneyelm. Catlama gunu deneyecm sadece . Sonra takip ederm ikinci catlama olur mu die bakalmKlomenle erken gelişiyor kuzum normal takma kiste yaparsan atarsın yapışık kist değil ki seninki adetle gider ayrıca yapışık olanlar da adetle atıyor.Belki de iki kere yumurtlma göreceksin bilinmez ki sen başka çalılmalara. Birde kistler bazısında sürekli pik gosteriyordu 3 veya 4 gün ona dikkat et pik gördüğün günleri iki günde bir değerlendir pik olmasına takılma görünsün dursun.
Anladım canım hadi bakalım bu ay bol şanslarCnm zaten ben yumurtlamayi hissettm yaptm testi. Baktm o da pik. Degerlendirecm ama bu sefer iki gune bir yapacm. Normalde 4 gun deneyip birakiordm. Bu sefer de boyle deneyelm. Catlama gunu deneyecm sadece . Sonra takip ederm ikinci catlama olur mu die bakalm
Senin catlamadan kac gun gecti. Ben catlamadan 15 gun sonra falan regl oluyorm.Anladım canım hadi bakalım bu ay bol şanslar
Sogan kuru bende kurulk yapti 2 ay hic akintm olmuodu yumrtlama donemi . Klomenden mi bilmiyorm bugun yumrtlama ve akintim var. Cok sevndm cunku akinti iliskide onemli spermin tututnmasi icin.Canım iyi ki kullanmisin bende önümüzdeki ay kullanacam bu ay olmadi galiba gebelik çünkü hiç birşey hissetmiyorumadete 8-9 gün var belkide ondan ama herkes yazmış kaşığım battı göğsüm şişti falan ama bende sadece çok afedersiniz gaz var sürekli oda yediklerimle kaynaklı diye düşündüm ama önümüzdeki ay klomen ve soğan kürü beraber yapmayı düşünüyorum
Canım klomen ile daha fazla yumurta oluştuğu için gebelik şansım artsin diye istiyorumSogan kuru bende kurulk yapti 2 ay hic akintm olmuodu yumrtlama donemi . Klomenden mi bilmiyorm bugun yumrtlama ve akintim var. Cok sevndm cunku akinti iliskide onemli spermin tututnmasi icin.
Gebelik icinde cnm daha adetine cok var belirti de herkeste olmuyor benm hatrladgm bir halsizlk vardi gebeligimde. İnsallh vardir cnm. Yumrtlama ve catlaman oluyorsa klomeni neden istiyorsun peki
Canım yukarıdakinde kaç dk sonra 2.cizgi çıktı... ? Kuruma çizgisi olabilir mi? Bemde LABQOUİCK kullandığım zaman kuruma çizgisi mutlaka oluyor acaba seninki öyle olabilir.i?3 haziran yani 5 gün var adete.
Eki Görüntüle 2860017
Yok dün yaptım 5dk geçti hemen baktığımda böyleydi.Canım yukarıdakinde kaç dk sonra 2.cizgi çıktı... ? Kuruma çizgisi olabilir mi? Bemde LABQOUİCK kullandığım zaman kuruma çizgisi mutlaka oluyor acaba seninki öyle olabilir.i?
İnsallh tutmustr cnm belirti arama akisina birak. Ben alistm ya yani gorevimi yapip regl gunumu bekliyorm. İlla olacak die dusunmuyorm. İs guc oyalaniyorm zatenCanım klomen ile daha fazla yumurta oluştuğu için gebelik şansım artsin diye istiyorumbenimde gebeliğim de en önemli belirtim adete 5 kala yerleşme kanaması olmuştu o zaman anladım bir tuhaflık olduğunu çünkü benim kesinlikle ara kanamam veya lekelenmem olmaz.. bakalım bunda da göreceğiz inşallah
Benim 8 gün geçti yumrtlamadan 14 gün sonra oluyorum yani önümüzdeki hafta olmam lazımSenin catlamadan kac gun gecti. Ben catlamadan 15 gun sonra falan regl oluyorm.
Valla çizgi var canım .. bazen erken gebelik testi yanıltıcı olabilir.. ama kaset test de çıkmış bence kan verEki Görüntüle 2860021 5dakika sonra çektiğim hali
Peki hiç belirti var mı ?Yok dün yaptım 5dk geçti hemen baktığımda böyleydi.
Kuzum korkma bu comfort days erken gebelik testi ni daha önce bende kullandım ve sonra aynı gün kan vermiştim 20 çıkmıştı hcg ama testte o kadar çoook silik belli belirsiz bir çizgi vardı ama hiç belirgin değildi senin yaptığın kaset testin hassasiyeti belki daha iyidir ondan daha belirgin görmüşsündür bence gidip kan vermelisinEki Görüntüle 2859950 normal testte silik çizgi erken gebelik testinde tek çizgi
İlk belirti kasık ağrısıydıPeki hiç belirti var mı ?
Eee bugünü de değerlendirip sizi bekleme kısmına alalım gizem hanımHemen de çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?