- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Eyüp peygamberin sabrı gibi sabır nasip etsin rabbim her birimize hiç yolumuzdan döndürmesin inşallah çabalarımız karşılıksız kalmaz tez vakitte inşallah kucaklarımız dolar sonra dönüp deriz ki rabbim sabrımızın mükafatını nasılda güzel verdinBunun hiçç olmayacağını düşünmedim asla olumsuz olarak ama hep olmaz tarafını yaşadım. Sonra hep dedim ki sen hayırlı diyosun zamanı var bekle diyorm. Çok şey düşünüyorum bu konu hakkında vazgeçsem olmayacak gibi hissediyorm unut sil diyorlar o zaman olurmuş bebekinsan nasıl istediği şeyi unutur ben böyle hikaye sözlere de tokum benim açlığım çiff çizgili test o gün gelene kadar asla ve asla vazgeçmicem Rabbim de bunu duysun versin benim gibi düşünen Arkadaşlarıma
Amin canımiçi aminnnnYiiiiaaaa yesinler bu çorabı giyecek ayakları yaaaaallah tez zamanda içini doldursun kuzum inşallah
Dimi dimi bide bezelye parmaklarla dolu olduğunu düşünsene içininYaaaa minnacık allahım nasıl güzeller
Yusracımmm senin yaş kaçtı acabaEvvett duymuştum bu hastalığı. Ama fikrim çok az.Ama çok güzel yinede düşmüş baya bi en iyisi ilaçlarını düzenli kullanıyor olman. Benimde trodim 2.66 ydı doktor levitron verdi düştü Allah uzak etsin o ilaçla 1.30 oldu. Tekrarlamadı bir sene oldu. Herşey bir engel oluyor ona kalsa ya engel değil hamile kalınca sorun o düşük filan yapıyor yükselince. Sen güzel düşün güzel şeyler aşıla kendine olur Allah isterse olmayacak hiçbir şey yoktur.
Oh oh inşallahAmin canımiçi aminnnnBöyle böyle hepimizin umutları tavanda olacak ne kadar pozitiftik o kadar bebe
Üstüme gelmeyin ulennnnnnn
Gizem senle biz hadi neyse de bu selizayın suçu ney yarın uyuyacak biz o derste napacak garibim uyumadı iyice çıldırdıTez zamanda inşallah canım benim
Ayyyy ben o zaman buna rabbimin ve duasının gücü derim kız ben çok zırlarım yaa öğrensem öyle bişeyiOh oh inşallahkız şaka maka herkes hamile kalıyormuş bu ay berekete bak
Yarın 1 mayıs resmiiii tatilllllllll bir öğretmen bunu bilir hehrheheGizem senle biz hadi neyse de bu selizayın suçu ney yarın uyuyacak biz o derste napacak garibim uyumadı iyice çıldırdı
Ben tam 31 yaş 0 ay 6 günlüğümYusracımmm senin yaş kaçtı acaba
Banane ayGizem senle biz hadi neyse de bu selizayın suçu ney yarın uyuyacak biz o derste napacak garibim uyumadı iyice çıldırdı
Tövbee la cumartesi günü resmi tatilYarın 1 mayıs resmiiii tatilllllllll bir öğretmen bunu bilir hehrhehe
Aha yaşıtmışız bi de 2 ay farklaBen tam 31 yaş 0 ay 6 günlüğümdaha bundan 10 gün önce 30 dum
Bana her gün tatil bananeTövbee la cumartesi günü resmi tatilbeyinler şuan yandı
Bende susamam iyice hoyratça yorulmam lazım güzelce uyumam ama bana uyku da yok sankimBanane ayondan sonra kaçırdık kaçırdım bensiz konuşmayın diyor benim çenem düştü bi kere daha da susamam
Ayyy sen mi ben miAyyyy ben o zaman buna rabbimin ve duasının gücü derim kız ben çok zırlarım yaa öğrensem öyle bişeyi
Senle zaten çok benziyoruz şaşırmadımAha yaşıtmışız bi de 2 ay farkla
Fırlat gelsinAyh açılın doğuracağım gaza geldim vallah billah şu köşeciğe bırakacağım
O zaman şey falan yap yüsracım cloe ting, leslee falanBende susamam iyice hoyratça yorulmam lazım güzelce uyumam ama bana uyku da yok sankimçift sürmeye gidecek gibi 👁 böyle gözlerim uyu da uyuuu
BeeeenSenle zaten çok benziyoruz şaşırmadımhangimiz böyükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?