Bana yakın Bayındır Hastanesi var orası da yapar diye düşünüyorum. Yaptırırsam net sonuçlarımla gelirimDaha önce ben acilde kan vermek istedim düşük riski yoksa yapmıyoruz dediler ama sen bilirsin kuzu bi dene istersen
Evet bizde yiyoruz ayrıca bir sürü vitamin alıyoruz şeker gluten ve süt ve süt ürünlerini kesti bizden 2 öğün yiyoruzAynn canm ben de en son gittiğimde iyot verdi ama zaten kan sonucu iyi çıkmıştı yine de kullanıyorum. Bi de çiğ badem ve çiğ fındık önerdi doktorum
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta bnm de bugün kontrolüm var hastanelere yasak yokAcillerde sıkıntı olmuyor yani. O zaman bir deneyeyim şansımı.
Çatlamış mı diye mi bakacaklar kuzuBi sıkıntı olacağını sanmıyorum hatta bnm de bugün kontrolüm var hastanelere yasak yok
Hiç gerek yok erken gebelik testine.. bence kan verin.. kasette çıktıktan sonra gerisi boş5 Mayıs2 test yaptım peş peşe ikisi de aynı şekilde silik ama belirgin çıktı. Bugün eczaneler açıksa erken gebelik testlerinden alıp yarın denemeyi düşünüyorum. İnşallah güzel haberler veririm size kızlar
Evet cnm bi de ağrıların sebebini sorcam bebek diye direnirken kendime zarar vermek istemyrm çok zayıf bünyemÇatlamış mı diye mi bakacaklar kuzu
Aslında her an adet olacakmış gibi sancı çekiyorum. Her zamanki gibi her şey.Hiç gerek yok erken gebelik testine.. bence kan verin.. kasette çıktıktan sonra gerisi boşkeyfini çıkar bu haberin belirtin var mıydı?
Sağlık her şeyden önemli ve öncelikli gerçektebEvet cnm bi de ağrıların sebebini sorcam bebek diye direnirken kendime zarar vermek istemyrm çok zayıf bünyem
İlk günler öyle olur sonradan o hissiyatı geçerAslında her an adet olacakmış gibi sancı çekiyorum. Her zamanki gibi her şey.
Canımm güzel haberlerini bekliyoruz hadi inşallah hemen git al bekletme bizi açık bugün eczaneler :)5 Mayıs2 test yaptım peş peşe ikisi de aynı şekilde silik ama belirgin çıktı. Bugün eczaneler açıksa erken gebelik testlerinden alıp yarın denemeyi düşünüyorum. İnşallah güzel haberler veririm size kızlar
Canımm baya var işteEki Görüntüle 2838606 Kızlar şimdi test yaptım. T çizgisi silik. Bundan ne anlamalıyım
Evet kuzum yapmıyor acil ya özele gitmek en mantıklısıDaha önce ben acilde kan vermek istedim düşük riski yoksa yapmıyoruz dediler ama sen bilirsin kuzu bi dene istersen
Amin canım teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKıııızzz 2. Çizgiyi gördüm ben hayırlı uğurlu olsun inşallah
Benimde öyle kuzum normalmiş o korkmayalımAslında her an adet olacakmış gibi sancı çekiyorum. Her zamanki gibi her şey.
Erken gebelik testi mi bu cnmKizlar bata 1 gün kala test sonucum .İnşallah uğurlu gelirim başlığa arkası gelir
Kesinlikle öyle önce canSağlık her şeyden önemli ve öncelikli gerçekteb
Ben sabah yaptım erken gebelik testi ama bunlarada güven olmuyo kibirazdan belki kaset testte yaparım Ya bisey sorcam kaset test nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?