Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eurox 75 lik kullanıyorum bu ilacı açken en az yarım saat önce kullanmam gerekiyor iftarda yarım saat daha mı bekliycem sahurda alıyorum yemekten önce pek aç olmuyorum işte sorun o
Ya artık canım bence bu ay gitti gibi keşke yarım saat bekleyip alsaydın iş görürdü böylede görmüştür ama akşam ki gibi olmaz. Anlyorum seni ya triod kaç ağır sankim ilaç?

Demek ki erken gebelik de olsa net belli olmayabiliyor henüz. Kanda var ama erken gebelik testinde net değil. Pislikler bi de ilişkiden 6 gün sonra diyip satıyor pis dolandırıcılar
Adi şerefzzler şuan bütün test üreticilerine sövüyom 😂😂 canım soğuk savaş dönemi testime sarılıp uyuyacam bugün

Yok ya ben zaten ilk bir yıl sonra kalmıştım kalırsın bilinmez orası asla ümitsiz olma bak karşında 3.yıllık ben var asla pes etmemişim sen hiççç etme devammn olana kadar 🤣💟

Ayt bende çol isterdim bir özel güne gelsin gelemedi inşallah seninki gelirde ben bile mutluluktan havaya uçarım 🤗😍

İyi geceler tonbalıklısalatam hamiş kalırsam sürekli ismini görsem yeter aş ermeme😍😄
Bal damlıyor ağzından kuzum inşallah inşallah hepimiz güzel haberleri alalım❤️

Hiç bir belirti olmaması açıkcası ben adet zamanımda bile tam tarihimde olurum öncesi hiç ağrı çekmem sabah lavaboda adet olduğumu anlarım ve hiç ağrım olmadan adet sürecim geçer bir kaç kez sol kasık ağrım oldu ümitlendim erken gebelik negatif çıkınca bu ayda olmadı diye düşündüm. Bu ay rahim filmi çekildim çoğu kişi ilk ay hamile kalmış film sonrası oda beni çok ümitlendirmişti 😪😪 böyle işte
Canıım bende bu ay ayın 12sinde rahim filmi çekindim. Ve benimde senin gibi 22nisan pik 23 nisan çatlamaydı sanırımm

Oooyyy kuzum benim inşallah tez vakitte sen de hamile kalacaksın. Bu neşen gülücüklerin etrafını neşelendiren güzel kalbinin istediğini verecek allahım sana. Güzeller güzeli bi kızın ya da aslan parçası bi oğlun olacak, anneleri gibi herkesi sevebilen, candan vee paylaşmayı seven 🥰🥰🥰 gözlerine baktıkça dünya duracak sanki, seslerini duydukça güzelleşecek her şey. Tez zamanda inşallah biz de çift çizgiler görüp anne olduk sevinci ile kalp kalbe verip birlikte sevineceğiz inşallah. Birlilte doğuma giderken de yaaa nasıl doğuruyoruz diye soracağız birbirimize yine 😉😉😉😉😉 veeee bu ay inşallah hamile kaldığımızı öğreneceğiz gibi de hissediyorum hisler benden inanması senden 😉 dua etmesi hamişlerden 🥰🥰🥰🥰 hadi be hamişler bi dua be hadi be bi bebek de bize be 🤣🤣🤣🤣
YA gizemcim kalbinden geçen o güzel dualar sözler nasılda yazdıklarına içtenlikle yansıtmışsın rabbim tüm bu edilen duaların karşılığını almayı nasip etsin bizlere bu mübarek günde inşallah hamişler dualarınıza bizi de katmayı unutmayın olur mu🥺

İnşallah hepimizin haberi tez vakitte gelir kuzum göğüslerim biraz ağrıyor şimdi ama adet öncesi de ağrır zaten o yüzden hemen belirti aramıyorum 12 gün sonra görcez 😍😍
Kız belirti için daha çok erken zaten. 7 veya 8. Günde rahme yerleşme başlayacakmış o zaman başla belirti aramaya 🤩 ben erken başladım çok fazlalaştı

Canımm hepinize dua etcem bol bol minnak mi var şimdi karnımda😁
Yaa eline karnına koy hep konuş annesi onunla o şimdiden seni duyuyor hissediyor rabbim hamileliğini sağlıkla sürdürmeyi nasip Etsin❤️ Hayırlı bir evlat olsun inşallah anne babasına🥰 bizleri eksik etme dualarından bizde bu hissi yaşayalım inşallah🥺

Selizay Selizay acaba hamile misin kız bak ikimizde birbirimizden habersiz hamileliğine veriyoruz yazmışız. Bu bi his mi yoksam
Bak bana böyle şeyler söyleme yoksa umutlanırım allahım inşallah vardır lütfen olsun çünkü, bugün bebek odası gördüm o kadar güzeldi ki 😢😢😢

Back